Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze dziwi mnie skrajny najazd i nienawiść żon do kochanek na kafe

Polecane posty

Gość gość
nie wiem czy wiesz ale k/o/r/w/y/ sie nie całują , a loda robia tylko w gumce , wiec tutaj zona jest lepsza ! chyba ze loda nie robi to jest problem .

Gość gość
Oto jest pytanie,może te rzekomo lepsze do,których uciekają mężowie wypowiedzą się.

Gość gość
uwazajcie z nazywnictwem bo sadzac po statystykach nie jedna matek i ojców tu piszacych zdradzała :) wiec ostroznie bo mozesz pisac o swoim ojcu , albo matce .

Gość gość
a czemu skrajna , i skąd ten temat ???? , czyżbyś tej nienawiści doznała ?? . A jeżeli tak , to zadaj sama sobie pytanie dla czego ? :-(

Gość gość
oczywiscie mogę ja nie marudzi kochanka , nie wymaga kochanka , jest frywolna , młodsza , zawsze chętna , zrobi to wszedzie , robi to z ochotą - nie z musu albo obowiazku . itd.

Gość gość
ale kochanka dla wielu to nie tylko sex , ale wszystko inne !

Gość gość
gość oczywiscie mogę ja nie marudzi kochanka , nie wymaga kochanka , jest frywolna , młodsza , zawsze chętna , zrobi to wszedzie , robi to z ochotą - nie z musu albo obowiazku . itd. x Kończy też jako kochanka i na nic więcej nie może liczyć.Smutne to życie kochanki,ale ważne że lepsza,młodsza itp. Żal mi was.

Gość gość
Ostatnio usłyszałam od koelgi, że żony rzadka lubią sex oralny albo nie umieją dobrze zrobić loda.

Gość gość
kochanka w wiekszosci ów sex zaczyna ! nie tak jak z zona ze trzeba o sex zabiegać , to kochanka w wiekszosci inicjuje sex , dotyka , kusi , czaruje , potrafi wciagnać w zaułek i zrobic loda , itd....

Gość gość
Ale dobrze robi tego loda, a nie że nie wie w ogóle co to jest. Faceci są prości.

Gość gość
ale głupia ta kochanka co liczy na cos wiecej , myslałem ze rozmawiamy o mądrych kobietach . i nie dla wszystkich mezczyzn kochanka zawsze pozostanie kochanką moja jest dla mnie przyjaciółką , nawet wiecej . ale taka jak Ty tego nie ogarnie , za mały rozum :)

Gość gość
dla mnie kobiety są tez proste .

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość ale głupia ta kochanka co liczy na cos wiecej , myslałem ze rozmawiamy o mądrych kobietach . i nie dla wszystkich mezczyzn kochanka zawsze pozostanie kochanką moja jest dla mnie przyjaciółką , nawet wiecej . ale taka jak Ty tego nie ogarnie , za mały rozum usmiech.gif x Ty lepiej byś o żonie pomyślał szmaciarzu.Nie tyłek zawracasz wolnej kobiecie,bez perspektyw na normalny związek z wolnym facetem.

Gość gość
ha ha u mnie to akurat zona o kochance wie i ją zna. kochanka zaś ma męza - wiec nie pisz swych chorych insynuacji i domnieman .

Gość gość
kazdy ma swój rozum , dzieckiem juz dawno kazdy kto uprawia sex nie jest . wiec gdzie problem ? a głupich wiatr nie sieje , oni sie rodzą .

Gość gość
Wzajemnie,jeszcze bardziej chory układ.Żegnam.

Gość gość
no ... tyle masz do napisana i nie rozumiesz , ze sama zyjesz w układzie jaki co od malenkosci wpojono , to ze tak masz postrzegać to o czym mowa wynika z wychowania i kultury , ale jak bys sie urodziła w islamie inaczej bys postrzegała swiat . a ze islam to najwieksza religia swiata wiec miliardy ludzi nie mogą sie mylic ! głupotą było by przypisywac sobie racje bez trzezwego spojrzenia na swiat .

