Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość22222

Mój pies ma bzika na punkcie

Polecane posty

Gość Gość22222

Rafaello, chipsów i niestety odchodów mojego kota :D Normalnie żyć mi nie daje. Przede mną kulki z kolosem i nie daje mi pisać, bo ciągle mam pysk albo łapę na klawiaturze :D A wasze zwierzaki na punkcie jakiego żarcia mają bzika?

Gość gość
Z kolei mój chyba jakiś roślinożerny jest. Zjada na łące szczaw, uwielbia surową marchewkę i całe jabłka :D Woli jabłka od karmy. Jak wracam z warzywniaka to karmy nie ruszy tylko żebra o jabłka. ;)

Gość gość
nie mam psa ale mam kota i on pije wodę z kibla ( spłukaną oczywiście) albo grzebie tam łapą :classic_cool:

Gość gość
ja na szczęście mam normalnego kota :P

Gość gość
mój też uwielbia chipsy, nawet te ostre

Gość Gość22222
Mój ostatnio nie pogardził chipsami Lays o smaku wasabi. Dorwał się do paczki która była otwarta na stole i pół wyżarł. Bałam się że mu coś po tym będzie, ale na szczęście nic...:) Te chipsy są potwornie ostre, sama dałam radę zjeść zaledwie kilka.

Gość gość
Ja swojemu psu kupuje nogi z kurczaka A swojej kotce rybę wędzoną

Gość gość
moj golden ma bzika na punckie wylizywania sikow w trawie innych psow ale u goldenow to ponoc norma sa obrzydliwe kupy tez zjadaja a najlepiej lubia ludzkie :D

Gość gość
mój wpierdziela jabłka ,arbuzy /uwielbia!/ marchewke, słodkosci ,słone paluszki, lubi bardzo mleko i przetwory ,ser zółty , jogurty itp. no i trawe ,to wpieprza 4x dziennie na każdym spacerze. oo jeszcze chipsy bananowe i orzechy nerkowca wczoraj mielił. Ogółem żebrak jest i dziad kalwaryjski ,ale kocham go

Gość gość
mam pytanie też dot psów , mam psa dopiero rok ,to mój pierwszy pies ,powiedzcie mi czy wasze psy też przyjmują takie dziwaczne pozy jak śpią ? np śpi na grzbiecie taki naprężony wydłużony i widac ze mu dobrze ,albo ma TAKA POZYCJE JAK ZABA,ALBO WSZYSTKIE KOŃCZYNY W GÓRZE I BIEGA WE SNIE I SZCZEKA POPISKUJE ,ALE WIDAĆ ŻE ROZANIELONY

Gość Gość22222
A jak u wasz żebraniem? Mój pies teraz na szczęście usnął, a wcześniej aż wył kiedy się na niego w odpowiedzi spojrzało. Nie uległam i zrobił po pół godzinie focha. Teraz śpi odwrócony tyłkiem, bo kokosowej kulki nie dostał. Mój pies straszliwie żebra i powiedziałabym w sposób perfidny. Specjalnie wyciąga rzeczy których nie może ruszać ( kapcie, kocią miskę, jakiś łach ), żeby zwrócić na siebie uwagę zwłaszcza gdy w grę wchodzi żebranie, albo spacer. Mąż go strasznie rozpieścił i zawsze go karmił z ręki przy stole. Teraz dopiero widzi ten błąd.

Gość Gość22222
gość Chyba wszystkie psy tak robią :) Mój "biegnie" we śnie. Popiskuje przez sen, warczy i próbuje szczekać, chrapie jak lokomotywa nieraz i uwielbia spać na plecach z wyciągniętymi do góry łapami ;)

Gość gość
A jakie psy macie? Chodzi mi o rasę i wiek. Ja mam dwa. Mieszaniec mały Nera ma 6 lat, a owczarek niemiecki Wezyr ma 2 lata.

Gość Gość22222
Ja mam dobka, nazywa się Nero i ma 4 lata i kotkę ( dachowiec) Suzy która ma 5 lat.

Gość gość
wiecie co, to niby jest fajne, ale nieststy można mocno zaszkodzić swojemu pupilowi dając mu takie kokoski, czipsy i inne "smakołyki". Byłam ostatnio u weterynarza i nieco się nasłuchałam o swoich głupich przyzwyczajeniach żywieniowych jakie mam w stosunku do psa...jak ktoś chce, podaję namiary: http://www.weterynaria.slask.pl/kontakt.htm

Gość gość
Mój się ślini (dosłownie kapie mu z pyska jak wodospad!) na widok sera żółtego. A tak to podejrzewam że wszystko w ciamał ale... nie daję, bo jak słusznie ostatni gość zauważył, niektóre ludzkie przysmaki są nie tylko szkodliwe ale i śmiertelne w skutkach. Nie wybaczyłabym i niepotrafiłabym żyć sama z sobą widząc że swoją głupotą przyczyniłam się do śmierci. / Wcina trawę jak krowa na pastwisku (tu muszę uważać bo ludzie nawożą trawniki pestycydami).

Gość gość
Często jest tak, że psiaki mają niedobór jakiś witamin i szukają ich w innym jedzeniu. Warto psiakowi zafundować jakąś dietę. Byłem ostatnio w gabinecie - http://lecznica.pila.pl/ - jest tam specjalista, który układa takie diety. Nawiasem mówiąc to mój piesek strasznie uwielbia ogórki. Staram się go odzwyczaić.