Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze dziwi mnie skrajny najazd i nienawiść żon do kochanek na kafe

Polecane posty

Gość gość
gość a dlaczego sugerujesz , ze sie skonczyło przez faceta - męża ? tak ci wygodniej , nie ma to jak nie uznac swej winy tylko ciagle zwalac na tego meża niedobrego . swięte krowy usmiech.gif x Jeśli mąż zdradza,to przez niego.Bo mężczyzna odchodzi,a szmaciarz zdradza.

Gość gość
00:12] [zgłoś do usunięcia] gość boje sie ludzi tak ułomnych ktorzy nazywają innych szmatami - bo we własnym łbie ubzdurali sobie jeden tylko mozliwy scenariusz usmiech.gif załosne kmioty x Żałosne jest to,że nie potrafisz sobie uzmysłowić,że można żyć uczciwie nikogo nie raniąc.

Gość gość
napisałem o zonach zdradzajacych - nie tylko mezowie zdradzają , zony tak samo , dlaczego ? z tych samych niejednokrotnie powodów , mezowie ich nie szanują , nie bzykają , itd. wiec co idiotko brylujesz ?

Gość gość
brokeninside87 Dobranocka już była. x ????? nie martw się dziecko, pewnie jutro będzie kolejnaoczko.gif nie wiem tylko czemu akurat poskarżyłaś sie mi? x Przestań się bać i zacznij żyć.Może więcej zrozumiesz.

Gość gość
gość napisałem o zonach zdradzajacych - nie tylko mezowie zdradzają , zony tak samo , dlaczego ? z tych samych niejednokrotnie powodów , mezowie ich nie szanują , nie bzykają , itd. wiec co idiotko brylujesz ? x Gdybyś idioto czytał ze zrozumieniem,zauważyłbyś,że zdradzające żony są przeze mnie postrzegane tak samo,jak zdradzający mężowie.

em, jakaś straszna była ta dobranocka?:) dziwnie się rozmawia z żono-wagino-dentato-zdradzaną pieską:)

Gość gość
brokeninside87 em, jakaś straszna była ta dobranocka?usmiech.gif dziwnie się rozmawia z żono-wagino-dentato-zdradzaną pieskąusmiech.gif x Nie znam takiej bajki,nic dziwnego,że wszystko cię straszy.

Gość gość
ja zyje uczciwie , zona o kochance wie od poczatu zanim ta stała sie kochanką , nie zrobiła nic ! by ta sie nia nie stała , kochanka wie , ze nigdy z nią nie bedę jako maż i zona , ze nigdy sie nie rozwiodę , wie to od poczatku ! wszyscy sie znają nawet moje dzieci wszystko wiedzą i znają kochankę wiec nie pitol tutaj o szmatach , o szmaciarzach , bo moja zona akurat nie chce rozwodu , a jak myslisz , ze masz monopol na zachowania i normalnosc to znaczy ze jesteś idiotką .

Gość gość
zauwazyłem idiotko ze tak samo , napisałem posta , i zadałem pytanie , nie odpowiedziałas na nie szmato ! bo tym jestes majac tak zakłamany umysł .

ja zyje uczciwie , zona o kochance wie od poczatu zanim ta stała sie kochanką , nie zrobiła nic ! by ta sie nia nie stała , kochanka wie , ze nigdy z nią nie bedę jako maż i zona , ze nigdy sie nie rozwiodę , wie to od poczatku ! wszyscy sie znają nawet moje dzieci wszystko wiedzą i znają kochankę wiec nie pitol tutaj o szmatach , o szmaciarzach , bo moja zona akurat nie chce rozwodu , a jak myslisz , ze masz monopol na zachowania i normalnosc to znaczy ze jesteś idiotką . x trochę to pokręcone, ale podoba mi się to zdanie o monopolu:) mogę wkleić sobie do stopki?

Gość gość
gość ja zyje uczciwie , zona o kochance wie od poczatu zanim ta stała sie kochanką , nie zrobiła nic ! by ta sie nia nie stała , kochanka wie , ze nigdy z nią nie bedę jako maż i zona , ze nigdy sie nie rozwiodę , wie to od poczatku ! wszyscy sie znają nawet moje dzieci wszystko wiedzą i znają kochankę wiec nie pitol tutaj o szmatach , o szmaciarzach , bo moja zona akurat nie chce rozwodu , a jak myslisz , ze masz monopol na zachowania i normalnosc to znaczy ze jesteś idiotką . x Jeśli uważasz,że twoje życie jest normalne,to gratuluję mądrości.

Gość gość
gość zauwazyłem idiotko ze tak samo , napisałem posta , i zadałem pytanie , nie odpowiedziałas na nie szmato ! bo tym jestes majac tak zakłamany umysł . x Mnie zakłamania nie możesz zarzucić,w przeciwieństwie do siebie.Najwyżej niedopatrzenie,żałosny pieniaczu.

yyyyy Twoje życie jest nienormalne wg c**ek z forum, ej, weź się za siebie, ej, może nie wiem, ej, ogarnij się?:O

Gość gość
normalnosc ustalamy sobie sami . przykład z wspomnianego tu islamu , co tam jest normalne u nas katolików nigdy wiec jak miliardy ludzi sa nienormalni a tylko ty jestes ta normalną ?

