Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Walutomat nowy kantor online

Polecane posty

Gość gość

Walutomat - nowy kantor online !!! Nie idź do kantoru !. Wymień walutę taniej na: http://www.credit24h.pl

Gość peress
Bez jaj! Nie dajcie się w to wciągnąć. wszystkich odsyłam najpierw tutaj: http://fincer.pl/forum/walutomat ,zeby poznać CAŁĄ PRAWDĘ. Nie dziekujcie, że was ostrzegłem, bo trzeba sobie pomagać :)

Gość szałowa
Oferta ciekawa ale tj ktoś już tu mówił, lepiej zaufać online bo szczerze mówiąc byłam kilka razy w stacjonarnych i cenniki mieli takie że głowa mała - w jednym miejscu przebitka około 70% nie wiem z jakiej racji? A nie wie, pewnie lokalizacja kantoru i czyhanie na łosia który zapłaci więcej :D dlatego ja wolę korzystać z takich miejsc jak ergokantor gdzie wiem za co płace :) warunki są jasne a kasa szybko wpływa na konto :)

Gość gość
Ja od dłuższego czasu korzystam z usług http://kantoralex.pl/ , nigdy się na nich nie zawiodłem.

Gość Gwe43
Z nowych kantorów online polecam Pluskantor.pl. Jest bardzo tani i uważam, że pewny, transakcje potwierdza się jak w banku,np. kody SMS są konieczne.

Gość KamilWojt
Też polecam. Pluskantor.pl jest świetnie przygotowany do współpracy z przedsiębiorcami.Dla mnie to bardzo ważne. Sprawnie wymieniam kasę, w moment dosłownie, o każdej porze mam dostęp.

Gość kolorytplus3
Jakoś niedawno pojawiła się też Gieldawalut.com. Duży rabat daje dla nowego klienta na start, kursy walut nieporównywalnie lepsze niż np w bankach.

Gość aGata287
Nowe kantory....pierwszy jaki ma przychodzi na myśl, bo dał się zapamiętać wyjątkowo pozytywnie to Pluskantor.pl. Testowałam kilka lecz względem dłuższej współpracy właśnie ten biorę pod uwagę

Gość anitalipko
A ja nowości nie szukam:) Po co skoro długo już współpracuję z Amronet i jestem zadowolona.

Gość lanamadzialena
Aż trudno nadążyć za nowo powstałymi e-kantorami;) Na razie korzystam z Pluskantor.pl który jest na rynku niespełna rok, więc dość nowy i myślę, że z dobrymi rokowaniami na przyszłość- świetnie zorganizowany technicznie i z konkurencyjną ofertą.

Gość Jacquline
Nowoczesne i praktyczne rozwiązania w finansach to jest to czego szukam. Dlatego do wymiany waluty służy mi platforma Gieldawalut.com, całodobowo mogę zawierać transakcje, nawet z aplikacji na smartfonie.

Gość SKwawik
Jak pracowałam za granicą wymieniałam zawsze na Amronet.pl. Przewalutowanie świetnie się zgrywało z przelewem na polski rachunek, dużo da się na kosztach zaoszczędzić. jakbym więc miała polecić e kantor to zdecydowanie ten.

Gość gość
Kupuję walutę w Pluskantor.pl. Jak na stosunkowo nową markę na rynku, ogólnie zresztą też jest świetny. Najszybsze przewalutowania, pelna klarowność co do kursu wymiany.

Gość hoopla67
W pluskantor.pl zrealizowałam wymianę przed samymi świętami i jeszcze pieniądze zdążyły się zaksięgować na koncie. Zaoszczędziłam sobie bieganiny po kantorach na mieście, kupiłam w dobrej cenie EUR, a za pierwszym razem bez spready nawet, polecam .

Gość gość
Bardzo mi odpowiadają przewalutowania przez Gieldawalut.com, są realizowane na 2 sposoby, jak w kantorze i po kursie jakim chcę wymienić. Technicznie też bardzo fajna platforma, niezawodna o każdej porze,z łatwym do obsłużenia panelem.

Gość marekmMarecki
Moim sprawdzonym miejscem do bezgotówkowej wymiany walut jest Amronet, wcześniej próbowałem przez platformę bankową, okazała się jednak w stosunku do Amronetu dosyć droga.

