Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyjsc na normalna porzadna a nie na zimna i wyrafinowana

Polecane posty

Gość gość

Gdy flirtuje z jakims mezczyzna zaczynamy sie spotykac, to naturalne ze sa przepychanki slowne, aluzje podteksty, on zaczyna sie czuc pewnie robi smielsze gesty chce mnie pocalowac, tekst w stylu "jeszcze nie pora" "nie na 2 randce" wydaja mi sie takie teatralne, jak zachowac umiar a nie wyjsc na zimna suke? :P

Wyrafinowana?Chyba masz na myśli wyrachowaną.

Gość gość
nie chodzi mi o to co napisalam dla ulatwienia: wyrafinowanie: dążenie do osiągnięcia własnych celów, nawet kosztem innych, zachowując pozory szlachetności

Gość szaman artystaterazminimalista
"Ty i ja teatry to są dwa..."

wyrafinowanie: dążenie do osiągnięcia własnych celów, nawet kosztem innych, zachowując pozory szlachetności x W negatywnym tego słowa znaczeniu racja,jednak Wikipedia wiele straciła na wartości,przynajmniej dla mnie.

Gość gość
to nie wikipedia tylko moja znajomosc jezyka polskiego, wiem jakich slow uzywam, nie boj sie ;) zreszta pierwszy czlon byl pozytywny drugi trzeba sie domyslec negatywny

W ogóle,co to za hasło"dopuszczalne w grach",absurdalne upraszczanie wynikające z lenistwa autora.Kiedyś nie było gier,definicje wyglądały zupełnie inaczej.

Gość gość
wracajac do tematu, z natury jestem kokieteryjna rozmowna kontaktowa i jak tu pogodzic pewne zasady moralne ktore wytyczylam sobie i nie przekraczac granic, mezczyni czesto odbieraja mnie dwuznacznie tu kusi a zaraz splawia ;/

gość to nie wikipedia tylko moja znajomosc jezyka polskiego, wiem jakich slow uzywam, nie boj sie oczko.gif zreszta pierwszy czlon byl pozytywny drugi trzeba sie domyslec negatywny x Nie mam czego się bać:).

gość wracajac do tematu, z natury jestem kokieteryjna rozmowna kontaktowa i jak tu pogodzic pewne zasady moralne ktore wytyczylam sobie i nie przekraczac granic, mezczyni czesto odbieraja mnie dwuznacznie tu kusi a zaraz splawia ;/ x Nie przejmuj się mężczyznami,jeśli masz intuicję trafisz na właściwego i nie będziesz miała problemu z zahamowaniami.

Gość gość
dziekuje, ale jednak na moje 24 lata to za wiele razy bylam tak odbierana.. rozmowy swobodne ale to tylko zart i zawsze prpwadzone tak zeby nie bylo watpliwosci ze to humorystycznie i z przymrozeniem oka, potem spotkania i oni zbyt szybko sie do mnie "dobieraja" mowie nie i zdziwieni i teksty ze zgrywam niedostepna

gość dziekuje, ale jednak na moje 24 lata to za wiele razy bylam tak odbierana.. rozmowy swobodne ale to tylko zart i zawsze prpwadzone tak zeby nie bylo watpliwosci ze to humorystycznie i z przymrozeniem oka, potem spotkania i oni zbyt szybko sie do mnie "dobieraja" mowie nie i zdziwieni i teksty ze zgrywam niedostepna x To chore czasy,kiedy facet nastawiony jest wyłącznie na konsumpcję.Myśl o własnych potrzebach,nie angażuj się w coś,czego nie jesteś pewna w 100 procentach.

Gość gość
nigdy sie nie jest pewnym w 100% przynajmniej nie na etapie randek, wiec rada niemozliwa do wprowadzenia w zycie

Sporządź listę za i przeciw,mnie taka nie była potrzebna.

Gość gość
Nic nie mów tylko się odsuń, proste. Jak nie wiesz co powiedzieć to nie mów nic - to złota zasada na sytuacje flirtu.