Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupić na pierwszą wizytę u maluszka?

Polecane posty

Gość gość

Tylko nie piszcie, że pieluchy bo to zamożni ludzie

Gość gość
jakis komplecik, ale tak juz na 6-9 mc, czyli np 74-80 cm do tego jakas zabawka albo ladna ramka :)

Gość gość
prezerwatywy.....

Gość gość
Jakieś ubranko.

Gość gość
jakieś ubranka fajne ? jeśli coś z górnej półki to może karuzelę do łóżeczka,lub coś z jakimś projektorem -fajny gadżet bo mamy,drogi ale dzieciak zafascynowany światłami i melodiami :)

Gość gość
Zamożni, zwani u nas bogatymi. Może czapeczkę coco Chanel

Gość gość
a jak ubranko to najlepiej by trafić w porę roku jeszcze ;) bo moja na wielkanoc od babci dostala ubranka a jedno to sukienka typowo na lato a na wiek 6-9 miesięcy a moja ma dopiero miesiąc :)

Gość gość
fajny ten projektor... sama nie wiem bo często się słyszy, że dzieci tak szybko rosną, że część ciuszków się nawet nie używa...

Gość gość
Najbezpieczniej jest kupić ubranko, ale większe i tak żeby na każdą porę roku pasowało (bo nie wiadomo jak szybko będzie rósł) z doświadczenia wiem że zawsze przydają się bodziaki, śpioszki + kaftanik, pajacyki, pierwsze miękkie buciki... Z rozmiarem najlepiej celować w 68, 74. Zabawki edukacyjne też są godne uwagi, przydadzą się w późniejszym terminie

Gość gość
a ja bym kupiła gips do odciśnięcia stóp malucha i jakies ubranko

Gość gość
no właśnie tak z tymi prezentami jest dla maluszków może jakieś fajne bodziaki ? bo to zawsze jest potrzebne jakieś z ładnymi nadrukami,śmiesznymi napisami itd :)

Gość gość
pójdź i kup jakiś fajny ciuch ale 3-6 mcy czyli rozmiar 68 lub 74. bo ciuszki 0-3 przeważnie wybiera mama. Ja byłam zadowolona z pampersów, ale nie dlatego, że nie mamy na nie pieniędzy. Ciuszki-każdy ma inny gust, jedne dostałam i oddałam znajomej której się bardzo podobały z metkami bo mi się po prostu nie podobało. A pampersy każdy pytał jakie, zużyłam wszystkie, więc "prezent" był idealnie dla mojego Szkraba a nie oddany komuś.

Gość gość
ja dostawala od gosci rozne prezenty od pieluszek po ciuszki i nawet zabawki i szczerze kazda rzecz sie przy dziecku przydaje ja cieszylam sie z kazdej

Gość Liiterka
Wkładki laktacyjne:O

Gość gość
Projektor z melodią to jest super pomysł :) mój syn do dziś przy nin zasypia a ma już ponad roczek

Gość gość
dzięki za wszystkie podpowiedzi na niektóre rzeczy nawet bym nie wpadła, nie mam jeszcze dziecka :)

Powiem Wam, że też zawsze mam ten problem co kupić na pierwszą wizytę, zawsze mam wrażenie że mama już wszystko ma. Bardzo ciekawym prezentem może być pudełko bonbonbaby, sama zamówiłam edycję kwietniową po namowei koleżanki a w niej produkty dla maluszka i mamy. Mój ma już 10 miesięcy a te pudełka są od ciąży do 12 miesiąca zycia, więc na pierwszą wizytę jak znalazł. Popatzrcie sobie na fc:https://www.facebook.com/bonbonbabypl