Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciazy a wypilam wczoraj dwa drinki i 3 piwa czy cos sie moglo stac?

Polecane posty

Gość gość

teraz tego zaluje ale coz czasu nie cofne :( majowka w koncu...

Gość Majka2112
to się okaże dziecinko , więcej chyba nie masz niż 17 lat

Gość gość
mam 19 lat

Gość ja mialam PAPPA
jestes nienormalna... ktory to tc?

Gość gość
15 tc

Gość gość
miała bym wyrzuty sumienia. Nie rób tego więcej i będzie ok.

Gość Majka2112
to wiedziałam ,ze gówniara hehe ja też byłam w twoim wieku w ciąży i wiem jak w główce jest marnie ale nigdy nie wypiłam takiej ilości alkoholu

Gość gośćautorka
tez mam wyrzuty sumienia ale po prostu ciezko jest odmowic kiedy wszyscy znajomi wokol ciebie pija i jak sie masz z nimi bawic?

Gość gość
bez sensu osadzac czy wyzwac ale nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe, ze twoje dziecko rowniez bylo pijane w twoim brzuchu? uwazasz, ze to jest normalne wedlug jeszcze nienarodzonego czlowieka? gdzie wy mozgi macie?

Gość gość
ciezko odmowic? mi wcale nie jest ciezko a czesto przebywam ze znajomymi ktorzy pija. nigdy nie zrobilabym takiego czegos mojemu dziecku

Gość gośćautorka
no ciezko odmowic przed ciaza prowadzilam bardzo rozrywkowe zycie i pilam o wiele wiecej niz to co wczoraj wypilam dlatego ciezko sie tak z dnia na dzien odzwyczaic ale odstawilam inne uzywki i staram sie zyc spokojniej jednak ciezko mi to wychodzi

Gość gośćautorka
no ciezko odmowic przed ciaza prowadzilam bardzo rozrywkowe zycie i pilam o wiele wiecej niz to co wczoraj wypilam dlatego ciezko sie tak z dnia na dzien odzwyczaic ale odstawilam inne uzywki i staram sie zyc spokojniej jednak ciezko mi to wychodzi

tez lubie sobie wypic piwko czy dobrego drinka, ale odkad jestem w ciazy nie skusilam sie nawet na bezalkoholowe piwo , jesli nie moglas sobie odmowic tzn ze jestes alkoholiczka. 15tc moglas narobic szkod dziecku. modl sie aby tak nie bylo

Gość gość
niom poznalam ostatnia taka Pania co sobie popijala w ciazy :-O dziecko jej to wyrzywo :( 2 lata i nawet siedziec nie umie samoi ma typoy wyglad dziecka alkoholiczki.

Gość gość
Widac ze Twoi znajomi tez patologia. U mnie nikt nawet nie pomyslal o peoponowaniu a co dopiero by wmuszac kobiecie w ciazy alkohol..

Gość gośćautorka
no nie bede mowic ze oni sa spokojni bo to sa mlodzi ludzie i nie ma im sie co dziwowac

Gość gośćautorka
no nie bede mowic ze oni sa spokojni bo to sa mlodzi ludzie i nie ma im sie co dziwowac

Gość gość
Dziecko pewnie planowane. Prawda?

Gość gość11111
Autorko chyba naprawdę jesteś niepoważna i nierozsądna. Ja tez jestem w 15tc i od samego poczatku nic nie pije choc tez mam ogromną ochote. A jak juz sie nie mozesz powstrzymac to pij piwo bezalkoholowe. Ty wytrzezwiejesz w jeden dzien a dziecko trzezwieje kilka dni!! Zdajesz sobie sprawe jak to moze dziecku zaszkodzic? A gdyby nie daj Boże okazalo sie ze cos dziecku jest ze urodzi sie chore z jakas wada to mialabys odwage potem dziecku powiedziec ze to Twoja wina?!

Gość gość
Głupia ciziu a wczoraJ to o czym myslałaś? Pomijam jakie masz towarzystwo bo to i tak ciśnie sie na usta PATOLE!!!

Gość gośćautorka
nie dziecko nie bylo planowane nigdy go nie chcialam

Gość gośćautorka
juz postanowilam sobie ze nie bede pic juz alkoholu do konca ciazy conajwyzej redsy albo lecha shandy

Gość gość
takie zachowanie powinno byc traktowane jak przestepstwo

Gość gość
Dziwować powiadasz? Znam wielu młodych ludzi co mają dużo więcej w głowie

Gość gośćautorka
np?

Gość gośćautorka
np?

Gość gość
tego, że Ty piłaś nie trzeba nawet komentować, ale dla to mnie to masakra, że towarzystwo, z którym piłaś nie zareagowało, tylko normalnie na to pozwoliło!!! Normalnie patologia, moi znajomi też od alkoholu nie stronią, ale jakby, któraś ze znajomych w ciąży chciała się napić, to po pierwsze nigdy nikt by jej nie polał, a po drugie nikt by nie pozwolił, żeby sama sobie polała i piła!

Gość gość
Po pierwsze to prowo. Po drugie moze zaszkodzi moze nie. Po trzecie autorka i tak jest ciemna i tepa jak kret.

Gość gość
ja pitole, seks powinien być dozwolony od wyższego wieku, nie dla gówniar, które są w ciąży ale chleją bo im trudno odmówić.