Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny mam pytanie

Polecane posty

Gość gość

Czemu wy najczęściej wolicie chłopaków do związku pewnych siebie cwaniaków aż czasami agresywnych że aż biją dziewczyny niż spokojnego miłego chłopaka a znam takie

Ludzie nigdy nie wybierają sobie partnerów na podstawie tego, że są agresywni. Jeżeli już to dlatego, że taki ktoś miał inne cechy które były atrakcyjne (a agresję ukrywał) albo dlatego, że taka panna ma cholernie niskie poczucie własnej wartości i weźmie właściwie "wszystko co się nawinie".

Gość gość
Najczęściej nie. Raczej są takie które, takich przyciągają, lub lubią, ale na pewno nie jest to większość kobiet. Okazywanie pewności siebie tak to ujmę w środowiskowym stadzie, pokazuje że jest się silnym. Dziewczyna wybierając cwaniaka, kieruje się tym, że on w ją obroni, że sam sobie poradzi i stado rodzinne, które się z nim założy będzie z nim bezpieczne. Ale na ogół tak nie jest. Samica nie bierze pod uwagę, że te cechy u samca mogą być niebezpieczne dla niej samej. To jest zakodowane biologicznie. Tak jak dwóch facetów potrafi się pozabijać z powodu jednej kobiety, bo obaj biologicznie i podświadomie czują, że potomstwo z nią będzie zdrowe, tak kobieta może wybrać bardziej agresywnego faceta, a raczej nie tyle agresywność, 100% akceptacja tego faceta w jego środowisku jako tego silniejszego, co jednak wiąże sie z jego agresywnością. Tak naprawdę wszystko kręci się wokół rozmnażania, tylko my tego nie widzimy, normalnie w życiu spychamy to na dno podświadomości i staramy się żyć obok tego. Jednak w niektórych aspektach życia to jednak wychodzi na wierzch. -- Co ja ci mogę poradzić? Olej te wszystkie, które ich facet bije, bo jeśli ona z nim jest to albo jest głupia, albo to lubi, więc nie warta twojej uwagi. Dziewczynę myślę, że dasz radę sobie znaleźć. Jesli nie jesteś men ciepłe kluchy i jesteś w miarę zaradny to znajdziesz.