Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci zwracaja na Was uwage??

Polecane posty

Gość gość
Na mnie jakiś czas temu jeden facet zwrócił szczególną uwagę. Widuję go raz lub dwa razy w tygodniu, rano. Od samego początku obdarzał mnie zabójczym uśmiechem. Jest dużo młodszy, myślę, że na początku nie domyślał się ile mam lat. Jego uśmiech mnie zaskoczył, onieśmielił. Nikt się tak do mnie nie uśmiecha, nie widziałam nigdy w życiu takich maślanych oczu. Początkowo myślałam, że mi się zdaje, albo, ze on tak do każdego. Próbowałam go ignorować, mam zresztą faceta. On mnie w końcu zaczął zagadywać, najpierw mówił samo "dzień dobry". Przedstawił się, teraz wymieniamy ze sobą kilka zdań w razie przypadkowego spotkania. Nie powiedziałam wprost bo nie pytał, ale chyba już wie, że jestem dużo starsza. Pewnie miał o mnie mylne pierwsze wrażenie. Zaczęłam z nim rozmawiać, bo nie jestem z kamienia. Nie widziałam wcześniej tak rozanielonego spojrzenia. Inni jak patrzą to raczej lubieżnie, bezczelnie. Też mi się to nie podoba. Wiem, że wtedy oceniają mnie wg swych kryteriów czy nadaję się "do w********a" :o

Gość gość
*mija mnie

a ja mam ten problem, że jeżeli mi się coś podoba to to założę, a jaką to uwagę przyciąga to inna historia.

tak, czasem tak, jak zamienią ze mną parę słów;) jak sie uśmiechnę;) rzadko to rówieśnicy, raczej starsi, no ale tak ma być no i jak odsłaniam nogi to tak.

broken - nie każdy żart jest atakiem w twoją stronę, nie musisz się od razu bronić, żabuniu.

nie bronię się, małpeczko:) nie może mi przecież zagrozić jakaś tam Moor, z kajdankami czy bez;)

następnym razem przeczytaj cały temat, zamiast z typowym dla siebie egocentryzmem wyprodukować posta. Wtedy wiedziałabyś, że w kontekście całej rozmowy mój post nie był nawet żartem skierowanym tylko do ciebie.

:) nie zwykłam wysłuchiwać rozkazów:D piszę co chcę, odpowiedziałam sobie na pytanie:D masz buziaka: 👄 miłego dnia:D