Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ALTENCARE dodawanie ogłoszeń

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś coś wie o tej firmie? dostałam propozycję pracy jako osoba dodająca e necie ogłoszenia o pracę, od każdej podpisanej umowy mam dostawać 30 zł. obawiam się że to jakiś przekręt, wyłudzanie adresów, danych? sama nie wiem

Gość gość
up

Gość gość
Właśnie też się zastanawiam jak to ma wyglądać. 30zł za ogłoszenie to dość dużo, zapytałam o umowę, bo również przeszłam "dalej" i zaproponowano mi pracę. Jak się czegoś dowiesz to daj znać

Gość gość
Witam. Ja już tam pracuję ok 1,5 miesiąca zarobiłem ok 500zł, jak na razie ok.Co będzie później okaże się

Gość gość
Chyba raczej nie wyłudzanie danych!!Chyba wiesz co podpisałeś.Pracujesz dla agencji widniejącej w KRS a nie osoby prywatnej

Gość gość
miesiac i zero zarobku, wogole prakltycznie zadne cv nie przeszlo. jak dla mnie sciema i szukaja bialych murzynów..

Gość gość
A u mnie przeszło 10 osób,co chcecie to sobie piszcie ale pozyskałam tyle osób i otrzymałam kase 10-tego następnego miesiąca ,teraz otrzymałam podstawę+prowizję

Gość gość
Witam, Ja już pracuję dosyć długo dla tej firmy jak na razie ok. Poświęcam ok 8 godzin dziennie pozyskując osoby do pracy ale efekty są znakomite a przede wszystkim finansowe,wiec jak ktoś pisze takie głupoty,że ,,szukają jeleni" to chyba się pomylił a jak nie wierzysz to obdzwoń swoje kandydatki to się dowiesz.Ja miesięcznie traktuję tą pracę jako stałą,mogę się pochwalić ,ze miesięcznie pozyskuję ok 400 kandydatów w tym zazwyczaj 50 osób podpisuje umowę,rachunek prosty:))Szczerze polecam a Ci co mają zamiar pozyskać 10-ciu kandydatów niech nawet nie zgłaszają się.PRACA DLA TWARDZIELI