Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego markety dyskryminują kurdupli?

Polecane posty

Gość gość

😠 Jestem kurduplem płci żeńskiej i jestem oburzona tym, w jaki sposób duże sklepy prezentują swoje towary. Zawsze musiałam improwizować by dostać to co chcę. :( Czy to pytając wyższych ludzi o pomoc, czy podkradając drabinki, czy stając na jakichś skrzynkach, niestety często moje ulubione produkty leżą poza moim zasięgiem... I dzisiaj chciałam sięgnąć po moje ulubione ciasteczka, które oczywiście były za wysoko. Dostawałam ich koniuszkiem palców i chciałam powoli sobie wysunąć jedną paczkę, bo były poustawiane jedne na drugich ale niestety coś poszło nie tak i mnóstwo ciastek pospadało mi na łeb. 😭 Powinni robić te głupie półki na max 1,5m wysokości!

Gość gość
Ja bym Ci pomógł, malutka. :classic_cool:

Gość gość
:D

Gość gość
Ile masz wzrostu, że sprawia Ci to taki problem? :(

Gość gość
155cm :P

Gość gość
Idealnie! Uwielbiam takie małe kobietki! :classic_cool:

Gość gość
ja mam 1,58m i też mam problem z górną półką w sklepie :o

Gość gość
wypad mi z tym spamem z tematu 😠 Te półki są stanowczo niedostosowane do takich kurdupli. :o Nawet w osiedlowym sklepie gdzie półki są niższe potrafię dosięgnąć rzeczy z najwyższej tylko jeśli są na brzegu 😭 Jak są głębiej to już nie sięgam

Gość gość
Potrzebujesz wysokiego i postawnego rycerza, który wybawi Cię z takich opresji! :classic_cool:

Gość gość
Phi, całkowicie nie potrzebuję nikogo do wybawiania mnie z opresji :D Muszę sobie radzić sama, bo w innym wypadku to nie potrzebowałabym rycerza tylko niewolnika który będzie ze mną chodził codziennie do sklepu i ściągał produkty z półek:P

Gość gość
I tu się mylisz, bo owy rycerz mógłby robić zakupy za Ciebie! Znacznie prostsze rozwiązanie, czyż nie? :D

Gość gość
To ma być rycerz? :D Brzmi mało rycersko, nawet nie na giermka ale raczej na pomocnika kucharza :D

Gość gość
Tak! Rycerz to staropolskie słowo na określenie pomocnika kucharza! :D

Gość gość
A byłam przekonana, że rycerz to taki koleś na koniu, w zbroi, wymachujący mieczem. :P

bo tacy popierdują przy kasie bo ich nie widać i idzie na poważnych klientów ! :classic_cool:

Gość gość
Mieczem też umiem machać. :D

Gość gość
No cóż, wolę nie wiedzieć jakim mieczem. :D Wypraszam sobie, kasy są na tyle nisko, że mnie jeszcze widać. :P Gorzej jak stoję przy barze i chcę kupić piwo, strasznie wysokie te bary robią.

Gość gość
Mój miecz nazywa się "Żądło", tak jak ten używany przez Bilba i Froda. :classic_cool: Zawsze możesz się wdrapać na krzesło przy barze i już nie będzie tego problemu. :D

Gość gość
"Żądło" to był całkiem mikry mieczyk, dla hobbitów. :P Wdrapuję się ale potem muszę zeskakiwać z tych stołków a z piwem to zawsze pewne ryzyko. :P Raz się prawie wywaliłam i się barman ze mnie podśmiechiwał. :(

Gość PakiecikZstu
Chyba nie traktujesz tego, co piszesz, poważnie, ... Maleńka :D ? Myślisz, że wielkich mocarzy, właścicieli sieci setki wielkopowierchniowych, hiperdoejbanych supermarketów obchodzi jedna, może dwie osoby dziennie? I co, mieliby obciąć po 2 półki z góry, wtedy sklep musiałby być 1/3 większy, żeby to wszystko pomieścić, pomyślałaś o tym? Drabina przepasana przez ramie, i butuj do sklepu :D

Gość PakiecikZstu
Ubierasz sie w pepko?

Gość gość
Fakt, może nie miał imponujących rozmiarów, ale zostały wykuty przez elfy, spisywał się świetnie i miał niecodzienne właściwości! :D Mogłaś poprosić jakiegoś faceta żeby Cię zdjął. :classic_cool:

Gość gość
No nie piszę poważnie, wiadomo, że nie spodziewam się, że nagle wszystkie sklepy przemeblują dla kurdupli. :D Raczej chciałam się wyżalić. Drabiny nawet nie mam, muszę improwizować już w sklepie. :P

Gość gość
Dlaczego miałabym ubierać się w pepko? :P No nie wiem, wykuty dla hobbitów a hobbici zbyt waleczną rasą nie byli. :D To bardziej taki gadżet o fantazyjnym wyglądzie, świecący i w ogóle. E, no jak to tak, pierwszy raz zobaczę faceta na oczy i już się dam obmacywać? :D

Gość PakiecikZstu
Te małe to jednak najbardziej zadziorne :D Piąteczka za dystans do siebie :) Papa

Gość gość
Był wykuty dla elfów! A w ręce hobbitów trafił dzięki szczęśliwemu trafowi. Jak na świecący gadżet spisywał się całkiem nieźle, nie sądzisz? :P No to zawsze możesz poprosić żeby dał Ci "stopkę"! :classic_cool: Wtedy obejdzie się bez macania. :D

Gość gość
ja zawsze prosze o pomoc jakiegos uprzejmego wysokiego pana ( mam 154). W Leroy sa pzrnajniej mini drabinki, nie wiem, czemu ich nie ma w spozywczych

Gość gość
Zresztą, dość o mieczu! Liczy się ten kto nim włada. :classic_cool:

Gość gość
No tak, problem z uprzejmymi wysokimi panami jest taki, że nie zawsze są pod ręką. :D Jeżeli chodzi o władających Żądłem to nigdy nie przepadałam zni za Bilbo ani za Frodo :D

Gość gość
Słuszne pytanie, dlaczego!