Gość gość
rokeninside87 yyyyy Twoje życie jest nienormalne wg c**ek z forum, ej, weź się za siebie, ej, może nie wiem, ej, ogarnij się?pechowiec.gif x Broken jarałaś coś,czy co?Niewyraźnie wyglądasz.

Gość gość
gość normalnosc ustalamy sobie sami . przykład z wspomnianego tu islamu , co tam jest normalne u nas katolików nigdy wiec jak miliardy ludzi sa nienormalni a tylko ty jestes ta normalną ? x Nienormalnym jest krzywdzenie ludzi,świadome krzywdzenie.Wasze teorie o podwójnej moralności są żenujące.

Gość gość
odpowiedz na pytanie zadane w tamtym poscie - z tematu :" kto z was zyje bez sexu i dlaczego " co ma zrobic kobieta ktra maz nie stuka , przyjmijmy chorobe za ten stan , pytam sie kobieta w kwiecie wieku majaca kochajacego meza , dzieci i duze libido , co ma zrobic ? bo według ciebie i tego co tu głosisz , zyc w celibacie , uzywac wibratora , albo sie rozwieść . wiec pytam ?

Gość gość
co jest krzywdom w naszej kulturze w innej nie jest ! kiedy to zrozumiesz ? tam jest legalne posiadanie wielu zon np.

ej, dlaczego jesteś taki nienormalny, ej, dlaczego jesz marchewki, cipki z kafe wp*****lają kalafiora, ej, ogarnij się:O

Gość gość
A mnie poraża język ŻON i MATEK. Jak czytam jak jakaś mamuśka z 3 bachorów pisze o innej kobiecie : wór na spermę to ja naprawdę współczuję tym dzieciom patologii w jakiej przyszło im się chować. I po drugie primo: nie wiem kto pisze takie bzdury, że jak rzekomo żona dowie się o zdradzie to ma klasę i odchodzi :D Normalnie się uśmiałam. Nie znam ani jednego takiego przypadku - za znam tysiące historii zdradzanych żon, które trzymają się gaci ładjdaka.

Gość gość
gość odpowiedz na pytanie zadane w tamtym poscie - z tematu :" kto z was zyje bez sexu i dlaczego " co ma zrobic kobieta ktra maz nie stuka , przyjmijmy chorobe za ten stan , pytam sie kobieta w kwiecie wieku majaca kochajacego meza , dzieci i duze libido , co ma zrobic ? bo według ciebie i tego co tu głosisz , zyc w celibacie , uzywac wibratora , albo sie rozwieść . wie x Użyłabym wibratora,{tak choroba to dobry argument,do zdrady}pewnie zdarzają się takie przypadki,jednak nie sądzę by pisał na kafe.Taka kobieta ma ważniejsze problemy od braku zaspokojenia.

Użyłabym wibratora, x ahahaha ahaha hahaha ahahahaha hahahahaha ahahahahaha hahahahaha hahahahaha :D

Gość gość
gość co jest krzywdom w naszej kulturze w innej nie jest ! kiedy to zrozumiesz ? tam jest legalne posiadanie wielu zon np. x Wszystko w temacie.Żyj jak chcesz,ale nie wmawiaj innym,że to normalność.Powiedz żonie,że masz kochankę i żyjcie razem,skoro tobie to odpowiada.Mnie nic do tego.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] brokeninside87 Użyłabym wibratora, x ahahaha ahaha hahaha ahahahaha hahahahaha ahahahahaha hahahahaha hahahahaha smiech.gif x Broken,rozumiem ty nie wiesz jak to wygląda:D.

nie, tylko rozśmieszyło że wierna za krew idiotka męczy się z wibratorem i uważa, że jest normalna a inne inteligentniejsze kobiety nazywa k***ą:D dobra żona-suka, czekaj wienie na pana:D rzucić C***atyczek?

Gość gość
brokeninside87 nie, tylko rozśmieszyło że wierna za krew idiotka męczy się z wibratorem i uważa, że jest normalna a inne inteligentniejsze kobiety nazywa k***ąsmiech.gif dobra żona-suka, czekaj wienie na panasmiech.gif rzucić C***atyczek? x Broken ty inteligencją nie grzeszysz,więc piszesz o równych sobie.Twoje argumenty nie są warte rozpatrzenia.

Gość gość
Broken,to może napisz coś konstruktywnego,bo dotychczas wykazałaś się bełkotem.

Gość gość
Dziewczyno wykaż się wreszcie,albo zamilcz i wstydu sobie oszczędź.Choć znając ciebie,będziesz nadal kompromitować się.Nic to miłej zabawy życzę.