Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam kochanka

Polecane posty

Gość gość

mam 22 lata, a kochanek 43... on ma żone i dzieci, ja mam chłopaka od 4 lat... co myslicie o tym ? jest mi z nim dobrze podczas bzykania... tez macie kochankow ?

Gość gość
jak ci z tym dobrze to dalej pozostań tą szmatą jaką teraz jesteś ;)

Gość gość
czemu od razu szmatą ?

Gość gość
spodziewałam się kulturalnych wpisów p*****le was wszystkich

Gość gość
Tylko uważaj żeby Ci dziecka nie zrobił ! Jeżeli Ci zależy na Twoim chłopaku to podziękuj panu bo jak to wyjdzie na jaw to stracisz chłopaka i rozwalisz czyjeś małżeństwo ! Wydaje Ci sie to nie realne, odległe Ciebie nie dotyczące? Uważaj bo możesz być w błędzie !

Gość gość
bo o takich babach wstrętnych się tak mówi, jeśli ; bzykają się z facetem, który ma a/ żonę, b/ dzieci ... c/ masz chłopaka, d/ jesteś imitacją człowieka, spłoń !

Gość gość
z godizny 12 to podszyw.. wiem , że wczesniej tez miewał kochanki.. on jest znany w moim miescie i bardzo dba o to zeby wszystko bylo ok i nikt sie nei zorientował.. ja tez oczywiscie zachowuje ostroznosc. Wiem ze moze sie kiedys to wydac, ale na razie o tym nie mysle... dziwnie to moze wyglada e 20 lat starszy facet, ale tak mi z nim dobrze ze nie wiem jak to opisać.. za kazdym razem zabezpieczamy sie, a ja dla pewnosci zaczynam brac tabletki anty..

Gość gość
szkoda,że żyja tacy ludzie na tym świecie jak ty ...

Gość gość
on od samego początku znajomosci mowi mi ze nie zostawi zony, ze ma duzo do stracenia, i nie bedzie mi mydlił oczu , że zle mu uklada sie z zona. Ze robimy to zeby spelniac nasze fantazje i zeby bylo nam dobrze..

Gość gość
życze ci żebyś się w nim zakochała i żebyś prędzej czy pozniej cierpiała bo cię nie wybierze ;)

Gość gość
Całe szczeście, że istnieje jakaś sprawiedliwość i twój facet w tym samym czasie posuwa zapewne jakąś super babkę :) Ten żonaty ma dużo do stracenia, więc żony nie zostawi, ale twój ma drogę otwartą. Powodzenia w szukaniu szczęścia mu życzę :)

Gość gość
pisałas już kiedys o tym, że pierwszy raz w samochodzi i że facet ma brzuch niezła fantazja , numer w samochodzie buhahahahaha nikt cie nie chce to chociaz stary dziad w samochodzie da ci pociućkać fajfusa , ciesz się

Gość gość
nigdy nie pisalam o tym tutaj.

Gość gość
dlaczego kłamiesz ? wiek się zgadza, pisałas że jest znany w mieście , że ma żone dzieci , że to wasza tajemnica po co kłamiesz, co ci to da ?

Gość gość
ktoś się podszywa, no tak pierwszy raz byl w aucie teraz juz jest inaczej ;D

Gość gość
i nawet styl pisania taki sam, taki prostacki jakby prosta dziołcha po gimnazjum to pisała i cieszy sie że ja jakiś dziad chce gdyby nie on to by cie chciał ru/chać tylko burek sąsiad co na łańcuchu szczeka koło budy

Gość gość
Autorko jaki masz feler (w wyglądzie lub zachowaniu), żedla własnego faceta (równolatka) jesteś na tyle nieatrakcyjna, że z nim nie możesz spełniać swoich fantazji seksualnych. Musiałaś wybrać sobie do tego tatusia, który poleci na każdy młodszy tyłek (i pewnie to robi). Gruba jesteś, brzydka, czy głupia?

Gość gość
Szmata, szmata, szmata,szmata jesteś i tyle!

Gość gość
Autorko ja mialam wielu kochankow i zawsze prawda wychodzila na jaw, wtedy zaczynal sie koszmar. Nie warto przez to przechodzic, uwierz mi. W koncu to zniszczylo moj zwiazek i mnie sama, bo doszlo do tego ze znienawidzilam sama siebie za to co robie. Wyrzuty sumienia predzej czy pozniej Cie dopadna i bedziesz sie wtedy czula jak smiec. Nie polecam. Teraz jestem w szczesliwym zwiazku, moj partner zna moja przeszlosc, sama mu opowiedzialam, mimo to ma do mnie zaufanie, bo stara sie zaspokajac wszystkie moje potrzeby. Nie wyobrazam sobie zebym mogla go zdradzic. Moze wiec jesli doszlo do tego ze zdradzasz swojego chlopaka to zastanow sie czy jest sens ciagnac ten zwiazek, jesli tak to lepiej zakoncz ten romans.