Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie są osoby spod znaku zodiaku byk

Polecane posty

Gość gość

jaki charakter mają kobiety byki, jakie znacie osoby spod tego znaku

Gość gość
dbają o dom, o swoją partnerkę i dzieci, lubią kaskę, chodź z nią jest różnie. Uparci i emocjonalnie silnie związani z osobami. Jeśli rozdrażnisz byka to staje się strasznym furiatem. Wiem, bo jestem z pod tego znaku.

Gość gość
To osoby ktore maja cale zycie pod gorke , to osoby silne ale kopane przez zycie raz po raz

Gość gość
to prawda. One mają cały czas pod górę.

Gość gość
Byki są uparte, lubia stawiac na swoim, sa ambitne, dbaja o swoich najblizszych.

Gość gość
są kochliwe. I kochają mocno na zabój. Byk Cię nie zdradzi, ale jeśli byka porzucisz to ciężko im się podnieść.

Gość gość
byki podobno lubią krowy

Gość gość
chyba Ci się z lwem pomyliło.

Gość gość
jestem bykiem, mój partner też. Nie dbamy o dom... tzn. wynajęliśmy pomoc domową bo lubimy mieć czystko ale samym nam nie chciałoby się tym zajmować. Jesteśmy uparci, lubimy wygodę - żeby ją mieć musimy zarabiać i dzięki temu można nas uznać za ambitnych. Ale gdybyśmy wygrali w totka to nikt by nas do pracy nie zagonił. Kłócimy się o pierdoły i oboje okopujemy się na swoich stanowiskach. Lubimy dobre jedzenie, dobra muzykę, ładne krajobrazy. Sport uprawiał mój partner kiedy był nastolatkiem. teraz już tylko chodzimy na saunę i basen - najlepiej termy. Latem żeglujemy ale głównie chodzi o ucieczke od cywilizacji a nie o sport. Mieszkamy w lecsie, uprawiamy ogród (choć do koszenia trawy wynajmujemy kogoś), hodujemy zwierzęta - dla przyjemności i zysku. Bardzo źle czuliśmy się oboje na etatach, zwłaszcza korporacje nie sa dla nas. Żaden tam wyścig szczurów, mobbing, realizacja planów sprzedażowych, wstawanie codziennie o 6:00. To nas bardzo meczyło. Za to teraz potrafimy pare nocy nie przespać jeśli tego wymaga zlecenie dla naszej firmy Byle mieć z tego wymierna korzyść i później móc sobie odpocząć. Napisałam o cechach wspólnych bo mogą mieć coś wspólnego ze znakiem zodiaku. Oprócz tego jednak mocna się różnimy temperamentem, bystrością, aktywością, światopoglądem.

Gość gość
acha - nie zdradzamy i nie rozstaliśmy się mimo toczenia ciężkich wojen. Dla byka lepsze własne piekło niż obce niebo. Nie wiem jak jest w przypadku mojego partnera ale dla mnie nowy facet to by było za duże zamieszanie. Chociaz kiedy byłam nastolatką to nie miałam specjalnych problemów z zerwaniem uciążliwej znajomości. Mnie nikt nigdy nie rzucił wiec nie wiem czy bym cierpiała. Pewnie zależy od powodu rozstania, gdyby to była jakas moja cecha charakteru to byłabym mocno oburzona :)

Znam dwie, nie spokrewnione ze sobą i obydwie są uparte, lubią postawić na swoim, niby niezależne, ale bardzo takie "co ludzie powiedzą".

Aha :) i jeszcze są naparte na "schodzenie sie" z jednymi osobami, baaaardzo trudno je wkręcić w inne towarzystwo, niby miłe, ale nowe znajomości NIE!

Gość NieZnoszeBykow
byki sa w porzadku o ile trafi sie dobry egzemplarz, niestety 99% osob tego znaku na nieprzyjemne cechy, egoizm, upor, poczucie wyzszosci bez pokrycia, kalkulatorstwo, powierzchownosc typowa dla srok, materializm, manipulacja, zaklamanie, wygodnictwo, domatorstwo, nudziarstwo, zakochanie w sobie, brak empatii itp.

Gość gość
Egoistyczni, uparci, lubiący luksus, ale jednocześnie ludzie bardzo rodzinni, ceniący tradycję, skąpi, fetysz to władza, bardzo delikatni tylko muszą trafić na odpowiednią osobą również która nimi pokieruje, mało decyzyjni w ważnych sprawach.