Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Len23

Jestem pechowa.

Polecane posty

W moim życiu nie zdarza się na prawdę nic dobrego, tylko wiecznie mam problemy z czymś.Jedyny plus to taki, że nie choruję na nic, jestem zdrowa, mam dom, rodzinę jednak odczuwam wielką pustkę.Mam 23 lata i wielki problem z facetami. Nie brak mi niczego. Słyszę często komplementy nawet od nieznajomych, natomiast znajomi pytają -'Czemu taka ładna dziewczyna jak Ty jest sama?''. Nie potrafię znaleźć odpowiedzi na to pytanie. Czuję, że tracę najpiekniejsze lata mojego życia,młodości.Upragnione studia już nie sprawiają mi radości, nie chce mi się po prostu uczyć.Popadam w jakieś załamanie. Patrzę z zazdrością na dziewczyny, które co i raz zmieniają chłopaków jak rękawiczki, a to mają od dawna fajnych chłopaków.A ja?Choć zewnętrznie jestem atrakcyjną dziewczyną to charakter mam dobry, czasami trudny, jestem uparta, czasami trochę nieśmiała.Założyłam profil na dwóch portalach randkowych i..Nic.Piszą do mnie ale nieciekawi faceci, natomiast jakiś fajniejszy rzadko odpisze.Nie rozumiem tego. a jeśli już z jakimś rozmawiam to zazwyczaj skończy się na kłótni.I po konwersacji.

Dodam, że w życiu miałam tylko jednego chłopaka i to przez krótki czas.