Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze dziwi mnie skrajny najazd i nienawiść żon do kochanek na kafe

Polecane posty

Gość gość
zdrada nie bierze sie z niczego.

Gość gość
gość Gdyby babcia miała wąsy,to byłaby dziadkiem.Nie pogrążaj się w swoich chorych teoriach.W islamie również za żony bierze się pięciolatki,i gwłci własne dzieci.Co za moralność,żałosne. x nie masz pojecia o islamie , bredzisz wyssane z palca swe wlasne brednie x To ty chyba nie z tej ziemi,bo artykułów na ten temat mnóstwo.Nie ważne,żyj sobie jak chcesz,tylko innym nie wciskaj ciemnoty.

Gość gość
nie - to zły wywód choc odnosi sie zaledwie do garstki ludzi w wiekszosci zachodzi zwiazek przyczynowo skutkowy . OCZYWISCIE SĄ TACY co to kochanek mają na peczki dla nich liczy sie tylko powierzchownosc i sex pójda do łózka z kazda nawet głupią kobieta byle by była ładna w ich przekonaniu - czysta fizycznosc , czysty sex zaspokojenie swej rządzy i nic wiecj . ale wiekszosc ? wiekszosc szuka czegos wiecej , sam sex ich nie zdowoli , a kobieta głupią byc nie moze .

Gość gość
gość zdrada nie bierze sie z niczego. x Bierze się z myślenia rozporkiem.Jeśli w związku jest źle trzeba starać się to zmienić,albo odejść.I z czystym sumieniem zacząć układać sobie życie.

Gość gość
Nie masz racji,misiu pysiu jest zwykłym k****arzem,ale ty uwierzysz,że to żona jest winna.Powodzenia. x Jeśli tak jest to oczywiście, że jest winna. Może winna to złe słowo, lepsze odpowiedzialna. Jest odpowiedzialna za to, że wybrała sobie k****arza na męża. Gdzie miała oczy przed ślubem? Pęd do małżeństwa był silniejszy od zdrowego rozsądku? A może sądziła, że po ślubie podrywacz i *****cz zamieni się w wiernego anioła?

Gość gość
Jeśli tak jest to oczywiście, że jest winna. Może winna to złe słowo, lepsze odpowiedzialna. Jest odpowiedzialna za to, że wybrała sobie k****arza na męża. Gdzie miała oczy przed ślubem? Pęd do małżeństwa był silniejszy od zdrowego rozsądku? A może sądziła, że po ślubie podrywacz i *****cz zamieni się w wiernego anioła? x Nie mój problem co myślała.Ty natomiast pomóż jej przejrzeć na oczy,im szybciej,tym lepiej.Choć wiele lepsza nie będziesz od jej męża.

Gość gość
gość nie - to zły wywód choc odnosi sie zaledwie do garstki ludzi w wiekszosci zachodzi zwiazek przyczynowo skutkowy . OCZYWISCIE SĄ TACY co to kochanek mają na peczki dla nich liczy sie tylko powierzchownosc i sex pójda do łózka z kazda nawet głupią kobieta byle by była ładna w ich przekonaniu - czysta fizycznosc , czysty sex zaspokojenie swej rządzy i nic wiecj . ale wiekszosc ? wiekszosc szuka czegos wiecej , sam sex ich nie zdowoli , a kobieta głupią byc nie moze . x Czyli kochankami zostają te mądre kobiety? to chciałaś/chciałeś napisać? Czy urządzając polowanie na kandydatkę na kochankę mężczyźni stosują kryterium inteligencji?

Gość gość
Nie mój problem co myślała.Ty natomiast pomóż jej przejrzeć na oczy,im szybciej,tym lepiej.Choć wiele lepsza nie będziesz od jej męża. x Ja mam jej w czymś pomagać? sądzisz, że jestem kochanką? :D

Gość gość
gość Nie mój problem co myślała.Ty natomiast pomóż jej przejrzeć na oczy,im szybciej,tym lepiej.Choć wiele lepsza nie będziesz od jej męża. x Ja mam jej w czymś pomagać? sądzisz, że jestem kochanką? smiech.gif x Nic nie sądzę,czyste teoretyzowanie.Ta,która jest kochanką na pewno rozumie w czym rzecz.

