Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soniccc

9dc kto zaszedł w ciąze

Polecane posty

Gość soniccc

witam, mam pytanie ktora was zaszła w ciaze w 9dc przy cyklach 26 dniowych? stosunek był własnie w 9dc, od dnia nastepnego miałam bol podbrzusza ktory najsilniejszy był 12dc, dosłownie nie mogłam sie ruszyc, do spodziewanej @ jeszcze 5dni, robiłam dzisiaj test- negatywny czy test mogł sie mylic bo jeszcze za wczesnie?

Gość gość
ja zaszlam w ciaze kiedy uprawialam seks jedynie w 8dc, przy 30-32dniowych cyklach :D wiec mozliwe jest wiele, zrob test za kilka dni

Gość gość
ja:) w sumie to bylo 8 dc zawsze mialam 28 diowe cykle ale chyba dwa ostatnie przed ciążą dwa dni krótsze za miesiąc rodze będę miała chłopca

Gość gość
dodam ze to był jedyny stosunek bo potem miałam stan zapalny leczyłam się i zakaz seksu byl:)

Gość gość
Ja miałam regularne cykle 28 dniowe i stosunek 9dc. Byłam 100% pewna, że w 9dc w ciążę nie zajdę a tymczasem syn ma prawie 4 lata :P

Gość gość
Hehe, ja przy cyklach 28 dniowych zaszlam w ciaze w 6 dc, a dokladnie w dzien po skonczonej miesiaczce I dodatkowo test owulacyjny wykazal brak owulacji zarowno w dniu stosunku, jak I nazajutrz. Za 5 tygodni rodze :-D

Gość gość
Witam, mam pewne pytanie dotyczace ciazy. czy jesli miesiaczka spoznila sie trzy dni trwala okolo 24 godziny i byla bardzo ciemna wrecz bordowa a po tych 24 godzinach prawie wgl jej nie ma (dalej bordowa) i po kolejnych 24 godzinach sie skonczyla. (normalnie trwa 3-4 dni) i w dodatku strasznie bola mnie piersi i przespalam cala noc i caly dzien i teraz tez juz padam ... dodam, ze wspolzyje z moim chlopakiem bez zabezpieczenia i ostatni raz wspolzylismy prawie dwa tyg temu. czy to moze oznaczac ze jestem w ciazy?

Gość soniccc
dzieki dziewczyny za odpowiedzi dam znac jak sie sytuacja potoczy

Gość soniccc
dziewczyny to znow ja pisze bo zauwazyłam dzis na papierze toaletowym troszke krwi, tylko takiej bardziej rozowej, do terminu @ 4dni, myslałam ze to moze zaczyna sie okres ale poki co cisza. Czy to mogło byc plamienie implantacyjne?od owulacji dzis jest 11 dzien