Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy makijarz pomoze bardzo brzydkiej osobie

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
co to jest makijarz?

Gość gość
Nie, ale słownik pomoże osobie tępej. Polecam również Tobie. Bo widocznie jesteś i głupia i brzydka, z urodą nic nie zrobisz to przynajmniej nad głupotą popracuj...

Gość gość
Spadówa jak Ci sie temat nie podoba.

Nie słuchaj ich prawie kazda kobieta "naturalna"wyglada na brzydka i zaniedbane.Nawet jak nie bedziesz Miss po umalowaniu to i tak bedziesz lepiej wygladac niz bez.

Gość gość
Oj rzeczywiście jacy z Was poloniści. Jeden bląd i juz słownik .i tępa ..O rany co za ludzie :-( Makijaż moze pomoc.

Nie słuchaj ich prawie kazda kobieta "naturalna"wyglada na brzydka i zaniedbane. x głupoty, aby pocieszyć autorkę paszteta ha HA

Claude Speed g***o wiesz o kosmetyce więc się nie wypowiadaj.

A skad wiesz jakby wygladały po starannym wizazu?Pewnie bys ich w ogóle nie poznał .Jedyni faceci którzy znaja się kosmetykach to geje.Ale oni nawet jnie moga przewidziec jak dana kobieta bedfzie wygladac po zrobieniu a Tymbardziej Ty.

Nikogo durniu ale gdyby nie makijarz to wiekszośc dziewczyn by musiała iśc do zakony....

Nikogo durniu ale gdyby nie makijarz to wiekszośc dziewczyn by musiała iśc do zakony.... x chyba jesteś autorką bo robisz ten sam błąd, I UWIERZ JEST DUŻO ŁADNYCH BEZ MAKIJAŻ(!)U

Bo jest otyła jakby schudła to mozna byłoby z niej zrobic laske .

Gość WTFf
Napewno cos to da,nie zaszkodzi sprobowac podkreslic np. oczy,usta,tylko nie wal odrazu kg tapety ;)

Gość gość
Makijarz nie pomorze bżydkiej osobje, a morze i pomorze :O

Gość gość
Claude Speed nie wypowiadaj sie o czyms o czym pojecia nie masz

Po kija mam Odp na swój temat?Nie masz pojęcia o wizazu,moja kolezanka opowiadała mi ze zanim zaczeła sie malować to była popychadłem a potem zajeła sie komestykami i zawodem w tym kierunku, zaczeła sie malować i co?Nawet Ci co ja nekali zaczęli sie uganiac za nia ale ona ich spławiła i bardzo dobrze.

kolezanka opowiadała mi ze zanim zaczeła sie malować to była popychadłem a potem zajeła sie komestykami i zawodem w tym kierunku, zaczeła sie malować i co? Nawet Ci co ja nekali zaczęli sie uganiac za nia ale ona ich spławiła i bardzo dobrze. x a może zwyczajnie makijaż dał jej pewność siebie

A co pewnosc siebie ma do tego że zaczeli sie uganiac za nia?Dobrze wiemy ze chodzi o wyglad.

Ale wtedy nie była by popychadłem gdyby była tylko nieśmiała.

Poza tym Ciebie boli ze twojej buraczej mordy nie zmienisz makijarzem bo facetom nie wypada sie malowac,i boli Cie ze kobiety mogę wyładniać w prosty sposób.

Gość gość
odpowiednio dobrany makijaż na pewno pomoże :) A Ty claude speed chcesz zostać gwiazdą babskiego forum? Bo widzę Cię na wielu tematach a góffno wiesz np o makijażu, w ogóle chyba masz mase kompleksów, że non stop tu siedzisz. Porażka...

Makijazem*Pogódz sie z tym albo zmień płec zamiast wyżywać się swoim buraczanym ryjem po niewinnych kobietkach.......

MAKIJAŻ PRZEZ Ż ... mi nie trzeba się malować BO JESTEM NATURALNIE PIĘKNY, nie to co damskie pasztety

już nom stop ha ha, typowy argument suki, I NIE TRZEBA ZNAĆ SIĘ NA MAKIJAŻU, wystarczy NA ŻYWO zobaczyć kobietę, na zdjęciach makijaż działa, na żywo już słabo