Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do facetow zwiazalibyscie sie z kobieta ktora ma dzieci

Polecane posty

Gość gość
Pavlo Bravo !!! Zgadzam się i popieram:)

Gość gość
claude speed A facet jest ojcem,szkoda,że nie rodzicie,nie moczylibyście gdzie wlezie. x chodziło mi o FACETA NIE OJCA, KTÓREGO CHCE MAMUSKA x No jasne włazi ci na kolana i naprasza się,przeleć mnie,a potem przyjmij pod dach z bękartem.

Powiem ci tak-z doświadczenia wiem,że chodzi tu o niedojrzałość emocjonalną. Ci sami faceci,którzy nie wzięliby kobiety z dzieckiem spieprzają gdzie pieprz rośnie,gdy ich partnerka spodziewa się dziecka,albo tuż po porodzie,bo nagle to nie wkoło nich się biega i nie im usługuje. Stąd też wiem jak zakończy się twój związek,gdy już jakąś sobie znajdziesz,bo g***o tak na dobrą sprawę wiesz o życiu prawiczku x rozróżnij SWOJE DZIECI OD OBCYCH BACHOROW, od moich bym nie uciekł .... i już wyzywanie od prawików, jak kobiety które nie zgadzają się z moim zdaniem ha, NIE JESTEM PRAWIKIEM kmiocie

Jeśli byłabym facetem nie związałabym się z kobietą, która miałaby dziecko/dzieci. Ona już swoje przeżyła, pewien etap zamknęła a ja nie chciałabym wychowywać czyiś dzieci. Poza tym faceci to samce, wieloktronie słyszałam od nich, że 'nie zrobił' to nie będzie wychowywać cudzego dziecka.

Gość gość
najpierw taki gość musi mieć ten "dach"...a ilu jest takich, którzy sami wpieprzają się do mam z dzieckiem, żeby miec gdzie mieszkać.

Gość gość
gość gość nie trafia na debili tylko takich WYBIERA. Trzeba czasem pomyśleć mózgiem a nie c**ą> x Wy myślicie tylko fiutem,nawet na tym forum to widać. x Myślenie fiutem? ciekawe gdzie w tym zdaniu? Lecicie na nieodpowiedzialnych debili a później oczekujecie, że pozostali faceci się wami zajmą. Sory ale takie panny to nikt nie chce tylko desperaci. Wybierasz faceta, rozkładasz przed nim nogi to bierz za to odpowiedzialność!

o nagle to nie wkoło nich się biega i nie im usługuje. x od lat jestem samodzielny ha, potrzebna mi myślisz niewolniczka

Gość gość
gość gość gość nie trafia na debili tylko takich WYBIERA. Trzeba czasem pomyśleć mózgiem a nie c**ą> x Wy myślicie tylko fiutem,nawet na tym forum to widać. x Myślenie fiutem? ciekawe gdzie w tym zdaniu? Lecicie na nieodpowiedzialnych debili a później oczekujecie, że pozostali faceci się wami zajmą. Sory ale takie panny to nikt nie chce tylko desperaci. Wybierasz faceta, rozkładasz przed nim nogi to bierz za to odpowiedzialność! x Nie pisz bezpośrednio pod mój adres,bo taka sytuacja mnie nie dotyczy. Nikt nie liczy na ciebie,więc daruj sobie moralizowanie.

Gość gość
Nie macie prawa oczekiwać, że facet tylko dlatego, że ma środki i jest wolny to ma was utrzymywać i z wami żyć. Nie chciałyście go będąc, młode, piękne i bezdzietne to teraz spadać na szczaw!

W przypadku dzieci to wygląda tak- nie ma tak,że cudze denerwują,a swoje nie claude,stąd też twój argument o tym,że cudze dzieci w*******ą jest conajmniej śmieszny. Jeżeli denerwuje cie dziecko kolegi/koleżanki,to twoje będzie też cie denerwować i tyle w temacie. Co do tego prawiczka,to raczej nim jesteś,bo kobiety aż takich moronów na partnerów nie wybierają. Ewentualnie jakąś udało ci się do łóżka zaciągnąć,a ona kopnęła jego książęcą mość w tyłek i stąd ta nienawiść do kobiet,którą prezentujesz codziennie na wielu tematach :)

Gość gość
speed - hahahahaha "niewolniczka" a kto to taki ? tobie to chyba mydelniczka potrzebna ;)

Gość gość
claude speed czyjeś gowno też bardziej śmierdzi od swojego x G***o twojego dziecka,nie będzie twoje.

Nie macie prawa oczekiwać, że facet tylko dlatego, że ma środki i jest wolny to ma was utrzymywać i z wami żyć. Nie chciałyście go będąc, młode, piękne i bezdzietne to teraz spadać na szczaw! x Ja j***e kolejny debil :O Gdzie ktokolwiek napisał,że tego oczekuje? Sam temat sformułowany jest w formie pytania i nie jest nim - czemu nie chcecie samotnych matek. Umiesz czytać ze zrozumieniem?

Co do tego prawiczka,to raczej nim jesteś,bo kobiety aż takich moronów na partnerów nie wybierają. x kafe to NIE realne życie, użyj mózgu

Gość gość
wy jesteście jacyś chorzy! wszędzie widzicie prawiczków LECZCIE się ludzie!

G***o twojego dziecka,nie będzie twoje. x Hahaha,so true. Na to już kontrargumentu raczej nie znajdzie

Gość gość
ten pavlo to niezla p***a jak się przylizowuje aż rzygać można

kafe to NIE realne życie, użyj mózgu x Czyli skoroś kozak w necie,to żeś c**a w świecie? :D

Gość gość
pavlo frajer myśli, że zamoczy jak będzie sięz nimi zgadzał :P pantofel jeden

Gość gość
Speed ma problem,zaczyna ratować się gościnnymi wpisami.

Gość gość
dupodajki mnie nie interesują więc panny z dzieckiem są skreślane

Gość gość
gość dupodajki mnie nie interesują więc panny z dzieckiem są skreślane x Ciekawe jak będziesz śpiewał,kiedy córka przyniesie kinder niespodziankę.

Gość oliwia29l
Jak was czytam to słabo mi się czasem robi. Mój mąż obecny związał sie ze mną mimo tego że miałam dziecko. Wychowujemy je razem jak i drugie nasze wspólne. Jestesmy ze sobą 10 lat i dogadujemy sie lepiej niz kiedykolwiek wczesniej. Nigdy nie czułam by moja córka była dla niego balastem, wiedział ze jestesmy dwie a teraz juz sa trzy dziewczyny i mowi ze same dziewczyny ma, ale inaczej juz by nie chciał.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] claude speed oliwia29l x nie jestem twoim facetem i NIE oczekuj że taki będę x Lepiej będzie,gdy zostaniesz kawalerem.Najlepiej wiecznym.

Lepiej będzie,gdy zostaniesz kawalerem.Najlepiej wiecznym. x dlaczego, bo nie chce kobiety z dzieckiem? ... ps i tak nie szukam

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] claude speed G***o twojego dziecka,nie będzie twoje. x jesteś idiotą że nie łapiesz? x Siebie nie podejrzewam,natomiast w twoim wypadku mam 100% pewność.