Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

slaba druga kreseczka

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny moze ktoras miala podobna sytuacje. 28.03 mialam ostatni okres. 11 i 12.04 kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia. Chcemy miec drugie dziecko ald bylam pewna ze troche to potrwa. Dzisiaj powinnam dostac okres. Zawsze 32 dniowe cykle mam. Zrobilam test druga kreseczka bardzooooo blada. Nie wiem co mam myslec. Wizyta u lekarza z usg 7.05 zobaczy juz cos jesli faktycznie zaciazylam?

Gość gość
Lekarz mic wtedy jeszcze taczej nie zobaczy. Zrob bete. Jezeli wynik bedzie powyzej 1000 dopiero wtedy warto.isc na usg

Gość gość
idź do lekarza , ja też byłam widział rozpulchnioną macicę, wg niego wczesna ciąża, zapisał mi witaminy z kwasem foliowym od razu. Za 2 dni mam kolejna wizyte i wtedy powiedział ze już będziemy go widzieć :) ma taka nadzieje

Ja miałam bladziocha a teraz jestem w 14 tc ;) Wyczytałam, że nawet blada krecha to ciąża, tyle, że stężenie hormonu jeszcze małe ;) Gratulacje ;)

Gość gość
po co ma tak wcześnie iść do lekarza? po kwas foliowy?

Hej :) U mnie też druga kreseczka była bladziutka, dlatego po kiilku dniach powtorzyłam test i wtedy zobaczyłam dwie mocne krechy :) Zrób jeszcze jeden test, wizyta u lekarza jest póki co zbędna.. I bierz kwas foliowy!

Gość gośćJa
słaba ale jest! GRATULACJE ;)

Gość gość
Pokaz zdjecie testu to ci tutaj dziewczyny ocenia:) tez mialam ten sam problem i pytalam na forum bo kreska byla naprawde ledwo widoczna. Jutro mam termin porodu :D

Macie racje- nie ma co tak szybko chodzic do lekarza- potem tylko nerwy jak USG nic nie wykaże. Ja byłam rowno w 6t+0d i był widoczny pecherzyk, ale jeszcze bez echa zarodka. Tydzien pozniej juz serdusio biło.

Gość gość
ja też miałam drugą ledwo widoczną kreskę i byłam w ciąży

Gość gość
Ja tez mialam bladziutka kreseczke, nawet wyrzucilam test i bylam w ciazy

Gość gość mama
u mnie krecha blada pojawiła się dopiero po czasie jaki podaje producent mino iż robiłam 3 dni po spodziewanej @ - zrobiłam test pojawiła się tylko jedna krecha i nagle przyszli znajomi nie miałam go jak wyrzucić więc schowałam do kieszeni gdy poszli zobaczyłam 2-gą bladziutką kreskę. 2 dni później zrobiłam ponownie test i już mocniejsza kreska. u lekarza byłam w ok 7-8 tyg i było już widać serduszko więc też tak polecam wcześniej nie ma co iść ale beta hcg zawsze można zrobić:)

Gość gość mama
no i moja bladziutka kreseczka właśnie myje swoje prawie 4-letnie ząbki :))

Gość gość
ja tez mialam slabiutka kreseczke w dniu spodziewanego okresu , po kilku dniach powtorzylam i byla juz wyrazniejsza. gratuluje!!:)

Gość gość
hej w 14 dniu cyklu kochałam się z chłopakiem. Skończył we mnie. okres spóźniał mi się 2 dni, zrobiłam test i wyszedł pozytywnie. Jednak na nastepny dzień dostałam okres, jednak był inny niż zawsze, mniej obfity. Po okresie zrobiłam test i wyszedł negatywnie. Czy mogło dojść do samoistnego poronienia? I czy to wgl mogła być ciąża?

Gość gość
jak kreseczka to tylko dobrego towaru w kinola wciagnieta! jaki dobry koksik, speedzik..

Gość gość m
pierwszy raz na forum. Ledwo żyję ze stresu bo nie chcę być w ciązy ..W skrócie - stosunek/pęknięta prezerwatywa 11 dc (raczej dni płodne) , escapelle 5 godz po zdarzeniu, pierwszy test 10 dni po negatywny , następny po terminie spodziewanej miesiączki - ledwo widoczna blada kreska . Nastepnie z 7 dniowym opoznieniem przyszedł okres - pełny, z bólem , skrzepami - trwał prawie 5 dni - jak zawsze. Znowu test - jeden negatywny na drugim ledwo widoczna kreska. Szaleńtwo, nie mam juz siły :(. Jutro idę na badanie krwi, nastepnie lekarz . ..... pózniej nie wiem co ale nic dobrego :(