Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagodzianka bez jagód

Powinnam się cieszyć a jest mi przykro.Czy słusznie ?

Polecane posty

Gość Jagodzianka bez jagód

Mój facet miał dzisiaj urodziny.Niestety obecnie nie mieszkamy razem bo dostał niedawno nową pracę w innym mieście.Ostatnio pracuje po 10-11 godzin,więc mieliśmy mało czasu na rozmowy.Znajomi z pracy szykowali mu dziś imprezę,na którą miał iść ale nie poszedł nagle.tłumaczył się,że woli pogadać ze mną na skypie(jutro też pracuje a ja jestem po wypadku i nie mogłam pojechać do niego)niż iść pić na imprezę.Ucieszyłam się bardzo,że wieczorem mogłam Go usłyszeć ale z drugiej strony jest mi źle,że jakby przeze mnie nie spędził miło urodzin.Co myślicie?Mam się czym przejmować?

E tam, nie powinna. x Nie wiedziałam Malina, że z Ciebie taki imprezowicz. Ja tak, jak chłopak autorki, wybrałabym skypa zamiast imprezy (zwłaszcza z ludźmi z pracy po 11h tejże pracy).

Mój mąż również woli kontaktować się ze mną po pracy zamiast balować z kolegami:),tak wiem,jestem szczęściarą:).

Ale ja nawet nie wiem o co chodzi w tym temacie :)Napisałam że powinna bo nic innego mi do głowy nie przyszło.

Drogi Malino, wszyscy wiedzą, że Ty wiesz, o co chodzi nie tylko w tym temacie, ale i w innych na tym forum. x Jagodzianka bez jagód na pewno już przyswoiła twoją cenną radę i właśnie teraz się przejmuje. I bardzo dobrze się stało. Jagodzianka powinna ufać radom maliny, a nie takim psotnikom-szkodnikom jak koty. :)

Kora jest kotem;).

Mogłabym mieć coś nietuzinkowego,tylko dla mnie.Jednak mąż ma obiekcje.

Faceci tak mają,boją się igieł jak ognia:).

twoja kotka psotka Xen, w którym miejscu chciałabyś sobie zrobić tatuaż? I w jakim stylu? x Np.Po wewnętrznej stronie ramienia{hmm nie chodzi o pachę,a miejsce poniżej},musiałby być jednobarwny.Nie zastanawiałam się nad wzorem{chodzi o przesłanie},na pewno nie motylki,czy kwiatki.

Miejsce dyskretne,a zarazem intrygujące.

Gdybym wypiła kawę,to pewnie nawet o 6.00 nie poszłabym spać;),a tak to jest szansa:).

Zimą tak,na szczęście mamy wiosnę:).Zawieje zastępuje śpiew ptaków.

Las i ptaki to kompatybilny system.Dobranoc:).

Gołębie porównaj do małp,wszystkie zwierzęta czyhają na łatwą zdobycz.Cywilizacja ma wpływ na ekosystem.