Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwiedziona czterdziestka

miłośc po rozwodzie

Polecane posty

Witam Niedawno kończyłam 40 lat, jestem od 5 lat rozwiedziona, mam prawie dorosłego syna, który powoli układa sobie życie. Teraz czas na mnie, chciałabym ułożyć swoje. Chciałabym poznać kogoś z kim mogłabym miło spędzić czas. Sęk w tym, że po czterdziestce jest to o wiele trudniejsze niż np. 20 lat temu. Do portali randkowych jakoś nie mam przekonania. Jak sobie poradzić w tej sytuacji?

a dlaczego trupa?

Gość sukienka w kolorze nieba
Nabierz przekonanania jednak do tych portali:)polecam..:)

a ty będziesz wieczne młody...powodzenia

sukienka w kolorze nieba, dlaczego polecasz? Jakiś konkretny?

nie ,wcale nie konkretny,wlasciwie to jakikolwiek polecam,bo sama tam poznalam kilka szczegolnych facetów w moim zyciu,,:)a z jednym jestem do dzis ,

Gość gość
claude speed To nie Twój klimat :) A jeśli Twoim skromnym zdaniem kobieta w wieku 40 lat to trup to ja jestem zombi :))

dziękuję gościu :) nie umiem się odnaleźć na tych portalach, wszyscy mają tam nietypowe i wyszukane hobby, wrzucają foty z Egiptu, Australii, Francji, na deskach surfingowych, na nartach, w basenach, na chińskim murze...

nie wszyscy tak robią:P

Gość gość
a po co ci facet w tym wieku

Gość gosc333333344
Autorko tu jest cala masa prostych niedojrzalych ludzi ktorzy nie rozumieja nas. Bo sa zbyt mlodzi niedojrzali, ja juz prawie tu nic nie pisze od dwoch lat bo od kiedy sie rozwiodlam i zostalam sama z dzieckiem kiedykolwiek bym tu nie probowala zwierzyc sie ze swych trosk i smutkow kazdy mnie wysmiewa. Mam 29 lat jestem 3 lata po rozwodzie i caly cza sama z 6letnim dzieckiem. Krotki czas bylam na portalach typu sympatia ale nikogo tam nie poznalam. Mysle ze jestes jeszcze mloda, i napewno jesli tylko bedziesz chciala poznasz kogos i przezyjesz piekna milosc. Ty majac doroslego prawie syna bedac starsza ode mnie masz wieksze na to szanse. Ja zyje tylko domem dzieckiem i praca i nie mam innego zycia. Brak mi odwagi zeby wyjsc do ludzi, chodze tylko do pracy i tam czjue sie w miare pewna siebie. Brak przyjaciol, blizszych znajomych, faceta, seksu od trzech lat sprawil ze stracilam nadzieje ze spotkam jeszcze ta milosc ale cal czas wierze ze dostane swoja szanse. Wiec jak bede w Twoim obi wieku bedzie moja kolej. Bo teraz to niestety brak okazji do wyjscia, brak czasu, praca, pozniej zakupy i do domu. Tak niestety jest. Tobie nie polecam portali, Ty powinnas nawiazac kontakt z samotnymi kolezankami i powinnyscue od czasu do czasu wyjsc i tam w gronie znajomych przyczaic jakiegos wolnego faceta, rpezez znajomych. Nie masz... nie wierze ze tak jak ja nie masz przyjaciol, , rodzenstwa, kuzynek. Moze na jakies wesele powinnas sie wybrac?. Teraz taki czas. A jak juz nie masz z kim, jak syn nie potrzebuje twojego towarzystwa to wybierz sie sama do kina, kawiarni, i rozgladaj sie. Pamietaj nie masz nic do, stracenia nie badz takim tchorzem jak ja..

Gość gość
a moze speed dating:)