Gość gość
ia] gość no ... tyle masz do napisana i nie rozumiesz , ze sama zyjesz w układzie jaki co od malenkosci wpojono , to ze tak masz postrzegać to o czym mowa wynika z wychowania i kultury , ale jak bys sie urodziła w islamie inaczej bys postrzegała swiat . a ze islam to najwieksza religia swiata wiec miliardy ludzi nie mogą sie mylic ! głupotą było by przypisywac sobie racje bez trzezwego spojrzenia na swiat . x Gdyby babcia miała wąsy,to byłaby dziadkiem.Nie pogrążaj się w swoich chorych teoriach.W islamie również za żony bierze się pięciolatki,i gwłci własne dzieci.Co za moralność,żałosne.

Gość gość
Dziś już nie ma kobiet z zasadami. Każda się zeszmaci, byle tylko odpowiedni napalony facet się napatoczył.

Gość gość
No, jeśli uprawianie sexu mimo wszystko z miłości ( bo o takim układzie kochanki tu mówię ) to szmacenie się, to gratuluję poziomu percepcji.

Gość gość
gość No, jeśli uprawianie sexu mimo wszystko z miłości ( bo o takim układzie kochanki tu mówię ) to szmacenie się, to gratuluję poziomu percepcji. x Tak,ona właśnie się szmaci,przyprawia rogi mężowi.Skoro wam tak dobrze,czemu nie zostawi męża i da szansę na nowy,uczciwy związek.Z egoizmu,jesteście niemoralni,myślicie wyłącznie o własnych potrzebach.Masz gdzieś cierpienie jej męża i dzieci,jeśli je posiadają.To jest szmacenie samego siebie i jej również,gdybyś ją naprawdę kochał chciałbyś z nią być i nie dzieliłbyś się z żadnym innym facetem.To nie miłość,to jak pójście na numerek do agencji.

Gość gość
ale ta kochanka nie ma męża. to kochanek ma żonę.

Gość gość
gość ale ta kochanka nie ma męża. to kochanek ma żonę. x Pewnie byłą żonę,a kochanka zamężna i dla niego tak wygodnie.Po co drugi raz pakować się w związek,nudny,znowu mu baba zacznie zrzędzić.Tak ma darmową,czyściutką żonkę,jakiegoś frajera.Żyć nie umierać zero odpowiedzialności.

Gość Pozeracz Alkoholowych Cytryn
Zony zawsze pluja na kochanki. Konkurencja.

Gość gość
Mi kochanek żal,ale za głupotę płaci się wysoką cenę,tak samo żal mi zdradzanych.Najmniej żal tych,którzy zdradzają.Najgorsze są ich teorie i usprawiedliwienia wyssane z palca.

Gość gość
Kochasz kogoś wolna droga odejdź,nie zdradzaj.Daj szansę dotychczasowemu partnerowi na szczęście,jakiego sam/sama oczekujesz dla siebie.

Gość gość
Gdyby babcia miała wąsy,to byłaby dziadkiem.Nie pogrążaj się w swoich chorych teoriach.W islamie również za żony bierze się pięciolatki,i gwłci własne dzieci.Co za moralność,żałosne. x nie masz pojecia o islamie , bredzisz wyssane z palca swe wlasne brednie

Gość gość
Wracając do tematu topiku uzasadnienie tej nienawiści jest proste. Kto odpowiada za zdradę? Na pewno nie mąż, bo to by oznaczało, że świadomie wybrał inną która pod jakimś (podkreślam jakimś) względem jest lepsza od żony. Czy to możliwe, żeby ktoś był lepszy od niej najlepszej na świecie żony i najbardziej kobiecej kobiety? Oczywiście, że nie. winna jest zawsze ta trzecia, która zwabiła, omotała, opętała biednego mysia - pysia i go zg****iła (często wielokrotnie). Nie mam racji? ;)

Gość gość
o jakiej cenie mówicie ? kazdy ma rozum , a jak ktos go nie ma i sobie coś imputuje , to juz jego problem .

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Wracając do tematu topiku uzasadnienie tej nienawiści jest proste. Kto odpowiada za zdradę? Na pewno nie mąż, bo to by oznaczało, że świadomie wybrał inną która pod jakimś (podkreślam jakimś) względem jest lepsza od żony. Czy to możliwe, żeby ktoś był lepszy od niej najlepszej na świecie żony i najbardziej kobiecej kobiety? Oczywiście, że nie. winna jest zawsze ta trzecia, która zwabiła, omotała, opętała biednego mysia - pysia i go zg****iła (często wielokrotnie). Nie mam racji? oczko.gif x Nie masz racji,misiu pysiu jest zwykłym k****arzem,ale ty uwierzysz,że to żona jest winna.Powodzenia.