Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do facetow zwiazalibyscie sie z kobieta ktora ma dzieci

Polecane posty

Czemu by nie? Jeżeli kobieta mnie jest w stanie sobą zainteresować i o ile nie będę grał drugoplanowej roli,bo ona całą miłość dziecku będzie oddawać to nie widzę przeciwwskazań. Oczywiście jeżeli miałbym wychowywać jej dziecko,to na równych prawach,bo krew zalałaby mnie gdybym przy jakiejś próbie ingerencji w wychowanie dziecka usłyszałbym od jego matki,że mam się nie wp*****lać w wychowanie jej dziecka.

Gość gość
claude speed Pytanie jest adresowane do Pavlo1985..... nie do ciebie.... Oceniam cie jako osobę niedojrzałą do rozmowy na taki temat ... Oczywiście przyczyna tego nie jest twoja nie akceptacja związku z dzietna kobietą, ale sposób prowadzenia rozmowy..... Proszę wiec nie udzielaj odpowiedzi na moje pytania....

Dużą wagę przy podejmowaniu takiej decyzji miałby też wiek dziecka,bo dzieci w pewnym wieku kolejnego partnera mamy z reguły jak najgorszego wroga traktują myśląc,że gdyby nie on,to rodzice dalej razem by byli

Gość gość
Wiecie co ja mam 34 lata, własne mieszkanie, kupione jeszcze przed ślubem, samochod, dziecko i jestem po rozwodzie. I w życiu nie chciałabym takich facetów jak większość tu piszących. Czy Wam się wydaje, że każda kobieta marzy o facecie bo bez niego sobie nie poradzi? Śmieszni jesteście.

Gość gość
Wiesz Pavlo 1985 Poznałem czas temu pewną dziewczynę na płaszczyznie biznesowej, ja mam swoją firmę ona prowadzi swoją firmę. Ma 1 małe dziecko. Kobieta b. wykształcona i inteligentna... Byłbys skłonny do takiej startować ???

Wiecie co ja mam 34 lata, własne mieszkanie, kupione jeszcze przed ślubem, samochod, dziecko i jestem po rozwodzie. I w życiu nie chciałabym takich facetów jak większość tu piszących. Czy Wam się wydaje, że każda kobieta marzy o facecie bo bez niego sobie nie poradzi? Śmieszni jesteście. x wow a większość taka nie jest jak ty

Gość jestem autorka tego tematu a w
widac czlowieku ze masz mentalnosc 15 latka.i dedukuje ze wiecej niz 20 nie masz.nikt tu z toba nie chce gadac po co sie wp*****lasz wyjazd z mojego tematu szczylu chyba pora spac

Nie wiem czy akurat do niej byłbym zdolny,bo jej nie znam wogóle,nie wiem czym się interesuje i jaki ma światopogląd. Poza tym skoro ma własną firmę to pewnie nieźle zarabia , a ja zwykły szary i przeciętnie zarabiający pracownik jestem,a jej mezalians nie na rękę może być. Aczkolwiek nie wykluczam możliwości bycia z kobietą z dzieckiem,bo dziecko to wymówka słabych psychicznie piotrusiów panów,którzy sami mają mentalność dziecka i boją się presji społeczeństwa

Aczkolwiek nie wykluczam możliwości bycia z kobietą z dzieckiem,bo dziecko to wymówka słabych psychicznie piotrusiów panów,którzy sami mają mentalność dziecka i boją się presji społeczeństwa x chłopczyku CUDZE BACHORY WKUR/WIAJĄ, wystarczający powód

Gość gość
Pavlo źle mnie zrozumiałeś... Podając Ci ten opis dziewczyny chciałem podkreślić że to dziewczyna ambitna, inteligentna, która dąży do postawionego sobie celu (prowadzimy mikrofirmy a nie korporacje mające milionowe obroty, więc do mezaliansu daleka droga ...) Tylko po prostu nie wyszło jej z tamtym facetem....

