Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiece kszałty czy chłopięca sylwetka? Co lepsze u kobiety?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
Kształty

Gość gość
Chłopięca sylwetka tylko dla pedałów.

Gość gość
Jasne, a jak pisałam, że mam ciało jak Kate Upton to pisaliście, że obrzydliwość ; /

Gość gość
Tylko że pomiędzy kobiecymi kształtami a chłopięcą sylwetką jest całkiem sporo. zwłaszcza, że dla kogoś kobiece kształty to będzie średni biust, talia płaski brzuszek i małą jędrna pupa, a dla kogoś wielkie cyce, wielki tyłek i równie wielka opona ...

Gość gość
A kto to jest Kate Upton

Gość gość
Kate Upton ma kobiece kształty.

Gość gość
A jak któraś ma duże cycki i płaski brzuch? Możliwa jest taka konfiguracja?

Gość gość
Duże cycki, płaski brzuch i wypięta pupa (nie płaska) = kobiece kształty.

Gość gość
duże piersi (jędrne, naturalne) i płaski jędrny brzuszek to u młodej kobiety, takiej poniżej 25 która nie była w ciąży. potem nie jest to juz taki proste, bo jak np. taka chce schudnąć po ciaży, to i piersi idą w dół, neistety.

Gość gość
a talia? faceci lubią talię... niekoniecznie osy, no ale jakąś na pewno lubią. a ta Upton to talię ma znikomą - mi daleko do jej figury głównie w biuście, ale talię mam zdecydowanie lepszą ... uda identyczne...

Gość gość
jak komuś zależy na wyglądzie, to niestety trzeba podnieść te piersi operacyjnie i będzie gitara.

Gość gość
Faceci to przede wszystkim zwracają uwagę na twarz. Bez ładnej twarzy nie ma ładnej kobiety, choćby nie wiem jakie miała ciało.

Gość gość
mam znacznie lepsze pomysły na wydawanie pieniędzy niż sztuczny (=paskudny) biust.

Gość gość
o rany jakie odrosty a z oczu bije mądrość że ho ho

o rany jakie odrosty a z oczu bije mądrość że ho ho x CIAŁO, chociaż nie chce mi się jej twarzy szukać na lepszych fotach, bo nawet podoba mi się

Gość gość
Sztuczny dobrze zrobiony biust nie jest zły :)

Gość gość
Jak nie najlepszy :)

Gość zapent
często chwila rozmowy z kobietą więcej wyjaśnia, niż jej sylwetka i okazuje się, że dziewczyna z chłopięcą urodą i długimi włosami bez tzytzków jest bardziej kobieca w zachowaniu i osobowości od gruszki ogolonej na zapałkę , która bez ciągłego przeklinania nie funkcjonuje nie ma wykładni na ten temat

Gość gość
Taaa chłopczyce mają to w genach nie być kobiece.

Gość gość
tak sobie to tłumaczą brzydkie polki ;/

Gość gość
No ja właśnie jak Kate Upton. Mam cycki, tyłek, biodra, a brak talii i powodzenie mam : (

Gość gość
Ale ryj masz pewnie rodem z polskiej cebulandii a'la kartofel, więc do Upton ci daleko.

Gość zapent
a jednak mimo wszystko, największe powodzenie u facetów mają dziewczyny, które wchodziły na drzewa , guza sobie nabiły , czyli takie, które nadają się do tańca i różańca, i może być płaska jak deska chłopczyca temperamentna i facetowi pasuje a gruszka z osobowością mamlaczki z wygoloną vaginą długo poczeka na absztyfikanta ukrywając się za miotłą

No ja właśnie jak Kate Upton. Mam cycki, tyłek, biodra, a brak talii i powodzenie mam : ( x TWARZ, TWARZ, TWARZ,, bez tego nawet z najlepszą figurą nie będziesz się podobała .... mi też podoba się pewna dziewczyna, figura, nigdy takie mi się NIE podobały, ale dzięki ładnej twarzy, zaczęła mi się podobać cała

Gość gość
najładniejsza dziewczyna, chłopięca uroda, krótkie włosy blond..... pracuje a Realu w Jankach, dział info, faktury itp. aż miło iść tam po koszyki obok

Gość zapent
kurza twarz , przecież u każdego normalnego faceta poznanie kobiety jest podobne, no dobra, jest przed oczami faceta bardzo ładna dziewczyna , bardzo kobieca i w sukience , gały chcą wyskoczyć z orbitu na jej widok i aż się chce podejść do kobiety aby powiedzieć Cześć , jak się Pani bawi na tym koncercie ? I gdy kobieta wyglądająca jak córka Barbie nagle wyrzuci z siebie spadaj palancie to nie warto nawet zaczynać rozmowę , Barbie czeka na królewicza z bajki o kopciuszku , więc należy podejść do kolejnej kobiety, która chce z facetem pogadać a zaczyna się od rozmowy a kończy się pod jej pierzyną

Gość gość
pozdrawiam, widziałem i też uwagę zwróciłem na piękną dziewczyne z Janek

Gość zapent
u kobiety 'krótkie włosy blond' weź wyluzuj, pojedziecie nad Bałtyk i kobieta się opali na różowo , tylko fotkę jej zrobić , różowo opalona w różowych stringach w krótkich włosach blond fantastycznie , pochwal się kumplom