Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka 3 roku

Dałam nadzieję chłopakowi z którym nigdy nie chciałabym być

Polecane posty

Gość studentka 3 roku

niepotrzebnie :( nie wiem czego on ode mnie oczekuje, ale nawet jeśli by chciał tylko iść do łóżka to i tego bym nie zrobiła. Nie dlatego, że 'ja nie z takich' (:D:D:D) tylko, dlatego, że mnie nie pociąga fizycznie. Wyobrażam sobie go bez majtek i jest mi niedobrze :O Nie jest specjalnie brzydki, ale taki mało seksowny. Właściwie to w ogóle nie ma w nic nic sexy :O Umie za to dobrze rozmawiać i to mnie ujęło, ale chwilowo. Teraz juz niech zniknie z mego życia. Ja potrzebuję prawdziwego faceta, a on niestety nim nie jest. Przyznał mi się, że płakał na 'Titanicu'...to go skreśla. Który facet ryczy na filmach? Skoro popłakał się na filmie to pewnie w innych sytuacjach też nie może powstrzymać łez...Wyobrażacie sobie taką sytuację, że jesteśmy w kinie a on płacze przy ludziach? :O Spaliłabym się ze wstydu.

Gość gość
Menelka

Gość gość
faceci to tez ludzie, maja uczucia i sa slabsi psychicznie od kobiet, oni tylko graja twardzieli a w srodku placza. Od tysiecy lat wymagane jest od nich bycie twardym itd. z natury to tylko ludzie. Brawa dla chlopaka, ktory nie wstydzi sie okazywania uczuc. Ja za takim bym w ogien wskoczyla. Zycie ci 'twardziela' ktory bedzie mial w d***e twoje uczucia.

Gość gość
Spytaj go czy podobały mu się kiedyś filmy Rocky i Rambo, jeśli nie to skreśl gościa.

Gość gość
Menelka

Gość gość
Nie wiem czy się chwalisz czy wywyższasz. Przykre.Karma wraca.