Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki wozek najlepszy

Polecane posty

Gość gość

Chce kupic wozek dla jeszcze nienarodzonego dziecka i sie zastanawiam nat modele.kobietki poradzcie, podzielcie sie swoimi doswiadczeniami

Gość gość
Jakie masz oczekiwania? Mieszkasz na wsi, w bloku, waga ma znaczenie? Jakie koła? Zależy ci na dużej gondoli itd?

Gość gość
ja miałam zipp adbor i yłam bardzo zadowolona, nie drogi :]

Gość gość
Rodze w pazdzierniku,waga nie ma znaczenia bo nie mieszkam w bloku.mieszkam w miescie ale chcialabym zeby na wies tez byl dobry.cena tak do 2 tys.

Gość gość
Tem mutsy nie za bardzo mi sie podoba

Gość gość
Zipp mi sie podoba.jestem ciekawa jak sie sprawdza

Gość gość
to ja od zippa ja go nie używałam mega długo, bo 3 mce głęboki i 3 mce spacerówka, musiałam zmienić na lżejszą spacerówkę ze względu na to, że mieszkam w bloku i nie mogę zostawiać wózka na klatce więc zmieniłam na taki typu parasolka. Ja byłam bardzo zadowolona, aż tak że nie sprzedaje i czeka na drugie :D

Quinny Speedi mozna do 2 tys kupic ja mialam przy pierwszym dziecku i sie swietnie spisywal, mieszkamy poza miastem i u nas w terenie dawal rade bylam bardzo zadowolona...

Gość gość
Ja mam tako acoustic i baaardzo sobie chwale. Jesli nie musialabys taszczyc po schodach to tym bardziej!

Gość gość
Ja mam bebecara i jestem zadowolona, jedyna wada ciezki stelaż ale jak nie musisz wnosić to nie jest to problem bo prowadzi sie bardzo lekko. Polecam.

Gość gość
najlepiej nie kupuj wózka 3 w 1 bo z doświadczenia wiem że tej spacerówki od wózka 3 w 1 nie będziesz używać, lepiej kupić najpierw gondole a potem spacerówkę, ja miałam firmy venicci 3 w 1 i spacerówka nie używana, a kupiłam teraz spacerówkę quinny zapp xtra- i szczerze ją polecam.

no tak, ale zapp to na później można jako parasolkę użyć, wózki 3w1 też mają swoje zalety, trzeba tylko zastanowić się co komu potrzebne