Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatostan

nie wiem co ze soba zrobic

Polecane posty

Gość kwiatostan

Witajcie! Mam nadzieje, ze ktos mi pomoze, bo chyba dostane na glowe! Mam 21 lat, pracuje, jestem niezalezna finansowo, mieszkam sama od 2 lat. Radze sobie dobrze, nie stac mnie na wakacje na Majorce, ale oplacam czynsz i zyje mi sie dobrze. W tym roku chce zaczac studia, bardzo dobrze mowie po niemiecku i angielsku.aleeee.... jestem cholernie, obrzydliwie gruba! Nie moge schudnac, mam 173 cm wzrostu i waze 96 kg! Moze nie widac tego az tak (ludzie mowia, ze waze pewniej jakies 85, jak na mnie patrza) lecz ja czuje sie ze soba strasznie, probowaam biegac(ale nie mam za duzo czasu), cwiczenia w domu mnie nudza, nie potrafie decyzji jaka podejme, utrzymac i dzialac pomimo trudnosc. Nie rozumiem tego, poniewaz gdy sobie postawie jakis cel zwiazany np z praca to Zawsze go osiagam! A tu..., jezel chodzi o zdawalo by sie prosta diete, nie moge powstrzymac sie od jedzenia... i nie ukrywam... tak wrierdalam slodycze i to duzo, szczegolnie wieczorami, kiedy ogladam film albo czytam ksiazke... wem, wiem nie powinnam,ale taka jest prawda! Mam juz dosc, chce cos zmienic, gdy patrze w lusteo to nie wierze ze to ja! :((( najgorsze jest to, ze gdy trzymam jakas diete np 2 dni, to nie jestem z siebie z tego powodu dumna, jestem zla i glodna! Prosze pomozcie mi, nie wiem juz co robic... czy tylko ja tak mam?

Gość gość
Jakie masz wymiary jesli moge spytac?

Gość gość
kup sobie jakies tabletki na odchudzanie

Gość gość
Mój syn z synową wprowadzili dietę kopenhaską.12 dni byli na tej diecie.Mój syn w czasie tej diety schudł 6 kg, synowa ponad 4.:D Kolacje jedzą o 18 i na tym koniec.Teraz jedzą mało ale często. Synowa zawsze była szczupła więc dziwi mnie że postanowiła stosować tą dietę?.Mówi że chce oczyścić swój organizm? Mój syn do tej pory schudł 9 kg. i już waga stoi na tym poziomie.Przed pracą biega, często chodzi na basen.Facet zrobił się szczupły, zgubił brzuchol.Odmłodniał o 10 lat.

Gość klapsa
Ja zdecydowałam się na zakup Foreverslimu.Biorę go na razie dwa tygodnie i z pierwszych efektów jestem zadowolona.Wcześniej próbowałam zrzucić wagę będąc na diecie nigdy mi sie nie udało osiągnąć wymarzonej wagi.Mam nadzieję że teraz się uda.

Gość gość
nie przejmuj się tym aż tak bardzo, ćwicz ile możesz, nie powinnaś się głodzić. Jedz zdrowo ale nie głodź się. Jeżeli lubisz słodycze to stopniowo jedz mniej żeby nie napadł cię wielki głód, bo będzie źle

Gość gość
U mnie też diety nigdy się nie sprawdzały zawsze kończyły sie porażką .Dopiero jak do diety wprowadziłam Foreverslim wiele się zmieniło.Trzymałam się zasady mniej a częściej a dzięki Foreverslimowi nie miałam napadów głodu.Udało mi się schudnąc 13 kg.

Gość gość
Foreverslim nie tylko pomaga schudnąć dzięki tym tabletką można wprowadzić zmiany dzięki czemu po skończonej kuracji bez problemu będziesz mogła utrzymać wagę.A trzy miesiące to wystarczające okres czasu na to aby wprowadzić zmiany i się do nich przyzwyczaić.