Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odkrycia kobiet dbajacych o linie PODZIELMY SIE DOSWIADCZENIEM

Polecane posty

Gość gość

pewnie kazda z nas ma okreslone patenty - czy to jakies konkretne produkty, czy tez moze wyjatkowo dobre potrawy itd... ja uwielbiam gotowac, bardzo tez lubie zdrowe jedzenie, jednak mam podstawowy problem z iloscia spozywanego jedzenia. moglabym jesc zdrowo przez cale zycie, jednak jem zdecydowanie za duzo. moim okdryciem jest surowa marchewka. teraz jest na nia bardzo dobry czas. slyszalam opinie, ze ma wysoki indeks glikemiczny itd, jednak ja tego w ogole nie czuje. jak jestem w pracy moglabym jesc non stop, ale gdy sobie pochrupie 2-3 marchewki jestem tak zapchana ze po prostu nie mam miejsca na nic innego. nie wiem jak to dziala. jakie wy macie sposoby na glod? ja chetnie podziele sie moimi patentami na dietetyczne posilki.

Gość odchudzajcasiejejejejej
ja mam sprawdzonych kilka przepisow, ktore moglabym robic na okraglo. gotuje je nawet jak przychodza goscie i sie zawsze wszyscy zachwycaja, a przy tym jedzenie jest zdrowe i swieze. - cukinia faszerowana warzywami i tunczykiem - gesta i ostra zupa krem z pomidorow - pieczony losos na azjatycka nute - wszelkiego rodzaju orientalne zupy, buliony, na bazie azjatyckich sosow i przypraw - salatka z paluszkami krabowymi i ogorkiem - kasza kus kus z jarzynami i prazonymi orzechami