caryca rzeczywistości tak 266 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Seven napisał: Szykuj się na demonstrację fotek. Nie wyłgasz się po tej autoreklamie. ;] Jesteśmy gotowe - brum i ja na odbiór. Pa. Ja jestem pierwsza w kolejce, proszę się ustawić za mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1678 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: też posiadam oprócz roweru mam też sztangę i drążek do podciągania biceps i ramiona + klatka jakotako wyrobione Wierzę na słowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 21 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: jakie tu są niskie standardy jak nie mam długów i mam pracę to wybijam się To dobrze jesteś bogaty ona ma długi Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 966 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Jak to powiedzieć by kogoś nie obrazić ale nie po pierwsze primo nie golę nóg po drugie primo nie noszę gaci kolarskich po trzecie primo ja nie jeżdżę Tour de France tylko po okolicy aby się zmęczyć górki i dolinki są, na klif nad morze też wjeżdżam ale nie robię 50 kilometrów dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 966 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Bez fotki się nie obejdzie. ale chcesz zdjęcie roweru, sztangi czy drążka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: po pierwsze primo nie golę nóg po drugie primo nie noszę gaci kolarskich po trzecie primo ja nie jeżdżę Tour de France tylko po okolicy aby się zmęczyć górki i dolinki są, na klif nad morze też wjeżdżam ale nie robię 50 kilometrów dziennie Gacie kolarskie są boskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: ale chcesz zdjęcie roweru, sztangi czy drążka? Roweru i drążka!!! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: po pierwsze primo nie golę nóg po drugie primo nie noszę gaci kolarskich po trzecie primo ja nie jeżdżę Tour de France tylko po okolicy aby się zmęczyć górki i dolinki są, na klif nad morze też wjeżdżam ale nie robię 50 kilometrów dziennie Co piszesz ja bym spokojnie Tour se France przejechał Nie był bym pierwszy nawet nie ostatni. Długość trasy: ok. 3 300 – 3 500 km (dokładna liczba zmienia się co roku). Czas trwania: około 23 dni, z czego 21 dni to etapy, a 2 dni to przerwy (dni odpoczynku). Średnia długość etapu: 150–220 km. Tempo jazdy: zawodnicy pokonują średnio 150–180 km dziennie. Czas całego wyścigu: łącznie ok. 80–90 godzin jazdy dla zwycięzcy. 150 do 220 km srednio zawnsowany rowerzysta przejedzie dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 33 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Ja jestem pierwsza w kolejce, proszę się ustawić za mną Czekaj, mogę się wepchnąć od razu za Ciebie, po znajomości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 33 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Gacie kolarskie są boskie. No tera to już mnie przerazasz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Co piszesz ja bym spokojnie Tour se France przejechał Nie był bym pierwszy nawet nie ostatni. Długość trasy: ok. 3 300 – 3 500 km (dokładna liczba zmienia się co roku). Czas trwania: około 23 dni, z czego 21 dni to etapy, a 2 dni to przerwy (dni odpoczynku). Średnia długość etapu: 150–220 km. Tempo jazdy: zawodnicy pokonują średnio 150–180 km dziennie. Czas całego wyścigu: łącznie ok. 80–90 godzin jazdy dla zwycięzcy. 150 do 220 km srednio zawnsowany rowerzysta przejedzie dziennie. Etapy w górach byś pokonywał śpiewając Marsyliankę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Maryyyś_+ napisał: No tera to już mnie przerazasz! Uwielbiam chłopaków w obcisłych trykotach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 33 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Uwielbiam chłopaków w obcisłych trykotach. Dobrze, że chciałaś tylko rower i drazek, bo jak Chwilunia nie ma trykotów to by Ci musiał nagie fotki słać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 966 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Co piszesz ja bym spokojnie Tour se France przejechał Nie był bym pierwszy nawet nie ostatni. Długość trasy: ok. 3 300 – 3 500 km (dokładna liczba zmienia się co roku). Czas trwania: około 23 dni, z czego 21 dni to etapy, a 2 dni to przerwy (dni odpoczynku). Średnia długość etapu: 150–220 km. Tempo jazdy: zawodnicy pokonują średnio 150–180 km dziennie. Czas całego wyścigu: łącznie ok. 80–90 godzin jazdy dla zwycięzcy. 