Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczynka nie chce nosić

Polecane posty

Gość gość

Moja córka nie chce nosić spódniczek :( ma cztery lata i wygląda cudownie w spódniczkach ale jak jej założę to jest bardzo nieszczęśliwa i jak wejdzie na grupę w przedszkolu to ją zaraz zdejmuje i lata w rajtkach :( ma ktoś tak samo?

Gość gość
Moja starsza córka tak ma , tylko legginsy i nic wiecej

Gość gość
moja tez tak ma, ma 6 lat i w spodniach tylko chce chodzić. Ja nie zmuszam, to że dla mnie wyglada słodko, nie znaczy ze jej wygodnie.

Gość gość
no no zgadza się legginsy i tunika/dłuższy T shirt to jej ulubiony zestaw. Inne dziewczynki w grupie noszą spódniczki i są takie "dziewczyńskie" a moja jak chłopak :( spodnie, legginsy i jeszcze dresy.........

Gość gość
Ja też nie zmuszam, ale czasami trzeba np na jakąś uroczystość w przedszkolu, święta itp... :(

Gość gość
Moja też nie nosi spódnic ani sukienek ale ja nad tym nie ubolewam. Mozna dziecko ubrać ładnie nie używając kiecki. Nie zmuszam jej do sukienek bo sama nie chciałabym, zeby ktoś pakował mnie w coś, co zupełnie mi nie leży.

Gość gość
moja w dzieciństwie nienawidziła sukieneczek, nie daj Boze rózowy kolor czy falbanki, jak dorosła, stroi sie az miło.