Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotność w uk

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak inni ale ja się czuje tu mega samotna :/ ani rodziny ani znajomych z którymi można wyjść i pogadać... wszystkie rozmowy kręcą się wokół obgadywania innych i robieniu kolo d**y... wynajmuje pokój Gdzie nie można spokojnie usiąść i odpocząć i pooglądać tv. Nie wiem co robić wracać do domu gdzie pewnie prace znajdę za psie pieniądze czy siedzieć tu i się Męczyć samej kompletnie samej, nie mam chłopaka ani koleżanki. Weekendy spędzam w domu, a mieszkam w takim mieście i okolicy ze strach wyjść z domu samemu :/ Co robić :/

Gość gość
a gdzie mieszkasz ? w jakiej miejscowości? ja niedługo wyjeżdżam mogłybyśmy sie poznac jakoś i zgadac zawsze we dwie raźniej ;)

Gość gość
Bradford

Gość gość
Bardzo nie ciekawe miasto

Gość gość
Bardzo nie ciekawe miasto

Gość gość
to ja bd bliżej Londynu..

Gość gość
Ja też się czuję samotna, mimo, ze mam partnera. Ale powoli się ulozyy, mam nadzieję. Cały czas się staram czymś zajmować, zrobić porządek w garderobie, poszukać lepszej pracy, zawsze cos małego ale konstruktywnego. Na obgadywanie i TV nie ma co tracić czasu.

Gość gość
Jest ciężko za granicą, to normalne, ale zapewniam cie ma do czego wracać. A wielu ludzi jest samotnych, niezależnie od tego czy są w swoim kraju czy nie. Nie rezygnuj.

Gość gość
Staram się jakoś organizować sobie czas głównie sprzątaniem a ostatnio nawet poukladam ciuchy kolorami :/ masakra nie wiem czy dam radę mam jedną koleżankę ale ona ma rodzinę i dzieci wiec o wspólnych wypadach niema co liczyć bo ona o 17 chce być w domu z dziećmi. .. koleżanki z pracy porażka ich jedynym tematem jest kto co gdzie jak i z kim... te z poza pracy tak samo swoje życie partnerów itd

Gość gość
Idź na jakis kurs, na gym, może kogoś poznasz, a unikniesz przebywania w tym domu.

Gość gość
Byłam wszędzie do około pakole. .. Bradford to pakistanskie miasto... jestem tu juz ponad rok i nic się nie zmieniło nie ułożyło

Gość gość
Rok to naprawdę mało, mnie poddawaj się.

Gość gość
powiem ci tak tu nie chodzi o to ze nie ma z kim ..bo jest zawsze jakas menda przypelznie aby pogadac chodzi o poziom jakosc tych rozmow chodzi o szczegolny ich przebieg chodzi o to jak sie czujesz czego chcesz i oczekujesz w tych rozmowach powiem ci prawde ..na emigracji nigdy tego miec nie bedziesz miala niestety takie life zyjesz tam dla kasy i pracy taki smutny fakt

Gość gość
ale ile można... co mi z tych pieniędzy jak nawet porządnie na imprezie ich nie mogę przepuść ze znajomymi ... kupie sobie pare ładnych rzeczy i po co ? jak nie ma gdzie w tym wyjść :/ na urlopu nie latam bo nie mam z kim a samemu się nie chce do polski jak polecę to nie wrócę do Anglii na bank a nie wiem co robić ... :/

Gość gość
jeśli Ci źle to wracaj do Polski. Po co sie męczyć samemu jak w Polsce można się męczyć z kimś :) Ja zdecydowałam się na Polskę w Maju niż Hiszpanie w lipcu.