Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonek

Przez teściową mam depresję... przedporodową.

Polecane posty

To nie przejmuj się tą teściową .Zawsze żartowałam że teściowa powinna się skończyć równo z plackiem weselnym;) Wyznacz teściowej granicę -wiem łatwo mówić ale na każdego jest sposób , mówisz ze 2 razy poroniłaś może tesciowa przeżyła te twoje 2 poronienia i teraz tak się Fascynuje tym że w końcu będzie babcią . Moj***abcie nigdy nie pomogły mojej mamie. Mama i tata sami ze wszystkim sobie radzili a to były czasy w których było ciężko.Może twoja teściowa tez nie miała łatwo na starcie i teraz chce ci pomóc bo wie przez co przeszła?

Gość aurora789
Popieram dziewczyny, bez złośliwości. Skoro jesteś dorosłą kobietą, to powinnaś swoje zdanie wyrazić i nie czekać, aż teściowa zaprotestuje, bądź konsekwentna. Martwi mnie, że Twój stan jest aż tak poważny. Proponowałabym Ci wizytę u psychologa. Moja siostra korzystała z pomocy poradni http://psycholog-ms.pl/poradnia/, choć ona akurat miała depresję POporodową.

Gość gość
moja tesciowa jest spokona szczescie. powiedziała mezowi ze ma skakac dookołamnie i dziecka i we wszystkim pomagac a ona przyjedzie po 2 albo 3 tygodniach jak sie ogarniemy. ;)