Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goscccccccc

Wycieczka Dominikana 2 tygodnie za free

Polecane posty

Gość Goscccccccc

Witam Posiadam 2 bilety na wycieczke w lipcu niestety moja sytuacja zyciowa zmienila sie w zeszlym roku kiedy zamawialem bilety i jeden z nich jest wolny poniewaz rozstalem sie ze swoja partnerka.Jestem 29 letnim brunetem , 190 cm wzrostu , zadbany bez nalogow.Jezeli ktoras z Pan ma ochote na 2 tygodniowy pobyt na slonecznej Dominikanie prosze o kontakt. Pozdrawiam i prosze o powazne odpowiedzi

Gość gość
fajnie by bylo :) jeszcze nie bylam na Dominikanie ale jestem dla Cie za stara :D aaa i z nalogami :)

Gość Goscccccccc
Co masz na mysli piszac za stara?Kobieta jest jak wino ..... :)Troszke wiecej optymizmu :) Pozdrawiam

Gość gość
trzeba być naprawdę idiotką żeby odpisywać na anonimowe ogłoszenie na kafeterii. możliwości jest kilka: 1) facet jest psychopatą, chce kogoś zg*****ć i/lub zabić 2) jest zwykłym oszustem - powie ze tak wycieczka oczywiście, ale wpłać tylko 200 zł na konto, bo takie są koszty zmiany danych w linii lotniczej, etc., po przelewie oczywiście kamień w wodę 3) pisze pracę o ludzkiej naiwności

Gość Goscccccccc
Wszyscy wiemy w jakich czasach zyjemy i zgodze sie mozna doszukiwac sie podstepu. Co do g****u zeby to zrobic psychol nie musi Cie zabierac na Dominikane z tego co wiem z edukacji ich psychika dziala w inny sposob.

Gość Goscccccccc
Wszyscy wiemy w jakich czasach zyjemy i zgodze sie mozna doszukiwac sie podstepu. Co do g****u zeby to zrobic psychol nie musi Cie zabierac na Dominikane z tego co wiem z edukacji ich psychika dziala w inny sposob. Napisalem wyzej szczerze jak wyglada moja sytuacja i dlaczego bilet jest dostepny.Jest sporo czasu do lipca a wiec istnieje mozliwosc zapoznania sie przed wylotem bo jak wiadomo 2 tyg na Dominikanie w towarzystwie kompletnego kretyna moze byc udreka.

Gość gość
z jakiego miasta jesteś lub okolice ?

Gość Goscccccccc
Wszyscy wiemy w jakich czasach zyjemy i zgodze sie mozna doszukiwac sie podstepu. Co do g****u zeby to zrobic psychol nie musi Cie zabierac na Dominikane z tego co wiem z edukacji ich psychika dziala w inny sposob. Napisalem wyzej szczerze jak wyglada moja sytuacja i dlaczego bilet jest dostepny.Jest sporo czasu do lipca a wiec istnieje mozliwosc zapoznania sie przed wylotem bo jak wiadomo 2 tyg na Dominikanie w towarzystwie kompletnego kretyna moze byc udreka.

Gość Goscccccccc
Szczecin , Gdansk

Gość Goscccccccc
Szczecin , Gdansk

Gość gość
no zwyczajnie za stara :) Ty 29 ja 36 ....jak dla mnie bariera jak wrocisz z tej Dominikany to oczekuje na relacje,moze sama sie wybiore ;) temat prosze wziac w zakladki :) udanych poszukiwan !

Gość Goscccccccc
36 lat to nie jest eksponat muzealny :) Chyba ze uwazasz ze 29 latek nie jest intelektualnie na Twoim poziomie :)

Gość gość
z ta za stara to autor sam sobie odpisuje :D temat to pewnie prowo aby wyludzic dane jakiejs naiwnej pazernej kafeterianki a wiadomo,ze jest ich wiele

Gość gość
jedz z kolega :) nowe miejsce nowe przygody warto sprobowac przed 30 z facewtem moze poznasz swoja orientacje? :classic_cool:

Gość gość
Ja bym poleciała, ale 1. jestem zajęta od 7 lat ;) 2. lipiec i Dominikana ? serio? pada i ryzyko huraganów. Na Dominikanę lata się od końca listopada do maja....

Gość gość
hejka , widze ze masz odzew :D intelektualnie ...wcale nie mialam na mysli :) a za eksponat to w ogole sie nie uwazam, choc ostatnio kilogramy mi przybyly a to juz faza muzealna :D ale ale nie jest tak tragicznie hehhehe co do komentow ...pazerna nie jestem wrecz anty przygodowa tego typu ale.... lata leca :D hahahha bylam w tym roku juz w Egipcie ale to moj standard bo uwielbiam nurkowac :) masz w zakladkach ? ;)

Gość gość
Organizuje wycieczkę w sierpniu i szukam dobrego przewoźnika. Czy Henry Bus http://henrybus.pl/ będzie dobry? Przeszukałem kilka firm i ten wygląda najlepiej ze względu na stan autokarów, chodzi o 50 osób, przejazdy po Polsce.

Gość gość
10;07 AUTOREKLAMA