150 do 220 km średnio zaawansowany rowerzysta przejedzie dziennie. 170km codziennie przez 21 dni, a nie raz tempem 38km/h (3500km/90 godzin) czyli łykasz tę trasę w 4 godziny, a nie w 8 czy 12 ja bym na pewno nie dał rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, murb napisał: Etapy w górach byś pokonywał śpiewając Marsyliankę. No pewnie ktoś zna umie i ma dobry rower sobie wyregulować nawet pupa nie boli ani kręgosłu, trzeba wiedzieć co i jak. Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 966 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Maryyyś_+ napisał: Dobrze, że chciałaś tylko rower i drazek, bo jak Chwilunia nie ma trykotów to by Ci musiał nagie fotki słać? a jak mam zdjęcie drążka zrobić? w ubraniu? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Maryyyś_+ napisał: Dobrze, że chciałaś tylko rower i drazek, bo jak Chwilunia nie ma trykotów to by Ci musiał nagie fotki słać? A ten drążek to co? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: a jak mam zdjęcie drążka zrobić? w ubraniu? Oczywiście, że bez. Po co mi nudes w ubraniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: 170km codziennie przez 21 dni, a nie raz tempem 38km/h (3500km/90 godzin) czyli łykasz tę trasę w 4 godziny, a nie w 8 czy 12 ja bym na pewno nie dał rady Tempo 40 jest małe raczej średnia,oni więcej jadą dobry kolarz ma w nogach coś koło 700 watòw ja z 300 watòw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 2 godziny temu Ktoś mi zablokował skrzynkę zamknięta na tysiąc zamków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 266 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Maryyyś_+ napisał: Czekaj, mogę się wepchnąć od razu za Ciebie, po znajomości? To nic nie da, on jest za porządny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: No pewnie ktoś zna umie i ma dobry rower sobie wyregulować nawet pupa nie boli ani kręgosłu, trzeba wiedzieć co i jak. Na pewno byś przejechał cały wyścig bez problemu. Mocno w to wierzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 33 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: a jak mam zdjęcie drążka zrobić? w ubraniu? Eeeee...pytaj Murb!!!! Ja poproszę oczy i nadgarstek. To możesz robić nawet bez ubrania! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 33 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: To nic nie da, on jest za porządny Zepsuj go, zepsuj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 33 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Ktoś mi zablokował skrzynkę zamknięta na tysiąc zamków. Cza na przystani kliki, tam będzie działać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Na pewno byś przejechał cały wyścig bez problemu. Mocno w to wierzę. Oni mają opony slick bardzo cienkie i rower bardzo lekki z włókna węglowego. Niestety mam z aluminium. Na takich cienkich oponach dał bym radę Tylko do codziennej jazdy takie opony są za wąskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 2 godziny temu Ja rower mogę podnieść 2ma palcami, .z włókna węglowego oni podniosą na 1 palcu udzwigną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1678 Napisano 2 godziny temu 27 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: po pierwsze primo nie golę nóg po drugie primo nie noszę gaci kolarskich po trzecie primo ja nie jeżdżę Tour de France tylko po okolicy aby się zmęczyć górki i dolinki są, na klif nad morze też wjeżdżam ale nie robię 50 kilometrów dziennie Nie no spoko, skomentowałam tylko te z linka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 2 godziny temu Nie idę na odchudzanie ekstremalne takie części są bardzo bardzo drogie, nie do codziennej jazdy na wyścigi, ktos jeździ codziennie więcej wydał na części zmieniał nie opłaca. Kolarze zawodowi mają parę roweròw i tylko rower jest na wyścigi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1678 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, murb napisał: Oczywiście, że bez. Po co mi nudes w ubraniu. W ubraniu to nie nudes. Tak gwoli ścisłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach