Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafie tak żyć

Polecane posty

Gość gość

Byłam z cudownym związku, było po prostu idealnie, odzyskałam wiare w mezczyzn i myslalam ze tak bedzie na zawsze. Planowalismy wspolne mieszkanie, wakacje, wierzylam ze to milosc mojego zycia. Niestety oboje dopuscilismy sie zdrady - tylko pocalunek. Ale on twierdzil ze jesli bylismy do tego zdolni to jednak "to nie jest to" i zerwal zwiazek. Poza zwiazkiem laczyla nas przyjazn i on chce taka przyjazn utrzymywac nadal. A ja nie potrafie. Chce do niego wrocic, doceniam to co stracilam. Tak bardzo go kocham. Mam mysli samobojcze, nie moge sie na niczym skupic. Do tej pory cale moje zycie krecilo sie wokol niego a teraz czuje jakbym stracila wszystko.

Gość natiii000natii
samobójstwo przez faceta? proszę Cie. rozumiem, ze go kochasz ale myśl racjonalnie. a może ta zdrada-ten pocałunek to był dla niego pretekst? może on od początku sadził ze to nie jest to? tez kiedyś byłam zakochana i 3 lata nie mogłam się pozbierać az w końcu mi przeszło, bo to prawda, ze czas leczy rany. a taka przyjaźń miedzy wami by jeszcze bardziej cie wykończyła wiec lepiej zerwij z nim kontakt.

Gość gość
Jakaś psychiczna jesteś, głupia jak psia dupa, przyjaźnić się nie potrafisz, całujesz z jakimiś c*****i a jednocześnie wrócić chcesz, idź do lekarza od głowy! 😠