Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do facetow zwiazalibyscie sie z kobieta ktora ma dzieci

Polecane posty

Nie muszę się łasić do kogoś,żeby zamoczyć,ale skoro tak ciebie to boli,że mogę przez to zamoczyć,to połaś się sam ,może jakąś wyrwiesz :)

Po mojemu to tylko ludzie upośledzeni umysłowo używają zwrotów ha/he/hi w każdym zdaniu

Gość gość
Nie to taka riposta ze strony,seed-a,jaki to on niby mądry,ważny.W efekcie końcowym śmieszny:D.

Gość gość
i nadzwyczaj żenujący

Którego polecasz i jak się zwiesz,co bym wiedział na kogo się powołać,żeby zniżkę dostać :)

Którego polecasz i jak się zwiesz,co bym wiedział na kogo się powołać,żeby zniżkę dostać x kręcą cie tabletki, nie?

Nie mierz wszystkich swoją miarą x sam chciałeś zniżkę ha ha ha ha ha ha, I sam mierzysz swoją miarą. ty potrzebujesz psychiatre i próbujesz wmówić że ja

Gość gość
weź speed zażyj leki, bo bredzisz już sam nie wiesz co

Nie chce mi się z Tobą prowadzić dalej tej jakże bezsensownej dyskusji,bo jedyne twoje argumenty to: ty frajerze i idz do psychiatry :D Wysil się trochę i skonstruuj jakiegoś normalnego posta to może na poważnie zacznę z tobą dyskutować. A psychiatra by ci nie zaszkodził,bo wyleczyłby ciebie może z tej manii wielkości przejawiającej się w każdym poście w którym używasz "ha" jako wzmocnienia swojego marnego "argumentu" :)

pisałem tylko ty dostrzegasz te jedne słowa x serio? Normalna dyskusja nie zaczyna się od słów frajer :D Tak ciężko to pojąć? 7-latek by zrozumiał,że jeżeli chce,żeby go normalnie odbierano,to musi normalnie się odzywać :)

to całe kafe nie jest normalne, ale to o co mi chodziło napisałem, wyraziłem swoją opinię, a że w taki sposób, zwisa mi to, tu nie ma ludzi z którymi będę prowadził normalne dyskusje

Wszędzie można prowadzić normalne dyskusje,nienormalne również hehe.

Gość gość
oooo speed zaraz się popłacze i zacznie tupać nóżkami :)

Wiesz jaka jest różnica między wyrażaniem własnej opinii,a bluzganiem na wszystkich,którzy się z tobą nie zgadzają? Bo wydaje mi się,że mylisz pojęcia :)

Gość gość
Ja jestem z kobietą, która ma dziecko. Po prostu ją kocham, dziecko to część jej, jej życia. Trochę przeszła w życiu, nigdy bym jej nie zamienił na inną. Wystarczy się kochać i w tedy wszystko jest o wiele prostrze. Nic nowego, a jednak. O to chodzi.

Wracając do tematu-xen związałabyś się z kobietą z dzieckiem? Uzasadnij dlaczego tak :)

ty się też nie zgadzasz z moją opinią, nazywając mnie prawikiem, tym chciałes mnie urazić x Po którym twoim bluzgu pod moim adresem?

Gość gość
Jeśli chciałbym zostać sponsorem znalazłbym piękną studentkę.....

Gość Taki_jeden_964
zwiazalibyscie sie z kobieta ktora ma dzieci ? xxx Nie.

Gdybym była w stanie utrzymać ją i jej dziecko,kto wie.Zależy kim byłaby ta kobieta.Aparycja to dla mnie za mało,by z kimś wiązać się.Również zupełnie inaczej postrzegam samotną matkę.