Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd się bierze HIV?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie czy mozna zarazic sie,nabyć HIV uprawiajac sex z osobami zdrowimi? Chodzi mi o to czy mozna nabyc HIV samoistnie. Czy ma na to wplyw sex z wieloma partnerami albo w np. w ciezkich warunkach. Skad sie to bierze??

Gość gość
Cty serio? Sprawdz na wikipedii

Gość gość
Zeby sie zakazic wirusem hiv od kogoś to to ten ktoś musi być zakażony tj. Przez plyny ustrojowe typu sperna, przez krew, stosowanie tej samej strzykawki z osobą zakazona.

Gość gość
To klątwa rzucana za karę na tych co uprawiają seks poza małżeński :) Uważaj :)

Gość gość
Hiv bierze sie od prostytutek :D

Gość gość
Nie trzeba brac, one dają go w gratisie :)

Gość gość
Seks pozamałrzeński?to ja uprawiam seks pozamałrzeński bo niemam męza a moj facet niema zony. :)

Gość hiv
hiv moja droga wziął się od tego, że człowiek uprawiał seks ze zwierzętami a potem przenosił to na ludzi. Wirus się wtedy zmutował i tak oto powstał - z punktu biologicznego. Najprościej byłoby zabić wszystkich zarażonych, ale niestety... to i tak by wróciło, ponieważ zoofile istnieją i w dzisiejszych czasach. Mówi się, że prostytutki są najczęściej zarażone- dlatego, że współżyją z wieloma partnerami, a wśród 1000 znajdzie się jeden zarażony no i choroba murowana. Współżyjąc ze zdrowym partnerem, który zoofilem nie jest nie złapiesz tego wirusa. Lecz pamiętaj, że przenosi się on nie tylko drogami rodnymi- ale i przez krew, czyli możesz go złapać nawet u dentysty, lekarza itd... wszędzie gdzie jest zła higiena, dlatego wybierajcie normalne, czyste ośrodki zdrowia.. z dobrą renomą.

Gość gość
Tak najpierw klijent zarazi dziwke a potem ta d***** zaraza kazdego po kolei.

Gość gość
prostytutki uprawiają sex w gumach - zazwyczaj.

Gość gość
i myślisz że guma cię chroni w stu procentach ?

Gość gość
Nie, nie myślę, ale znacznie zmniejsza ryzyko. A ty myślisz, ze jak sypiasz z jednym facetem to ciebie to chroni?

Gość gość
Z Afryki wziol sie hiv. Czarnuchy kopulowaly z malpami a potem biale durne baby z nimi i sie rozpelzlo

Gość gość
Ty mozesz nie zdradzać męża ale on ciebie tak, szczególnie jak jesteś nieatrakcyjna w ciąży. Wierz mi, że łatwiej złapać hiv od łatwej laski z dyskoteki niz od d****** które mają świadomość ryzyka. Ja robiłam test na hiv, bo się przespałam z kolega, ktorego znalam od lat. I poznalam na forum hiv mnostwo facetow, szczegolnie zonatych, ktorzy wyladowali z kolegami w agencji po imprezach. Dwoch z nich niestety zakazilo sie hiv. I taki facet przewaznie nieswiadomie zakaza swoja żonę.