Gość gość
Czyli kochankami zostają te mądre kobiety? to chciałaś/chciałeś napisać? Czy urządzając polowanie na kandydatkę na kochankę mężczyźni stosują kryterium inteligencji? x Tak,duży dekolt i szczupła sylwetka.

Gość gość
gość gość Nie mój problem co myślała.Ty natomiast pomóż jej przejrzeć na oczy,im szybciej,tym lepiej.Choć wiele lepsza nie będziesz od jej męża. x Ja mam jej w czymś pomagać? sądzisz, że jestem kochanką? smiech.gif x Nic nie sądzę,czyste teoretyzowanie.Ta,która jest kochanką na pewno rozumie w czym rzecz. x I czysto teoretycznie zwróciłaś się do mnie. Rozumiem. To znaczy nie rozumiem, ale niech tak pozostanie. Chyba strach przed kochankami (przynajmniej potencjalnymi) przesłania Ci zdolność logicznego myślenia.

Gość gość
gość gość gość Nie mój problem co myślała.Ty natomiast pomóż jej przejrzeć na oczy,im szybciej,tym lepiej.Choć wiele lepsza nie będziesz od jej męża. x Ja mam jej w czymś pomagać? sądzisz, że jestem kochanką? smiech.gif x Nic nie sądzę,czyste teoretyzowanie.Ta,która jest kochanką na pewno rozumie w czym rzecz. x I czysto teoretycznie zwróciłaś się do mnie. Rozumiem. To znaczy nie rozumiem, ale niech tak pozostanie. Chyba strach przed kochankami (przynajmniej potencjalnymi) przesłania Ci zdolność logicznego myślenia. x Tak,niczego bardziej się nie boję:D.

Gość gość
no ale gdyby z kochankami chodziło o cokolwiek więcej niż seks, to chyba powinno się rozstać, prawda? Jak dla mnie sprawa jest prosta - jeżeli kocha się swoją kochankę/swojego kochanka, a żony/męża nie - to się odchodzi, bez względu na trudy rozwodu itd. Jeżeli pomomimo wszystko rodzinę i żonę się kocha - wtedy kochanka zostaje kochanką, i uprawia się z nią seks, ewentualnie dowartościowuje męskie ego / kobiecą próżność.

Gość gość
gość no ale gdyby z kochankami chodziło o cokolwiek więcej niż seks, to chyba powinno się rozstać, prawda? Jak dla mnie sprawa jest prosta - jeżeli kocha się swoją kochankę/swojego kochanka, a żony/męża nie - to się odchodzi, bez względu na trudy rozwodu itd. Jeżeli pomomimo wszystko rodzinę i żonę się kocha - wtedy kochanka zostaje kochanką, i uprawia się z nią seks, ewentualnie dowartościowuje męskie ego / kobiecą próżność. X To ściema zarezerwowana dla potencjalnej kochanki,przecież jakoś trzeba ją zachęcić do takiego układu.

Gość gość
nie widzisz swego idiotycznego myslenia ? Był tutaj watek "kto z was syje bez sexu i dlaczego " był to wątek załozony przez kobiety i to one tam głównie pisały , wiec moze teraz jedna z druga pojezdza sobie po swojej płci Tyle , ze co by sie stało jak by wasz maż stracił wami zainteresowanie sesualne , jechały byscie na wibratorach ? a moze rozwieli byscie sie :) łatwo komus gadać jak sie ma pełny brzuszek , albo jak sie jest zaspokajaną sexualnie , ale co ma powiedziec kobieta ktora nie ma zaspokojenia sexulanego bo maż z wiadomych czy też nie , zdrowotnych czy też z lenistwa , czy psychiki nie chce sie kochac ? ma sie taka zona rozwiesc ? bo ty taką głosisz teze ? a co powie dzieciom , ze kochany tatus (ktory nota bene jest dobrym człowiekiem , pracowitym , ambitnym , dobrze zarabiajacym , kochajacym ) nie stuka mamusie a ta bez pały w sobie zyc juz nie daje rady a wibrator to nie to samo co zywy pytaon w niej ? Pierniczycie jak potłuczone , macie jeden obraz złego faceta myslacego fiutem jak by to była norma , o zyciu wiecie g***o o szczekacie jak bura suka spod budy .