Gość poniato
Mam konta w dwóch e-kantorach, z tym że ostatnio cały czas korzystam z tego na pluskantor.pl, przy praktycznie identycznym kursie jakość usługi okazała się lepsza, szybciej i bez przerw technicznych.

Gość groszek91
Postanowiłam wybrać kantor który jest długo na rynku, a dodatkowo poleciła mi go szefowa która sama korzysta. Pozytywne wrażenie już na samym początku:) Chodzi o to, że po platformie Amronet poruszałam się tak jakbym już nie raz wymianiala walutę przez internet, a to moje pierwsze przewalutowanie w tej formie. Zasługa intuicyjnego panelu:)

Gość kawaszka
Dopiero w tym roku zaczęłam wymieniać przez Internet, kierowałam się i kursami i tym aby kantor był latwy w obsłudze. I choć byłam z początku totalnie "zielona" w tym temacie, z tym aby zrealizować pierwszą transakcję przez Gieldawalut.com nie miałam problemu, tym bardzo mnie do siebie przekonała ta platforma. Wyceną zresztą też, kursy są tak bliski rynkowym, że aż trudno było uwierzyć.

Gość Jolanta333
A korzysta ktoś z Was z przekazów pieniężnych na Cinkciarzu https://cinkciarz.pl/przekazy-pieniezne? Chciałabym wysłać siostrze złotówki do Anglii bo chce, żeby kupiła mi czytnik Ebook. Czy to się opłaca?

Gość cortila
Złotówki do Anglii? Ona chyba będzie kupowała w GBP czyli chodzi tak naprawdę o przewalutowanie. Sądzę, że taniej Ci wyjdzie jak przez Pluskantor.pl kupisz najpierw funty i zrobisz z kantoru przelew w walucie. Zerknij, bo pierwsza wymiana jest bez spreadu.

Gość Jolanta333
Już zrobiłam przekaz na Cinkciarzu. Porównywałam wcześniej kursy i tam było najkorzystniej nawet po doliczeniu opłat. Przelew w walucie poszedł automatycznie na konto siostry i czytnik już do mnie jedzie.

Gość stajl27
Widzę, że sporo osób tak jak ja realizuje przelewy za granicę, czyli korzystając z takiej możliwości w kantorze internetowym. To jest mega komfortowe i dla prywatnych klientów i dla firm na pewno, z gieldawalut.com można nawet zlecić przelew ekspresowy. DLa bezpieczeństwa zawsze transfer trzeba zatwierdzać kodem SMS

Gość gość
Bo takie przekazy są po prostu opłacalne. Na Cinkciarzu teraz masz chyba jakąś promocję na takie przekazywanie pieniędzy w walucie. Zobacz na ich stronie, ale gdzieś reklamę widziałam.

Gość gość
Jak trzeba przekazać jakieś środki w walucie, wyłącznie bezgotówkowo ma to ręce i nogi. Szkoda czasu i pieniądza żeby to robić za pośrednictwem jakiejkolwiek placówki. Ja realizuję z Pluskantor.pl, dobre jest to że oszczędność zaczyna się już na etapie przewalutowania środków.

Gość Anelka345
No te przekazy na Cinkciarzu to rewelacyjnie działają. Wysłałam już trzy razy do swojego brata w Polsce (siedzę w UK) i nie było żadnych problemów. No i póki co faktycznie są za darmo, więc nic tylko wysyłać.

Gość aadda
Ja co jakiś czas porównuję oferty różnych kantorów, ale i tak najlepszą ofertę ma Pluskantor. Nie pobierają oni prowizji, więc od razu koszty przewalutowania są mniejsze. Dodatkowo przewalutowanie jest natychmiastowe.

Gość gość
Po pierwsze- zaufanie. Wymiana waluty to usługa finansowa i dlatego tak bardzo się to dla mnie liczy. Przekonania nabrałam do Amronet najbardziej, korzystam w końcu z usług tej firmy 2 lata. Solidnie i bezpiecznie odbywa się przewalutowanie, ja mam cały czas wgląd w historię transakcji jak również dostaję mailem powiadomienia. Nie zdarzają się też poślizgi w przelewach, zlecam, a księgowanie zgodnie z tabelą na stronie.