Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Rodzic maturzysty

Studniówka w Koronie

Polecane posty

Gość Rodzic maturzysty

Witam wszystkich forowiczów. Nasza szkoła tj. ”Kolejówka” organizowała studniówkę jak wszystkie szkoły w tym roku tj. 2014. Szkoła jeśli chodzi o liczebność uczniów jest małą szkołą, nie ma co ukrywać. Na studniówce mieliśmy łącznie ok. 100 osób. Większość młodzieży chciała by studniówka odbyła się w Orchidei sali na 500-600 osób, nie wiem dlaczego, chyba to wśród młodzieży taki ostatnio modny lokal. Nigdy tam nie byłam więc nie wypada się wypowiadać. Ale byłam na studniówce w Koronie. Powiem bez owijania w bawełnę, zanim podjęliśmy decyzję o zorganizowaniu balu w Zajeździe Korona, naczytałam się tutaj na forum przeważnie samych negatywów i nastawiona negatywnie z dusza na ramieniu podejmowałam decyzję o organizacji tam studniówki. Natomiast moja opinia z pierwszej ręki jest taka: Wszystko ze strony właścicieli było zapięte na ostatni guzik, nie brakowało niczego, menu wybrane przez młodzież naszej szkoły smakowało wszystkim, nie trzeba było czekać na kelnerki, jedzenia pod dostatkiem i jeszcze mnóstwo zostało. Młodzież bawiła się super jeszcze na koniec poprosiliśmy właścicieli o przedłużenie imprezy - zgodzili się. Pomagali nam w ”opiece” nad młodzieżą, aczkolwiek nie doszło do jakichkolwiek niemiłych incydentów. Aż miło wspominać. Gdybym jeszcze raz miała podjąć decyzję w sprawie lokalu na studniówkę, to bym ją powtórzyła. Pozdrawiam i nie słuchajcie bzdur, po prostu sprawdźcie sami. Pozdrawiam Rodzic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować