Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zmusisć mężczyznę do ślubu

Polecane posty

Gość gość

powiem wam ze patrzac na znajomych to moje 3 kolezanki tak zrobily,faceci niechcieli, ale jakos dali sie namowic, jedna wydzwaniala do niego non stop robila awantury, chociaz nie do konca byli para, i po pol roku takiej niby znajomosc kazala sie mu oswiadczyc:), drugiej facet tez niechcial ani slubu ani dzieci, ale tak go namawiala, wrzeszczala, nekala ze wzieli slub i maja 2 dzieci, trzecia znowu z tego co mowila to stale mu sie narzucala, facet byl starszy 0 10 lat i tez si e dal namowic,niektore z was nie moga tego zrobic albo faceci sie nie daja ale ja widze ze awantury i zrzedzenia maja sens:)

Gość gość
Chyba działają na skończonych desperatów albo frajerów. Normalny facet za takie awantury i zrzędzenie kazałby od razu jej w*********ć

Gość gość
Lepszy jest sposob naszych babć - odmawiać przyjemności do skutku - do ślubu :)

Gość gość
jestescie podli jakbym byla facetem to bym was zostawila

Gość gość
odmawiać przyjemności do skutku - do ślubu x ale inne dadzą za darmo lub kasę

Gość matti222
Najlepiej jak dziewczyna ma braci to wtedy wraz z mamuśką i braćmi można odwedzić chłopaka i wymusić zgodę a jak się będzie wykręcał to porachować mu kości,i bedzię potulny jak baranek.

OMG! chyba nie wierze w to co czytam! Te Twoje koleżanki to mają chyba coś z główka!?? Jak można awantura zmusić faceta do slubu? Tylko czekać teraz na rozwód takiego małżeństwa z przymusu. Brawo. Bądź prosze mądrzejsza od tych swoich koleżanek i nie idz w ich ślady!

Gość gość
Bo kobieta przed ślubem dba o siebie żeby sie podobać itd a po ślubie to siedzi i żre i tyje. Panowie nie dajcie sie zmuszać do ślubu.

Gość gość
Kobieto miej swoja godność, po co ci taki facet. Fakt lepszego nie znajdziesz ze swoim podejściem. Jak facet nie chce ślubu to cie nie kocha, nie myśli o starości i dzieciach z toba. W ogóle cie nie lubi nawet. Jesteś dla nigo spuszczarka a on czeka na lepsza okazje. Kiedy wy się w końcu nauczycie, ze to wy uczycie chamstwa mężczyzn dając sobą pomiatac.

Gość gość
wszystkie te malzenstwa zyja do tej pory i maja sie dobrze u jednej co ma 2 dzieci facet niechcial sie zajmowac coprawda nigdy ale zyja

Gość gość
Wzieły sobie takich co i tak się nie nadają na mężów Po 40 latach będą wspólnie opijały swoje sprawy rozwodowe!

Gość gość
40 lat męki zanim jedna z druga .....

Gość gość
moj byly chlopak zaczal sie spotykac z jakas dziewczyna ale tak niezobowiazujaca, mial pare kolezanek i wlasnia ta o ktorej mowa tez czasem gdzies zabieral. wiem bo mielismy kontakt-telefoniczny, i czasem mi sie zwierzal ze mowil jej ze on ledwo co sie ze mna rozstal i narazie niechce zwiazku, dal jej jasno do zrozumienia, ale czasem gdzie sw ychodzili, ona mu robila awantury o mnie ze utrzymujemy kontakt chociaz ja nie zamierzalam z nim byc, wyzywala mnie, krzyczala, wiec ja powiedzialam ze zwyczajnie przestaniemy rozmawiac zeby ona nie krzyczala, on niechcial, a ona nadal robila jazdy, i po miesiacu czy 2 wychodzenia kazala mu sie oswiadczyc, bo nie bedzie czekac dlugo, bo juz raz tak czekala, desperatka no i on wzial i sie oswiadczyl, maja synka, a ja urwalam z nim kontakt zeby w domu nie mial awantur, nie wiem czy sa nadal razem bo nie widzialam do pare dobrych lat, ale mysle ze nadal sa malzenstwem,

Gość Jakie to dziwne
Nie wyobrażam sobie zmuszać faceta do ślubu.Skoro nie chce to znaczy jest z Tobą przejściowo i lubi sobie z kwiatka, na kwiatek.Po prostu zakończ to i po problemie.Nic na siłę:D Nie chce to szukaj takiego który sam zaproponuje małżeństwo.

I dla Ciebie to jest w porządku ze facet Twojej koleżanki nie zajmuję sie własnymi dzieci? Dla ciebie to normalne? Bo dla mnie k***a nie!! Ja pierniczę, ważne ze wyją nadal sobie razem tak? Kobieto weź sie ogarnij, Cie po prostu zżera zazdrośc ze one sa mężatkami a Ty jeszcze nie!

Zmusicie takiego i co? Macie satysfakcję, że nie chciał, ale mu wywierciłyście dziurę w brzuchu i za parę lat usłyszycie: bo mnie zmusiłaś. Wtedy się przekonacie, że po pierwsze nie chciał się żenić, a po drugie jest frajerem bez własnego zdania.

Gość gość
tez wychodze z zalozenia ze awantura jest lepsza niz prosba

Gość gość
wlasnie ja jestem mezatka, :) nie denerwuj sie, mam super meza ktory sam mi sie oswiadczyl,zreszta kiedys tez bylam z kims kto mi sie oswiadczyl ale odmowilam, bo uwazalam ze nie pasujemy do siebie, az zjawil sie moj maz, ja nigdy nie latalam za mezczyznami, moze gdybym tak robila to ja musialabym robic awantury zeby ktos sie ze mna ozenil, napisala tylkoto co widze po znajomych, prosby nie zawsze dzialaja na mezczyzn i mozna tak prosic i 20 lat natomiast z tego co widze to chyba lepsza jest czasem awantura:)

Gość gość
co za idiotka ja p*****le

Z tym ze awantura jest czapami lepsza, bo prośba nie działa to sie zgodzę. Ale na pewno nie w przypadku gdzie chodzi o ślub. Tego powinny chcieć obie strony, a nie tylko jedna.

Prosić się i awanturować o ślub? Wstyd. Odejdźcie od takich facetów, zamiast zamiast się upadlać.

Gość gość
moja znajoma była z chłopakiem w związku aż 15 lat!!! bo on niechciał wogołe ślubu, ona go przez te wszystkie lata prosiła, aż dała sobie spokój, po tym czasie zaczęła znowu bo ile mozna czekać więc w koncu wielmożny pan sie zgodził, dzisiaj mają 2 dzieci, mieszkaja w stanach, sama nie wiem czy czekałabym aż tyle ale oni się poznali majac 15 lat, wiec wcześnie natomiast majac 40 lat niestety to juz za pozno zeby czekac tyle na faceta

Gość gość
przetrzymać z seksem u mnie wypaliło;) niechby tylko spróbował iść do innej

Gość gość
ja mieszkam z chłopakiem 2 miesiące i odrazu mi powiedział ze ani slubu ani dzieci, mam 38 lat i co ja mam zrobić, wszystkie moje znajome mają rodziny chyba tylko ja jedna z liceum jestem panną:(

Gość gość
Kobiety ręka w górę kto chce wyjść za maż???? od jutra robimy awantury i zobaczymy ktory zmieni zdanie, nie moze byc tak ze oni beda wiecznie kawalerami a co:)

Gość gość
znajdź lepszą osobę, która na Ciebie zasługuje, na pewno jesteś wyjątkowa kto nie chce ślubu ani dzieci ten ś****wo

Gość gość
tak mowią meżczyzni ktorzy chca miec otwarta furtke i zebys potem nie miala pretensji ze cos ci obiecywal, szuja...ale w sumie nigdy nie wiadomo czy oni niechca wogole czy sie boja, z powyzszego tekstu wynika ze mezczyzni zmieniaja zdanie, poobserwuj go dokladnie i za jakis czas wyciagnij wnioski

Gość gość
ja mieszkam z chłopakiem 2 miesiące i odrazu mi powiedział ze ani slubu ani dzieci, mam 38 lat i co ja mam zrobi w on i ty za starzy jesteście, chcesz ślubu szukaj innego, a uwierz nie znajdziesz

Gość gość
Cos w tym jest :) ja czekalam moje drogie 7 i pol roku az on sie oswiadczy. Tyle ze ja jestem specyficzny typ baby :) najpierw sama nie chcialam, bo za wczesnie potem oboje zaczelismy do tego dojrzewac, ale postanowilam ze nic nie dam poznac. No ale jego brat sie oswiadczyl po 5 czy 6 miesiacach. Powodem byla awantura ze strony jego obecnej zony, ktora wyzwala go od najgorszych. Wyzywa go zreszta do tej pory i zachowuje sie jakby go nie lubila, ale on jest nieodmiennie zakochany.