Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagmara70

44 lata i ciąża

Polecane posty

Gość gość
Ale nie jest to normalne.balabym sie zajsc w takim w wieku w ciaze ze wzgledu na to czy dziecko bedzie zdrowe

Gość gość
Po to są badania prenatalne w ciąży...autorka zapewne jest już po ...nic nie pisze, aby podejrzewano jakie nieprawidłowości.. Ponadto dzieci chore rodzą też dziewczyny bardzo młode...i biorąc liczbę porodów w tym przedziale wiekowym, to głównie one rodzą dzieci z wadami.. Pracuję z osobami niepełnosprawnymi i 80 % urodziły matki w młodym, a nawet bardzo młodym wieku..w tym z zespołem Downa, którym tak bardzo straszy się matki 35 +. Autorko nie przejmuj się tymi durnowatymi wpisami, w większości są wypocinami tej samej osoby, która szczególnie upodobała sobie dojrzałe matki..

Gość gość
"Dzieciak się będzie wstydził że babka na wywiadówki przychodzi" TO ze twoja matka wieku 50 lat wygląda jak stara baba nie znaczy ze każda kobieta tak ma . Moja mama ma 60l lat i jest zadbana kobieta która UWAGA nadal pracuje :)

Gość gość
Mam sasiadke babka ma 38lat i widzialam ja wczoraj zapuchnieta jak balon.

Gość gość super ktoś
Ja też ma 44 lata ale nie wyobrazam sobie ciazy w tym wieku... Mam syna studenta, drugie dziecko w wieku gimnazjalnym i wystarczy... Teraz mam czas dla siebie, bo dzieci sa odchowane, wiec robie co chce, oprocz pracy zawodowej - oczywiście. Po poudniu czas wolny, weekendy tez, wiec nie jest źle :-) Moja bratowa po 40-tce urodzila dziecko z downem :-( BADANIA PRENATALNE TO PODSTAWA !!! Ona ich nie zrobila, a potem cala rodzina przeżyła szok ! Milego dnia

Gość gość
ja mam 41 i też syna studenta i również bardzo cenie sobie tę wolnośc, która teraz mam...ja z kolei byłam tępiona za to, ze zostałam młoda matką (choć byłam pełnoletnia, ale ze względu na drobną figurę wygladałam jeszcze młodziej)...dzisiaj się z tego ogromnie cieszę, bo dobrze wychowałam syna, wciąż jestem młoda i mogę się teraz realizować....mimo, że sama w życiu nie zdecydowałabym się teraz na dziecko nie mam zamiaru oceniać innych, niech każdy żyje, jak uważa

Gość gość
Nieprawda ze wiecej mlodych kobiet rodzi chore dziec.starych matek jest mniejszy procent ciaz bo niewszystkie sa takie glupie zeby wpasc

Gość gość
Gościu wyżej..ja też nie wyobrażałam sobie ciąży w wieku 44 lat, autorka zresztą też nie....:) ,miałam też poukładane życie, dorosłe prawie dzieci i czas dla siebie....A tu taka niespodzianka. Zaraz się zlecą...a wpadła,stara ,a głupia...no cóż takie jest życie...takie wpadki się zdarzały,zdarzają i nadal zdarzać będą i amen...Niezależnie od poziomu medycyny, wykształcenia i świadomości ....A tym ,co uważają inaczej, to życzę , aby w życiu wszystko im się układało według planu i ich założeń... Wiem,ile mam lat...myślę bardzo realistycznie..., to że teraz czuję się jakbym miała o 20 lat mniej , nie znaczy ,że tak zawsze będzie..:)Staram się jednak myśleć pozytywnie i trochę " targować się " z Bogiem... Czy według zawistników powinnam ten cud, który tak słodko tuli się do mnie i mówi " kocham Cię mamusiu,jestem Twoim Aniołkiem i Skarbem"..............po prostu usunąć????

Gość gość
Autorki ciesz się ciąża nie słuchaj głupich wypowiedzi to tylko zwykła zazdrość . Wiele kobiet w tym wieku marzy o dziecku.dbaj o siebie i nie martw się. Dziecko to mały cud

Gość gość
Gdzie wy mialyscie oczy jak wpadlyscie?w d***e?

Gość gość
No i co tego ze 44 letnia kobieta jest w ciąży ? Jak świat światem kobiety rodziły i będą rodzic w tym wieku.

Gość 44lllll
Z całego serca życzę Ci Autorko powodzenia. Sama planuję dziecko i nic nikomu do tego. Szkoda gadać jacy są ludzie...