dunia301 0 Napisano Maj 2, 2014 witam serdecznie od 27 lutego zaczęłam brać tabletki ,antykoncepcyjne o nazwie Stediril30 brałam je do marca 25 marca dostałam miesiączkę i po niej przestałam brać tabletki ponieważ staram się o dzidziusia 3 kwietnia współżyłam z mężem bez zabezpieczenia 4.04 miałam przerwę i 5.04 współżyłam do 6.04.i w tym czasie miałam dni płodnedo 12/04 tak wykazał mi kalkulator dni płodnych i niepłodnych 7 .04 zacząłł mnie boleć dół brzucha na następny dzień zaczęłam krwawić ale nie trwało to długo kilka dni może 3-4 dni. po tych krwawieniach miałam parę dni wolnego i zaczęłam kochać się z mężem 14>04 16>04 oraz 19-20 .04 ,chciałabym się dowiedzieć czy mogło dojść do zapłodnienia w tak szybkim czasie po odstawieniu tabletek, robiłam parę razy test ciążowy ale zawsze wychodzi negatywnie :( nie wiem jak mam teraz liczyć czy po prostu od tego 25 marca nie mam miesiączki czy od tego 8.04 sama już nie wiem proszę o poradę chciałabym mieć dzidziusia ale to nie wychodzi ....panie doktorze czy miałam 2 razy miesiączkę 25.03 i 8.04 czy to po prostu od odztawieniu tabletek czy po prostu aszłam w ciąże proszę o poradę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2014 Dziwie się w ogóle po co zaczęłaś brać tabletki na tak krótki okres czasu. Organizm się rozreguluję i nikt ci nie odpowie na twoje pytanie bo po tabletkach jest inny śluz, przesunięta miesiączka i ogólnie jesteś rozregulowana. Po co zaczynać brać tabletki anty tylko na miesiąc bo wg mnie to totalna głupota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach