Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gejzer lodowej planety

pasjonatka wiedzy o kosmosie potrzebna od zaraz

Polecane posty

Nie jest wykluczone, że w metalowym płaszczu lodówki zachodzi niezbadana jeszcze transformacja i śniadanie przechodzi do innego wymiaru. Jest jeszcze coś. Środek na przeczyszczenie dodany do śniadania zawsze powoduje powstawanie kolejki do WC. Ta dziwna korelacja frapuje mnie niezmiernie. Ale brak czasu na szczegółowe obserwacje zjawiska uniemożliwia poznanie obiektu, który ten zator powoduje.

Gość Pasjonatka Wiedzy o Kosmosie
Zawsze zdejmuje skafander kiedy prosi o zdjęcie? Dziwak. Właściwie nie przeszkadza mi to.

To nie tak. Ja dużo mówię rękami - w szczególności przy kontaktach z obcymi cywilizacjami. Muszę ściągnąć skafander, bo w tym skafandrze nie ma rękawów. To specjalny ćwiczebny skafander, który pozwala sprawdzić kreatywność kosmonauty w sytuacjach ekstremalnych - np. gdy zanihilują kosmonaucie ręce, albo gdy sklei je sobie przy próbie załatania dziury w skafandrze.

Gość kosmiczny podszyw
Tak. I do tego stuka obcasami,bo tak go wychował dziadek - pruskiej armii gruppenfurrer na siłę wcielony do Wehrmahtu ku uciesze ciotki dewotki.

Z nieznanych mi bliżej powodów większość koleżanek kosmonautek domaga się ćwiczeń dla mnie w tym skafandrze. Uzasadnienia wniosków o dodatkowe godziny treningu są napisane niezrozumiałym naukowym językiem ...

Gość Pasjonatka Wiedzy o Kosmosie
Skafander bez rękawów...Tak myślałam:(. No nic...Miłego pobytu w szpitalu. Dziś sama zabiorę się w kosmos a potem zasnę odprężona. Dobranoc.

Myślałem, że na dobranoc opowiem Wam bajki robotów. Szkoda.

Gość kosmiczny podszyw
Ten temat sie mie może tak smutno zakończyć! to nie krasnoludzkie ! Musicie razem, przecież pasujecie do siebie , Ej...nie róbcie nam tego.

Gość PWoK
Opowiadaj. Poczytam i zasnę. Ty obejrzyj sobie ode mnie "9" Burtona.

Gość Ice_Cream_Assasin
Ja też bym przeczytała taką bajkę o robotach :)

Gejzer musiał już wystrzelić, bądź usnął rozmyślając o elektrycznych owcach.

Jutro odgrzejemy ten temat. Może będzie coś o seksie i uczuciach maszyn. A może powspominamy "Łowcę androidów"

Gość kosmiczny podszyw
numero duo :) tak chyba masz rację, Naiwasem mówiąc przypomniało mi się jedno ładne słowo : erupcja :)

Gość gosciowka27
Ile numero duo ma lat?

Gość Nocna Koczwniczka Mobila NKM
Ma 37, ale woli żebyś myślała, że 73🖐️

Gość Koczownik Dzienny Mobilny KDM
🖐️

Gość owca andreoidów
;)

Właśnie dowiedziałem się, że 29 kwietnia tego roku miało miejsce tzw. obrączkowe zaćmienie słońca. Niestety tego uroczego zjawiska nie będzie można obserwować w Polsce. (tylko w Australii i Antarktyce ) I tak przyszło mi do głowy, że możemy to sobie powetować, ponieważ u nas mamy do czynienia z całkiem innym i dość powszechnym zjawiskiem. Chodzi tu o zaćmienie umysłu, które nieuchronnie prowadzi do zaobrączkowania.

Gość Ice_Cream_Assasin
No i gdzie ta obiecana bajka gejzerze lodowej planety? Zamiast jakimś pesymizmem powiało :(

Gość Ice_Cream_Assasin
Na otarcie łez, możesz sobie obejrzeć dzisiaj w nocy, a najlepiej jutro nad ranem ok 4 rój Eta Akwarydów.

Gość Nocna Koczowniczka Stacjonarna
A ja dziś dowiedziałam się o sobie czegoś ważnego. Może dla świata ma to mniejsze znaczenie niż opisane zjawisko, ale dla mnie ma ogromne.

Gość gość
NKS - jesteś w ciąży ?

Bajka miała być o lodówce ... i czajniku. Taki konsumpcyjny symbol naszych czasów. Już nie wilk i nie Czerwony Kapturek (chyba, że wilk na tyłku i czerwony kapturek na szyjkę macicy ...) I tak mi się przypomniało ... - Ha!! Czewrony Kapturku. Mam cię! - Zawołał wilk w czarnym lesie. - Teraz pocałuję cię tam, gdzie cię jeszcze nikt nie całował!! - No to chyba tylko koszyk ... - odrzekła dziewczynka.

Gość Ice_Cream_Assasin
I to cała Twoja bajka gejzerze? A ja tyle czekałam :(

Bajka ma być z zabarwieniem erotycznym. Zapraszam do współudziału w pisaniu. Wasze pomysły będziemy wplatać w opowieść.

Wyniosła lodówka nie miała przyjaciół. Generalnie uważana była za chłodną i wyrachowaną sukę. Szczególnie wyniosła wydawała się, gdy opowiadała o własnej klasie energetycznej. Niepozorny czajnik marki "noname" choć facet szybki i gorący szczerze bał się lodówki. Był w niej nieco zadłużony - tak jak właściciel kuchni po zakupieniu sprzętu AGD.

Gość Ice_Cream_Assasin
Miało być o robotach.

Ale masz wymagania ... że ho ho. A masz gadający czajnik w domu i gadającą lodówkę?! Czajnik robot. Grzeje, chodzi i gada. Zupełnie jak mój kumpel z pracy.

Swego czasu Japończycy chcieli kupić prezesa PSL Pawlaka. Zmienili zdanie, bo okazało się, że to nie robot.