Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie isc do pracy pomocy :(

Polecane posty

Gość gość

witam nie wiem jak sobie poradzić z tym lękiem.poza tym jestem bardzo grzeczna spokojna i strasznie mało mówię,to przez urazy z dziecinstwa ale tez taki mam charakter.Poza tym nie wiem dlaczego, robi mi sie slabo gdy wykonuje jakas prosta czynnosc, czuje ze zaraz zemdleje i musze lapac oddech.Co to jest? Mam niskie ciśnienie zawsze, zimne nogi i rece.Badalam tarczyce ale niby wszystko ok.

Gość gość
Jakas fobia czy co ?

Gość gość
najlepiej udaj sie do psycholga bo to pewnie nerwica

Gość gość
albo do psychiatry bo to mogą być objawy somatyczne

Gość gość
a co wy tak od razu do psychiatry odsylacie, to raczej ostatecznosc

Gość gość
do psychiatry ide za miesiac, niestety tak dlugo trzeba czekac

Gość gość
Mam bardzo podobnie, jak muszę iść do pracy to bardzo się denerwuję. Lepiej jest jak chodzę częściej i się przyzwyczaję ale niestety nie jest to praca stała. Też jestem małomówna i nie lubię być w centrum uwagi bo zaraz się denerwuję i że tak napiszę "blokuję". Dostałam kiedyś od psychiatry tabletki na stres które w ogóle mi nie pomogły :( niestety

Gość gość
też mam podobnie. w moim przypadku jest to związane z nerwami, zdarzało się tak że przed pracą wymiotowałam z nerwów. w pracy też nic nie mówię i cały czas mi niedobrze. myślę że to nerwica i co jakiś czas są gorsze i lepsze dni. jeśli masz możliwość idź do psychologa

Gość gość
Ja mam znowu taki lęk, że boję się chodzić na rozmowy kwalifikacyjne. Pracę bym chciała mieć, i nie bałam się kiedyś pracować jak już poznałam co i jak. Za to teraz stres mnie zżera nawet jak mam wysłać cv, bo co jak się odezwą. A chciałabym pracować i tak mnie to męczy...

Gość gość
O, ja tez tak mam.. Dlatego majac 27 lat prawie nie mam stalej pracy, a bujam sie po stazach. Kolzezanki mi mowia o awansach, pidwyzkach, podrozach w swoich pracach. A ja przez moje lęki nie umiem wziac sie w garsc. Mam zapewne fobie albo nerwice.