Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do facetow zwiazalibyscie sie z kobieta ktora ma dzieci

Polecane posty

Gość gość
speed...nie pochlebiaj sobie i nie porównuj się do Pavlo...no sorry...nie ta półka.

Właśnie,że ważne,bo na początku starałem się kulturalnie,a że to skutku nie przynosiło,to musiałem zmienić śpiewkę. Przeczytaj drugą część mojej stopki,może zrozumiesz co próbuję zasugerować :)

Gdybym była w stanie utrzymać ją i jej dziecko x kolejny powód na nie, moje dziecko mogę utrzymywać, obcych nigdy

Speed bądź tak dobry i nie wycieraj sobie gęby moimi komentarzami.Jeśli chcesz wiedzieć,czy zgadzam się z tobą w tym temacie,to piszę stanowcze nie.

Claude problem podejrzewam jest w tym,że ty nie chcesz utrzymywać nikogo poza samym sobą. I skończ proszę udzielać się w temacie,który na dobrą sprawę nie powinien wogóle ciebie interesować skoro jak sam twierdzisz nie szukasz kobiety. Po co w takim razie udzielasz się tutaj skoro temat wogóle ciebie nie dotyczy i dotyczył nie będzie? Masochizm?

Gość gość
Co za debilizm jest się z tym kogo się kocha, a nie z tym co ma. Kalkulujcie dalej, a przyjdzie taki dzień, że bokiem to wam wyjdzie. Tak patrzę, że na tym forum jest banda jakichś skretyniałych prostaków. Nie można tego inaczej nazwać. Puste dyskusje, a gdzie to co naprawdę się liczy. Ma to, ma tamto, przecież to na miłości się opiera, reszta dyskusji jest płonna.

jest się z tym kogo się kocha x ale dziecko odrzuca na wstępie, nie sposób się zakochac bo nie gadasz z taką osobą, tak samo jak z pasztetem, też go nie pokochasz

O to się mi właśnie rozchodzi. Jak się człowiek zakocha to dzieci/brak nogi/wzroku/słuchu czy czego tam jeszcze to żaden problem. Oczywiście jeżeli mówimy o człowieku dojrzałym,a nie krzyżówce wiecznego dziecka z partyboyem/partygirl

i ciągle dojrzały, dojrzały, obym nigdy nie był dojrzały i wziął sobie kule u nogi

Gość gość
nie grozi ci to, spoko :)

Główkę może i małą mam,ale ja myślę głową,a nie główką , ifbyou know what I mean :)

więc facet który chce mieć wolną kobietę i stworzyć własną rodzinę jest teraz gownem? tak? kiedyś było inaczej, ale widać czasy się zmieniają, ale ja pozostanę taki sam

Gość gość
o i proszę, jak sobie ideologię dorobił :) pogrążasz się idioto

Gość gość
dzieci spać

jak sobie ideologię dorobił x to ten frajer dorobił dlaczego nie chce obcych bachorów

ty nie myślisz, i nawet nie akceptujesz tego że MAM WYBÓR i olewam samotne matki x Nikt ci nie każe brać kobiety z dzieckiem. Rozchodzi się o to,że skoro każdego myślącego inaczej nazywasz frajerem,to nie dziw się,że jesteś odbierany jak mentalny 7-mio latek

Pavlo1985 ty nie myślisz, i nawet nie akceptujesz tego że MAM WYBÓR i olewam samotne matki x Nikt ci nie każe brać kobiety z dzieckiem. Rozchodzi się o to,że skoro każdego myślącego inaczej nazywasz frajerem,to nie dziw się,że jesteś odbierany jak mentalny 7-mio latek x Racja.

Tak się tłumacz :) Matkę autorki nazwałeś też zasłużenie k***ą wogóle jej nie znając prawda? :)

a NIE jest? d******py a mając 10 mies dziecko złowila kolejnego frajera ... i mówimy o twoich poje/banych argumentach dlaczego faceci wolą wolne kobiety

i mówimy o twoich poje/banych argumentach dlaczego faceci wolą wolne kobiety x Moje argumenty były nt. tego dlaczego kobiety z dzieckiem mają trudności ze znalezieniem partnera ;) Naucz się ze zrozumieniem czytać zamiast dopowiadać sobie to czego nie zrozumiałeś,a unikniesz nieporozumień i jałowych dyskusji :O

a NIE jest? d******py a mając 10 mies dziecko złowila kolejnego frajera x A skąd wiesz,że jej mąż np. nie zmarł? :D

Aczkolwiek nie wykluczam możliwości bycia z kobietą z dzieckiem,bo dziecko to wymówka słabych psychicznie piotrusiów panów,którzy sami mają mentalność dziecka i boją się presji społeczeństwa x nowa jest o facetach

claude speed bo o tym by wspomniala i żadna kobieta tak szybko po stracie męża nie szuka faceta x Ale facet może.

nowa jest o facetach x Tak,bo to jest główny powód dlaczego kobietom z dzieckiem cieżko kolejnego partnera znaleźć. Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? W tej wypowiedzi nie ma faworyzowania kobiet z dzieckiem, co próbujesz mi zarzucić.