Gość Rodzic maturzysty Napisano Maj 8, 2014 Witam wszystkich forowiczów. Nasza szkoła tj. ”Kolejówka” organizowała studniówkę jak wszystkie szkoły w tym roku tj. 2014. Szkoła jeśli chodzi o liczebność uczniów jest małą szkołą, nie ma co ukrywać. Na studniówce mieliśmy łącznie ok. 100 osób. Większość młodzieży chciała by studniówka odbyła się w Orchidei sali na 500-600 osób, nie wiem dlaczego, chyba to wśród młodzieży taki ostatnio modny lokal. Nigdy tam nie byłam więc nie wypada się wypowiadać. Ale byłam na studniówce w Koronie. Powiem bez owijania w bawełnę, zanim podjęliśmy decyzję o zorganizowaniu balu w Zajeździe Korona, naczytałam się tutaj na forum przeważnie samych negatywów i nastawiona negatywnie z dusza na ramieniu podejmowałam decyzję o organizacji tam studniówki. Natomiast moja opinia z pierwszej ręki jest taka: Wszystko ze strony właścicieli było zapięte na ostatni guzik, nie brakowało niczego, menu wybrane przez młodzież naszej szkoły smakowało wszystkim, nie trzeba było czekać na kelnerki, jedzenia pod dostatkiem i jeszcze mnóstwo zostało. Młodzież bawiła się super jeszcze na koniec poprosiliśmy właścicieli o przedłużenie imprezy - zgodzili się. Pomagali nam w ”opiece” nad młodzieżą, aczkolwiek nie doszło do jakichkolwiek niemiłych incydentów. Aż miło wspominać. Gdybym jeszcze raz miała podjąć decyzję w sprawie lokalu na studniówkę, to bym ją powtórzyła. Pozdrawiam i nie słuchajcie bzdur, po prostu sprawdźcie sami. Pozdrawiam Rodzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach