hrabia Pomme de terre 73 Napisano 19 godzin temu sam bym najchętniej w domu posiedział jak przegryw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 425 Napisano 19 godzin temu Pranie pościeli, pieczenie ciasta, oranie dziećmi domu i ogrodu, pospolite sprzątanie, w niedzielę festyn. A stary jutro se będzie w restauracji siedział z ekipą ze szkoły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 19 godzin temu Odkurzanie praca wyjście z domu w niedzielę. Drzemkę se walne jeszcze jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2159 Napisano 19 godzin temu Właśnie tak... najchętniej spędzę go w domu. : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, marawstala napisał: Właśnie tak... najchętniej spędzę go w domu. : ) Myślałam że to dzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 323 Napisano 18 godzin temu 39 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: sam bym najchętniej w domu posiedział jak przegryw Weekend w pracy ale później dwa dni wolnego. Nie wiem jaka pogoda będzie, ale pewnie wyskoczę w plener i odwiedzę bibliotekę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano 18 godzin temu 8 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Weekend w pracy ale później dwa dni wolnego. Nie wiem jaka pogoda będzie, ale pewnie wyskoczę w plener i odwiedzę bibliotekę serio w kopalni pracujesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano 18 godzin temu 20 minut temu, 5klepka napisał: Myślałam że to dzik dzik… https://ibb.co/v6BvH3Yd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 323 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: serio w kopalni pracujesz ? Tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 18 godzin temu Nie ładuje się dzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, 5klepka napisał: Nie ładuje się dzik znajomi wysłali fotę z portalu - leży typ na ławce i zdycha a z tyłu buszuje stadko dzików Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 18 godzin temu Widzialam xD to chyba Gdynia. Tam dziki łażą po ogródkach. To są zwierzęta domowe juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 18 godzin temu Szalona locha mnie goniła po lesie bo się na warchlaki gapilam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano 18 godzin temu po całym 3city łażą choć w zeszłym roku nie widziałem a tera podobno znów się pojawiajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 18 godzin temu Fajne som młode Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2159 Napisano 18 godzin temu 35 minut temu, 5klepka napisał: Myślałam że to dzik No wiesz : ) ostatnio znalazłam to zdj było robione 3 lata temu jak pies był jeszcze szczeniakiem a to takie chucherko, że nie da rady pomylić go z dzikiem .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 68 Napisano 18 godzin temu Dziki coraz czesciej pojawiają się w miastach ze względu na łatwy dostęp do pokarmu. Ja w lesie dzika nie widziałam, a w mieście kilka razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, marawstala napisał: No wiesz : ) ostatnio znalazłam to zdj było robione 3 lata temu jak pies był jeszcze szczeniakiem a to takie chucherko, że nie da rady pomylić go z dzikiem .) Moja koleżanka z dzieciństwa miała podobnego. Miał brodę jak starzec i był pjerdolnietym psem. Bałam się go jak cholera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Dziki coraz czesciej pojawiają się w miastach ze względu na łatwy dostęp do pokarmu. Ja w lesie dzika nie widziałam, a w mieście kilka razy. Lasy wycinają pod osiedla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano 18 godzin temu tera nie ma dzików są bażanty zające i jeże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2159 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, 5klepka napisał: Moja koleżanka z dzieciństwa miała podobnego. Miał brodę jak starzec i był pjerdolnietym psem. Bałam się go jak cholera. Może te psy tak mają... czyste ADHD : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, marawstala napisał: Może te psy tak mają... czyste ADHD : ) Tamten był chory psychicznie. Wiecznie szczękał rzucał się na każdego. I w guwnach się tarzał. Obudziłaś moja traumę tym awatarem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jabłoński Patrol 7 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, salix napisał: Dziki coraz czesciej pojawiają się w miastach ze względu na łatwy dostęp do pokarmu. Ja w lesie dzika nie widziałam, a w mieście kilka razy. Lepiej spotkać w lesie dzika niż Filipa Matuszczaka. Jak mieszkasz w okolicach Kalisza to lepiej na siebie uważaj https://files.catbox.moe/26zjqu.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2159 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, 5klepka napisał: Tamten był chory psychicznie. Wiecznie szczękał rzucał się na każdego. I w guwnach się tarzał. Obudziłaś moja traumę tym awatarem xD On też love guwienka : ) ale kupiłam mu witaminy to może przestanie... ostatnio trochę mu się przychorowało (bierze leki na padaczkę) i początkowo po tych lekach zachowywał się jak psychiczny, a teraz jest już normalnym ADHD : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, marawstala napisał: On też love guwienka : ) ale kupiłam mu witaminy to może przestanie... ostatnio trochę mu się przychorowało (bierze leki na padaczkę) i początkowo po tych lekach zachowywał się jak psychiczny, a teraz jest już normalnym ADHD : ) Psy to nie moja bajka. Chyba że jakiś mops kaleka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2159 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, 5klepka napisał: Psy to nie moja bajka. Chyba że jakiś mops kaleka. Też jestem bardziej kociarą. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano 18 godzin temu jak się zachowuje pies z padaczką ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 40 Napisano 18 godzin temu Pewnie się telepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2159 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: jak się zachowuje pies z padaczką ? Podobnie jak u ludzi... traci kontrolę nad własnym ciałem, spina mu mięśnie... przewraca się, traci świadomość na kilka minut, ślini się, rzuca nim a po tym ataku jak się wybudza zatacza się jak pijany. Po takim ataku ma ochotę na wodę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2159 Napisano 18 godzin temu Leki muszą być szybko wdrożone bo przy częstych atakach serce może nie wytrzymać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach