Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

patanie TYLKO do kobiet

Polecane posty

Gość gość

podawajcie swoje metody na sprawdzenie czy facet jest skapy,czy nie.p.s.nie interesuja mnie wypowiedzi pan,ktore twierdza,ze pieniadze szczescia nie daja,a rachunki da sie zaplacic miloscia🖐️

Gość gość
Po pierwsze gentlemen zawsze płaci. Po drugie niegdyś nie mówi o pieniądzach. Np. Kupilas sobie cos a on komentuje - ale to musiało kosztować. Od razu wiesz.

Gość gość
Kolejny nieuk i pasożyt.

Gość gość
Barlos w*********j c***o, rzygac się chce od twojego mazgajstwa

Gość gość
o z tym komentarzem´´to musialo kosztowac´´ to dobre:P nieuk i pasozyt...pasozyt tak,ale nie nieuk;)

Gość gość
zalosne. ja np na poczatku jak zaczynalam sie spotykac z moim facetem, to nie zaplacil za mnie,o wszystko pytal ile kosztuje jak na pierwszej randce gdzies poszlismy. ale potem sie okazalo ze dopiero wprowadzil sie do miasta, nie mial jeszcze wyplaty z nowej pracy i zyl oszczednie z oszczednosci. a potem sie okazalo,ze wcale skapy nie jest! od zadnego faceta nie dostalam takich prezentow jak od niego, mimo ze czasem jest mi glupio. Ale moral z tego taki ze nie mozna od razu sprawdzic czy ktos jest skapy czy nie.

Gość gość
No dobrze , ale jak na czwartej randce udaje bidaka to kopa mu w d**e.

Gość gość
Poproś o coś drogiego jak niekupi to frajer .

Gość gość
Od razu widać, jak cos kombinuje. Normalnie zawsze gdzieś zaprasza. Ale nie na hamburgera i piwko. Bo wtedy chce tylko ******* Albo jak funduje jedna kawę a potem spacerek. Porządny facet kupuje kolacje w knajpie, butelkę wina, lody, przystawki i co tam chcesz

Gość gość
ja cos dodam od siebie.ja proponuje sushi,bo niektorzy uwazaja sushi za fanaberie i jesli facet bedzie obstawal przy polskiej tradycyjnej kuchni,to macie jak w banku,ze szuka kucharki i jest konserwatywny w pogladach:Oniestety ten typ juz tak ma,sknera jak nie wiem co:Ouwierzcie mi i zrobcie taki test.

Gość gość
Przede wszystkim stawia na nie spożywcze atrakcje. Bo każdemu dusigroszowi szkoda kasy na kulturę. Tak wiec teatr, rewia, galeria a potem kolacja i faktycznie cos egzotycznego, nietuzinkowego. Żaden sledzik z wodeczka.