Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawel pablo

potrzebuje pogadac zapraszam

Polecane posty

Gość pawel pablo

pogadajcie proszę, mam doła.

Gość gość
dlaczego masz doła - sprawy sercowe?

Gość chwilkilka
:)

Gość pawel pablo
bingo :-)

Gość pogadaćzawszemożna
co ci zrobiła ta jędza?

Gość gość
no to rozwiń jak mam z tobą rozmawiać jeśli będę cię ,,ciągnąć za język,,

Gość ayyymie
A to nie dobrze a co się stało? Jam jest dobry słuchacz i doradca ... W kobiecym ciałku:-)

Gość gość
rznij hahahaha

Gość pawel pablo
nic mi nie zrobiła. kocham ją a ona mnie. ale nie pasujemy do siebie, nie możemy w niczym sie dogadac. kompletna różnica charakterów. ja jestem spokojny, nie lubie imprez, wolę na spokojnie w domku. jak cos powiem i obiecam to tak jest. głównie skupiam sie na pracy, nigdy nie odkładam obowiązków na potem. a ona jeszcze sie uczy potrafi zawalic egzamin bo sie nie nauczyła bo wyszła z koleżankami. prawie każdy weekend musi byc na ognisku, imprezie itp. ja tego nie lubie a ona musi koniecznie. i do tego tam pije... nie moge jej ciągle zabraniać wszystkiego i mówić co ma robic. ale swoim zachowaniem sprawia ze czuje sie przygnebiony, smutny. potrafi mi powiedziec w twarz bardzo okropne rzeczy, raniące a drugiego dnia sie z tego śmieje.

Gość powiem ci co powiedzialam
No to o czym chcesz pogadac? O niej?

Gość gość
tak przeważnie jest,,,,,,ze osoba która lubi ciszę, spokój, wiąże się z osobą zupełnie przeciwną- przeciwieństwa się przyciągają

Gość pawel pablo
o niej i o życiu, na powaznie i troche sie pośmiać. zapraszam, uwielbiam rozmawiac :-) na wszystkie tematy.

Gość pogadaćzawszemożna
ile masz lat? jest między wami duża różnica wieku? zupełnie nie lubisz się bawić?

Gość powiem ci co powiedzialam
Ach...siedze i pije wino, wiec juz raczej nic blyskotliwego ani godnego uwagi z siebie nie wykrzesze. Wiec moze cos z czego mozna sie posmiac...

Gość pawel pablo
jestem 4 lata starszy, mam 23 lata. nie cierpię dyskotek, dużych spotkań, ogniska kiedys były fajne bo mozna bylo pogadac, pograć na gitarze a teraz ognisko polega na tym zeby sie n******** rzygac. spotykam sie kameralnie z najbliższymi przyjaciółmi. najlepiej w domu.

Gość gość
chcez maila ??? zerznę cie na maks, az padniesz

Gość pawel pablo
jeśli to do mnie, to nie dziękuję, mam dziewczyne.

Gość pogadaćzawszemożna
w tym wieku różnica czterech lat jest naprawdę kolosalna. jeżeli ona jest typem imprezowym, nie rozumie cię i robi przykrość, to nie ma sensu dłużej trwać w tym związku. będziesz się męczył i w imię czego? nie warto być z kimś z braku laku. na pewno poznasz kogoś, kto będzie c***asował pod każdym względem.

Gość pawel pablo
jakis czas temu sie zachowała jak gowniara, jak z gimnazjum i chcialem odejsc ale ona mnie prosiła, błagała, obiecywała a ze ją kocham to dalem szansę. i co dzis siedze w domu sam a ona jest na imprezie. jak sie poznawaliśmy to powiedziala mi ze jest powazna, nie szuka romansu tylko poważnego zwiazku na stale, lubi spokój i rzadko chodzi na imprezy... i tak bylo jakis czas a potem zaczęła sie "wygłupiać"

Gość pogadaćzawszemożna
szukaj dziewczyny, która spasuje ci charakterem. a tak w ogóle, to czemu od czasu do czasu nie wyjdziesz do ludzi? rozumiem, że można być domatorem, ale żeby w ogóle rezygnować z imprez?

Gość pawel pablo
nie lubie dużych imprez.

Gość pawel pablo
nie lubie dużych imprez.

Gość pogadaćzawszemożna
tak jak powiedziałam, poszukaj dziewczyny, która będzie myślała podobnie, inaczej się pozagryzacie. ja nie widzę żadnego powodu, abyś utrzymywał ten związek. będziesz nieszczęśliwy i tyle w temacie.

Gość pawel pablo
czuje sie tak jak mowisz. nieszczęśliwy. mam przyjaciółkę, z ktora duzo rozmawiam i we wszystkim sie zgadzamy, lubimy to samo i mamy identyczne poczucie humoru. po każdej rozmowie z nią czuje sie swietnie. ma idealny charakter jak na moj gust i fizycznie tez jest ładna. niestety ma faceta od 7 lat, wiec sory winetou. kiedys czulem do niej mięte ale teraz po prostu ją traktuje jak siostrę. ona tez mi radziła powaznie sie zastanowić nad sensem tego zwiazku.

Gość pogadaćzawszemożna
widzisz zatem, że jest kobieta, z którą byłbyś w stanie stworzyć udany związek. na pewno znalazłbyś laskę podobną do twojej przyjaciółki, wystarczy tylko poszukać i podjąć jakąś decyzję. oczywiście nie chcę się przekonywać do zerwania z dziewczyną - to twoja sprawa - ale do rozważenia, co byłoby dla ciebie lepsze.

Gość gość
kiedy jesteś tak podjarana, ze rżnę cie w d**ę

Gość pawel pablo
dziękuję ze jestes :-) doceniam. wiesz ja ją kocham mimo wszystko i ona mnie tez... czuje to. widze jak na mnie patrzy. jak sie wkurzylem i chcialem odejsc to poprostu mi nie dała... zalezy mi na niej ale praktycznie raz w tygodniu mam przez nią zly dzien bo cos zrobi takiego ze mnie to boli, przeszkadza. a ja nigdy nie zrobilem jej nic co by sie nie spodobało, sama to przyznaje. kłócimy sie zawsze przez nią, to tez przyznaje zawsze jak sie godzimy. nie wiem co to bedzie...

Gość gość
To nie rokuje dobrze. Takie różnice z czasem moga się zatrzeć. Ty bardziej bys się rozruszał, ona by przycichła. Ale niepkojące jest to, ze potrafi mówić Ci raniące słowa a potem śmiać się z tego. Tu bym się zastanowiła, czy Cię w ogóle szanuje

Gość pogadaćzawszemożna
z tym "jest kobieta" chodziło mi oczywiście o twoją przyjaciółkę. jeżeli ją kochasz, a ona ciebie, to oczywiście próbujcie to naprawić. myślę, że jak już będziesz bardzo zmęczony, to decyzja o rozstaniu przyjdzie naturalnie.

Gość pawel pablo
wiesz, ona z czasem moze sie wyszaleje... znudzi jej sie lazic****ic. a to z tym brakiem szacunku to mysle tak samo. bo jak mozna powiedziec wieczorem ty c***u jak ty mnie ranisz, jak ty mnie w*******z a rano powiedziala "naprawde tak mówiłam? nie żartuj. no wez nie gniewaj sie ja tak nie mysle"