Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co reprezentują sobą kobiety? Opinie panów poproszę

Polecane posty

Gość gość

Jak o kobieta jestem ciekawa jak wypadamy w waszych oczach, wiemy jak wy w naszych:) więc teraz dobrze byłoby poszerzyć wiedzę na ten temat. czy mamy zbyt wysokie wymagania? Czy sprostamy waszym? Piszcie proszę:)

Gość gość
idz i zapytaj chamow rasa panow jak zwykle bedzie zaciemniac obraz

Gość gość
Mniej istotne co sobą reprezentujecie , ważniejsze jest to jak jesteście reprezentacyjne :classic_cool:

Gość gość
Zależy jaki przedział wiekowy. Takie moje rówieśnice czyli 20-25 to masakra. Chamskie, nadużywające alkoholu, wulgarne, agresywne, nieodpowiedzialne "księżniczki". Nawet seksu się odechciewa chyba, że organizm już się domaga.

Gość gość
a ok 30 i powyżej?

Gość gość
pozwolisz facetowi napluc sobie w twarz - jestes kobieta oddasz mu kopem w jaja - jestes chamska i agresywna napijesz sie wodki na impresie raz na rok podczas gdy on codziennie loi po szesciopaku piwa - neduzywasz alkoholu posprzetasz po nim kazde gowno - jestes odpowiedzialna wyjasnisz mu ze bozia dala raczki po rowni, kazdemu po dwie - jestes wulgarna i nieodpowiedzialna jak fajnie byc kobieta :D

Gość gość
Jedynie te wąskie w pasie się nadają.

pytasz facetów na forum dla kobiet co sądzą o kobietach?

Gość gość
morland to kawał baby

A niby czemu nie Moor? A co się zaś tyczy kobiet to ja jestem jak najbardziej na + ;)

Pulchny - bo poza Tobą to może jest tu jeszcze ze dwóch mężczyzn którzy nie przychodzą tylko po to, żeby pluć jadem na kobiety :P gość - niech zgadnę...krasnal jesteś?

Gość gość
moor-a mało ich tu siedzi?;-)

Gość gość
No jestem mam 180cm, co w tych czasach to kranalstwo.

"panów" jest mało, takich jak autor postu z 18.05 bardzo dużo.

Jak mnie uważasz za "kawał baby" to jakoś Ci nie wierzę ;)

Gość gość
Może to o kogo innego chodziło ale zdaje mi się, że o Ciebie. K****a uciąć za to nie dam.

Gość gość
Kobiety reprezentują przede wszystkim sobą urodę. Jak jest ładna, zgrabna, ma duży biust, miły uśmiech, to jest rewelacyjna. Wiem, że wy chciałybyście, żebyśmy oceniali też wasze charaktery, tak zwane wnętrze. Ale pogadać to jest lepiej z kumplami przy piwie, o piłce, laskach, samochodach, polityce itd. Kobiety jednak rzadko mają coś ciekawego do powiedzenia, pewnie, że zdarzają się inteligentne i oczytane i można wymienić myśli, ale pod warunkiem, że taka jest ładna :)

Gość gość
za wiele to one soba nie reprezentuja

Gość napisane bylo mjut
chyba ci jakas porzadnie zloila d**e, przyznaj sie :P, :P, :P

Gość gość
kobiety dzielą się na inteligentne i te drugie i po co te generalizowanie ? w tych dwóch kategoriach są jeszcze brzydkie, przeciętne i ładne a faceci i tak wybierają tylko ładne, bez względu na to czy są inteligentne

Gość 788999444448899994444488999
Poczytaj tematy I sama sobie odpowiedz co reprezentuja soba kobiety. Poszukaj tam moralnosci I empatii. W realnym swiecie jest podobnie, tylko kobiety kamufluja sie.

krótko mówiąc - na przyszłość nie licz na obiektywną ocenę od mężczyzn z tego forum.

ja nie oceniam. kobiety doskonale tutaj pokazuja prawdziwa twarz I osoba srednio inteligentna zauwazylaby poziom I "klase" kobiet.

tak, sugeruj się forum na który większość ludzi wchodzi ponarzekać albo wyspowiadać się z grzeszków.

Odpowiedz pozadana przez normy spoleczne: -kobiety reprezentuja bardzo wysoki poziom czlowieczenstwa, empatii, sumienia, wrazliwosci. Zdrady, wynaturzenia, podlosci sa im obce. Bardzo szanuja sie, ich klasa jest imponujaca. Jednym slowem damy. Czy taka odp. jest satysfakcjonujaca dla kobiet ?

a może by po prostu przyjąć do świadomości, że to jakim jest ktoś człowiekiem nie zależy od płci?

morland -tak, masz racje to nieprawda co pisza o sobie kobiety, bo to facec***isza, a wlasciwie nie wiadomo jaka plec wiedzie prym w przechwalaniu sie zdradami.