Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o matkach z Hells Kitchen

Polecane posty

Gość gość

Zostawiłybyście swoje dzieci na tyle czasu same żeby dać się poniżać na wizji?

Gość gość
może mają tatusiów?

Gość gość
Możliwe, że mają tatusiów, ale ci tatusiowie nie robią z siebie idiotów i nie dają sobą pomiatać, a tymczasem ich dzieci muszą na to patrzeć i potem wstyd za takie rozmazane, nieudolne matki na całe życie, i jednak poczucie, że dzieci zostały pozostawione same.

Gość gość
Oglądam teraz ten program i patrzę na tę wydziaraną Kasię, która zostawiłam 15-miesięczne dziecko w domu i tak sobie myślę - co to za głupia c i p k a ??? Naprawdę takie są dzisiejsze matki? Jak siusiurawki podniecają się jakimś wymoczkiem Igorem? Wyglądają jak po wyrokach więzięnnych?

Gość gość
A ciekawe jak ty wyvladasz,pewnie jak wieloryb,zapuszczony pacztecie,do garow i na szmate tam gdzie twoje miejsce sfrustrowany kocmoluchu

Gość gość
Czy to ty wyżej Kasiu? Myślałam, że oglądam cię teraz w tv ale takie bluzgi to może od ciebie albo od rodziny. Cham chamem zostanie, nawet jak do telewizji zawita na chwilę. Tylko tm takie bluzgi słyszę...

Gość gość
a co sądzicie o OJCAC z Hells Kitchen?

Gość gość
Czy ty masz rzdwojenie jazni?!a kto wyzywa nieznajomych od c*****e k czy wymoczkow

Gość gość
Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie. A co mam do powiedzenia o ojcach - od wieków to mężczyźni chodzą do pracy i biją się o stanowiska, więc mnie to zupłenie nie dziwi. Mężczyźni nie nadają się do prowadzenia domu i ogólnie są głupsi od kobiet, więc to dla nich jest miejsce w takich programach,

Gość gość
Czyli dla ciebie do prowadzenia domu trzeba być mądrzejszym? Nie wydaje mi się. Wystarczy być dorosłym, sprzątanie i gotowanie to nie jest jakaś filozofia. Tak samo w programach TV mają prawo brać udział matki i ojcowie. Dziwne tylko, że ktoś matkom zarzuca że mają czelność zostawiać dzieci a ojcom już nie.

Gość gość
Ja proponujr wszystkie nawiedzone matki z kafe wyslac do lagrow,swietnie by sie tam odnalazly

Gość gość
Bo MAŁYM dzieciom, a takie mają te matki, bardziej potrzebna jest matka niz ojciec. Swoja drogą któzy z nich to ojcowie, bo ja widziałam tylko podpisy i dzieciach pod kobietami, więc nie wiem który zostawil dzieci w domu i w jakim wieku,

Gość gość
15 miesieczne dziecko to nie niemowlak. POza tym k***a to program o gotowaniu a nie dzieciach uczesntików. Wyobraźcie sobie, że matka 15 miesięcznego dziecka ma pasję, zawód i marzenia oraz plany wykraczające poza dziamganie z koleżaneczkami na ławce pod blokiem.