Gość gość
gość nie widzisz swego idiotycznego myslenia ? Był tutaj watek "kto z was syje bez sexu i dlaczego " był to wątek załozony przez kobiety i to one tam głównie pisały , wiec moze teraz jedna z druga pojezdza sobie po swojej płci Tyle , ze co by sie stało jak by wasz maż stracił wami zainteresowanie sesualne , jechały byscie na wibratorach ? a moze rozwieli byscie sie usmiech.gif łatwo komus gadać jak sie ma pełny brzuszek , albo jak sie jest zaspokajaną sexualnie , ale co ma powiedziec kobieta ktora nie ma zaspokojenia sexulanego bo maż z wiadomych czy też nie , zdrowotnych czy też z lenistwa , czy psychiki nie chce sie kochac ? ma sie taka zona rozwiesc ? bo ty taką głosisz teze ? a co powie dzieciom , ze kochany tatus (ktory nota bene jest dobrym człowiekiem , pracowitym , ambitnym , dobrze zarabiajacym , kochajacym ) nie stuka mamusie a ta bez pały w sobie zyc juz nie daje rady a wibrator to nie to samo co zywy pytaon w niej ? Pierniczycie jak potłuczone , macie jeden obraz złego faceta myslacego fiutem jak by to była norma , o zyciu wiecie g***o o szczekacie jak bura suka spod budy . x Swoją wypowiedzią ukazałaś kwintesencję suki.

Gość gość
facet tez chce widziec błysk w oku kobiety , jej pozadanie na jego widok w niej narastajace , chce wiedziec i czuć to ze ja podnieca , a nie tylko , ze rozkłada ta nogi jak widzi , ze maż chce sexu I moze taka zona powiedziec czego mu brakowało ? wszak miał codziennie ile razy chciał , ale nie wie ta głupia , ze miał namiastke tego co chciał .

Gość gość
gość facet tez chce widziec błysk w oku kobiety , jej pozadanie na jego widok w niej narastajace , chce wiedziec i czuć to ze ja podnieca , a nie tylko , ze rozkłada ta nogi jak widzi , ze maż chce sexu I moze taka zona powiedziec czego mu brakowało ? wszak miał codziennie ile razy chciał , ale nie wie ta głupia , ze miał namiastke tego co chciał . x Trzeba było ożenić się z kobietą,nie z karpiem.

Gość gość
sek w tym idiotko , ze jak sie brało za zone to tak było !

Gość gość
gość sek w tym idiotko , ze jak sie brało za zone to tak było ! x Idiota,zboczeniec.

Gość gość
tylko wy sie stajecie (nie wszystkie ) potem wlasnie tymi karpiami , to jestescie zdradzane ! zwiazek przyczynowo skutkowy :) niestety , zawsze tak jest

Gość gość
gość tylko wy sie stajecie (nie wszystkie ) potem wlasnie tymi karpiami , to jestescie zdradzane ! zwiazek przyczynowo skutkowy usmiech.gif niestety , zawsze tak jest x Widać słabi jesteście w łóżku.