Gość gość
claude speed Zadałem ci już dużo wczesniej pytanie ile masz lat ??? Bardzo nas to ciekawi...

chłopczyku CUDZE BACHORY WKUR/WIAJĄ, wystarczający powód x Tylko facetów z mentalnością dziecka,którzy boją się tego,że partnerka im mamusię przestanie zastępować :O

Gość jestem autorka tego tematu i w
raczej dorosly nie jest sadzac po prymitywnych wypowiedziach.ale i tak sie nie przyzna

Gość jestem autorka tego tematu i w
claude speed rodzicow sie nie wybiera moze i jestem corka dajki jak to okresliles.ale to chyba nie twoj z****** interes

Tylko facetów z mentalnością dziecka,którzy boją się tego,że partnerka im mamusię przestanie zastępować x ale pier/dolisz frajerze, ciężko zrozumieć ŻE NIEKTÓRZY NIE CHCĄ TAKIEGO CIĘŻARU, niektórzy CHCĄ MIEĆ TYLKO SWOJE DZIECI, ,łapiesz? i ja nie szukam matki u partnerki

Jeżeli zainteresowałaby mnie sobą i ja zainteresowałbym ją to czemu miałbym widzieć problem w tym,że ona ma dziecko.

frajera sobie w rodzinie znajdź dzieciaku :) Chociaż w sumie nie musisz,bo codzień go w lustrze widzisz jak się golisz :)

Gość 984445587444557445844576544
heh, krotko bo autorka tutaj oczekuje slow ktore chcialaby uslyszec I szuka malpek tresowanych. Bez kija nie podchodzcie do takich. Facet ktory zwiaze sie z taka kobieta nie ma szacunku dla samego siebie, bo przeciez sa wolne kobiety, to czemu do nich nie startuje. Czyzby nie mial brania, bo jest ostatnim sortem. Kobieta takowego nigdy nie bedzie szanowala, bo przeciez on sam siebie nie szanuje.To jaki to ma sens.

Gość gość
apeluję do wszystkich forumowiczów ignorujcie i bojkotujcie wypowiedzi claude speed

heh, krotko bo autorka tutaj oczekuje slow ktore chcialaby uslyszec I szuka malpek tresowanych. Bez kija nie podchodzcie do takich. Facet ktory zwiaze sie z taka kobieta nie ma szacunku dla samego siebie, bo przeciez sa wolne kobiety, to czemu do nich nie startuje. Czyzby nie mial brania, bo jest ostatnim sortem. Kobieta takowego nigdy nie bedzie szanowala, bo przeciez on sam siebie nie szanuje.To jaki to ma sens.

tylko zobaczyłes słowo frajer? kmiot, tak samo jak laski które dają d**y bez zobowiązań, a jak facet jej nie chce to twierdzą że boi się porównań ha

Gość gość
Myśle że brak szacunku ma się nijak....

ale przeciez nikt nikomu nie zabroni byc kims takim, no wlasnie musza byc I tacy ktorzy pomoga wychowac nieswoje dziecko.

Gość gość
apeluję do wszystkich forumowiczów ignorujcie i bojkotujcie wypowiedzi claude speed

claude napisze ci tak -jeżeli dla ciebie to ciężar to przecież nie musisz sobie takiej brać,ale obrażanie ludzi ,którzy mają zdanie odmienne od ciebie to dziecinne zagrywki stąd też mój wpis o mentalności dziecka :) Teraz rozumiesz,czy dalej niebardzo?

Gość gość
a ja mam 39 lat, 2 letniego synka, którego sobie zrobiłam z premedytacją i przyjemnością z facetem, którego uznałam za super materiał genetyczny, nie miałam zamiaru się z nim wiązać, od razu uprzedzę, nie biorę od niego i nie oczekuję żadnych alimentów i innych zobowiązań,mam własne mieszkanie, dobre auto, świetną pracę, jestem samowystarczalna...także nie pakujcie wszystkich do jednego worka, nie jestem desperatką za wszelką cenę szukającą faceta.

ść apeluję do wszystkich forumowiczów ignorujcie i bojkotujcie wypowiedzi claude speed x bo pisze prawdę która was boli?

Gość gość
claude ma racje. najpierw się puszczacie z takim piotrusiem panem i wtedy wam taki imponuje a później zostajecie na lodzie. Większości mężczyzn nie przeszkadza samo dziecko tylko okoliczności jego powstania bo co innego szanująca się kobieta rozwódka czy wdowa a co innego panna z dzieckiem często z żonatym czy zajętym albo po jakiejś przygodzie np. wakacyjnej.