Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemjakto rozegrac

do doswiadczonych mezatek

Polecane posty

a chodzi mi konkretnie o takie ktore kochaja meza, sa szczesliwe w malzenstwie ale nie trawia rodziny meza. Jak najlepiej rozegrac taka trudna sytuacje?

Gość gość
ja niestety tak mam, na dodatek będziemy teraz zaproszeni na wesele z jego rodziny i jak pomyślę to mnie skręca, nie wiem co myśleć, najchętniej bym nie poszła ale nie wypada, pójdę to będę musiała się męczyć

no ja tez jak mysle ze musze jechac do jego rodziny to mnie skreca wlasnie. a on jakby tego nie rozumie choc sam nie ma najlepszych relacji z nimi.

Gość gość
Doswiadczone mezatki :D dobre haha

Gość gość
a co was wkurza w rodzinie meza?

Gość madzlena
jesteśmy jakby z innych światów, tesciowa jest moherem, bardzo agresywym moherem, w domu gra ciągle radio maryja a jak cos powiesz nie po jej myśli to krzyczy i mówi że jestes platformiakiem chociaz jestem apolityczna i polityka mnie nie interesuje córkę ma uposledzoną i ta córka wszystko powtarza co jej mama karze i ma jeszcze syna który ja grabi z pieniędzy, oszukuje.Przychodzi do niej , bierze od niej pieniądze na zakupy i zmywa się a forse bierze dla siebie a teściowa bez pieniędzy przymiera głodem, bez leków i dzwoni do mojego męża żeby ją ratował i boi się przyznać że swoje pieniądze oddaje synowi i nawet rentę córki oddaje synowi.Są tam kuzyni jeszcze , ciotki których też nie trawię , jak chcą pomocy to zawsze do nas - po pieniądze albo zakupy zrobić albo leki , zawieź, przywieź a w towarzystwie teżciowa chwali tamtego syna który pieniądze od niej ciągnie bo ma dom.ma dom , jest zadłużony a kłamie ludzi że jej syn jest biznesmenem, nie przyznaje się że mój mąż ratuje jej życie i byt.Wogóle to można na ten temat 5 godzin opowiadać