Gość gość
a do kogo masz pretensje, źe się skończyło?

ale mnie za to dziwi, że ktoś dostaje takiego wkurwu na samą myśl, że w związku pójdzie coś nie tak na kafe związek przybiera cechy jakiegoś bóstwa, każdy się o niego modli i uzależnia całe swoje życie, przestaje być sobą, zaczyna być bestią ziejącą jadem do ludzi, którzy robią ze swym ciałem co chcą. masakra. ja się tego boję. bez kitu,

Gość gość
brokeninside87 ale mnie za to dziwi, że ktoś dostaje takiego wk**wu na samą myśl, że w związku pójdzie coś nie tak na kafe związek przybiera cechy jakiegoś bóstwa, każdy się o niego modli i uzależnia całe swoje życie, przestaje być sobą, zaczyna być bestią ziejącą jadem do ludzi, którzy robią ze swym ciałem co chcą. masakra. ja się tego boję. bez kitu, x Dobranocka już była.

Gość gość
Wszystkie kochanki to zwykle szmaty ktore sie nie szanuja... Bo ktora normalna kobieta jawnie dzieli sie facetem (Pan kochanek ma zone i bzyka sie tez z zona), ktora normalna kobieta pozwala aby jej facet spedzal dnie weekendy wieczory ze swoja zonka i dzieciakami w domowym zaciszu?, ktora normalna kobieta pozwala aby facet nigdy jej nie przedstawil rodzinie cyz znajomym tylko caly czas tajniacko i w ukryciu. Ktora kobieta chce zeby nawet nie mogla wyjsc z facetem na lody czy do kina (bo ktos zobaczy itd) A pozatym jest duza roznica ktora kobieta pozwala byc jedynie bzykana a nie kochana ( Bo jak kochanek ma zone i si ez nia nie rozwodzi znaczy ze jednak kocha) a kochanka traktowana jest jak wor na sperme? No pytam sie ktora kobieta na to pozwoli? tylko bezwartosciowa szmata! Dlatego wszystkie ktore sa kochankami to bezwartosciowe wory na spermy.. A zona jak sie dowiaduje o zdradzie - to najczeciej konczy sie malzenstwo, szanowny dupcyngiel moze widywac dzieci w weekendy i konczy sie domowe pielesze.....bo zona w przeciwnienstwie do kochanki ma klase i nie pozwoli na to zeby maz traktowal ja w ten sposob a tymbardziej nei pzowoli na to ze jej maz sypia z inna. i to wlasni ejest ta subtelna roznica dlaczego mezatki nienawidza kochanek...nie szanuja ich bo one same sie nie szanuja...... Ktora normalna kobieta (wolnego stanu) jak by poznala faceta - i on powiedzial jej wprost sluchaj jest inna kobieta ktora kocham i z ktora mam dzieci, lubie moj dom, lubie spedzac tam czas niewyobrazam sobie bez nich zyc, a z toba moge sie jedynie walic, nie przysluguja ci zadne prawa, co najwyzej kupie ci prezent raz na jakis czas za dawanie d**y i milczenie- pytam sie ktora normalna kobieta na to by poszla? tylko szmata .... a faceci sa sprytni i najczesniej mowia tak ( nie uklada mi sie zona i bedziemy sie rozwodzic, ni ekocham mojej zony itd - jak by tak bylo to by panowie zaczynali od rozwodu ale tak nie i jestt to jedynie haczyk na taka szmate zeby nawet bez prezentu bylo...) a szmaty kochanki jeszcze sa z tego dumne!!

Gość gość
a dlaczego sugerujesz , ze sie skonczyło przez faceta - męża ? tak ci wygodniej , nie ma to jak nie uznac swej winy tylko ciagle zwalac na tego meża niedobrego . swięte krowy :)

Dobranocka już była. x ????? nie martw się dziecko, pewnie jutro będzie kolejna;) nie wiem tylko czemu akurat poskarżyłaś sie mi?

Gość gość
boje sie ludzi tak ułomnych ktorzy nazywają innych szmatami - bo we własnym łbie ubzdurali sobie jeden tylko mozliwy scenariusz :) załosne kmioty