Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedlugo moja zmora Lato

Polecane posty

Gość gość

Nienawidze lata! Nienawidze upalow. Poza tym jestem chuda, nieopaloną dziewczyną. Mam bardzo chude ręce, przez co wstydze sie nosic koszulek na ramiączkach, ale w innych nie wyrabiam poniewaz strasznie sie pocę, gdy jest gorąco. W zimie przynajmniej grubiej wyglądam przez swetry.

Bo co, żal ci dupsko ściska, że tyle uśmiechniętych buziek w spodenkach z dziewczynami, też wolę zimę ale i lato również. :classic_cool: A kocham wszystkie pogody !!

Gość gość
to dlaczego się nie opalasz? nie bedziesz blada. kazdy sie poci, ja tez i nie nosze koszulek na ramiaczkach. mozna nosic luzne w których nie bezie widac mokrych pach. to ze jestes szczupła to atut. zadbaj o siebie kup kilka fajnych ciuszków, zrob makijaż i zaraz bedziesz lepiej sie czuła. tez mi problem.

Gość gość
tez tak o sobie myslalam jakies 7lat temu, cale lato w dlugich jeansach chodzilam... Bo nogi chude, rece chude, tylka zero. Jedynie co to opalona bylam lekko. Ale pare lat temu stwierdzilam, ze sa gorsze pasztety, a wiekszym grzechem niz za chuda dziewczyna jest za gruba dziewczyna ubrana 'na letniaka'. I zaczelam chodzic w krotkich spodenkach itd. Teraz troche przytylam, czuje sie super, wygladam lepiej, ale znowu pojawilo sie troche rozstepow i lekkie 'boczki'-wiec sama widzisz, ze nigdy sie kobiecie nie dogodzi, zawsze znajdzie sie powod do narzekan :-P