Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Dlaczego markety dyskryminuj膮 kurdupli?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

馃槧 Jestem kurduplem p艂ci 偶e艅skiej i jestem oburzona tym, w jaki spos贸b du偶e sklepy prezentuj膮 swoje towary. Zawsze musia艂am improwizowa膰 by dosta膰 to co chc臋. :( Czy to pytaj膮c wy偶szych ludzi o pomoc, czy podkradaj膮c drabinki, czy staj膮c na jakich艣 skrzynkach, niestety cz臋sto moje ulubione produkty le偶膮 poza moim zasi臋giem... I dzisiaj chcia艂am si臋gn膮膰 po moje ulubione ciasteczka, kt贸re oczywi艣cie by艂y za wysoko. Dostawa艂am ich koniuszkiem palc贸w i chcia艂am powoli sobie wysun膮膰 jedn膮 paczk臋, bo by艂y poustawiane jedne na drugich ale niestety co艣 posz艂o nie tak i mn贸stwo ciastek pospada艂o mi na 艂eb. 馃槶 Powinni robi膰 te g艂upie p贸艂ki na max 1,5m wysoko艣ci!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja bym Ci pom贸g艂, malutka. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ile masz wzrostu, 偶e sprawia Ci to taki problem? :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
155cm :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Idealnie! Uwielbiam takie ma艂e kobietki! :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam 1,58m i te偶 mam problem z g贸rn膮 p贸艂k膮 w sklepie :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wypad mi z tym spamem z tematu 馃槧 Te p贸艂ki s膮 stanowczo niedostosowane do takich kurdupli. :o Nawet w osiedlowym sklepie gdzie p贸艂ki s膮 ni偶sze potrafi臋 dosi臋gn膮膰 rzeczy z najwy偶szej tylko je艣li s膮 na brzegu 馃槶 Jak s膮 g艂臋biej to ju偶 nie si臋gam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Potrzebujesz wysokiego i postawnego rycerza, kt贸ry wybawi Ci臋 z takich opresji! :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Phi, ca艂kowicie nie potrzebuj臋 nikogo do wybawiania mnie z opresji :D Musz臋 sobie radzi膰 sama, bo w innym wypadku to nie potrzebowa艂abym rycerza tylko niewolnika kt贸ry b臋dzie ze mn膮 chodzi艂 codziennie do sklepu i 艣ci膮ga艂 produkty z p贸艂ek:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I tu si臋 mylisz, bo owy rycerz m贸g艂by robi膰 zakupy za Ciebie! Znacznie prostsze rozwi膮zanie, czy偶 nie? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ma by膰 rycerz? :D Brzmi ma艂o rycersko, nawet nie na giermka ale raczej na pomocnika kucharza :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak! Rycerz to staropolskie s艂owo na okre艣lenie pomocnika kucharza! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A by艂am przekonana, 偶e rycerz to taki kole艣 na koniu, w zbroi, wymachuj膮cy mieczem. :P

Udost臋pnij ten post

bo tacy popierduj膮 przy kasie bo ich nie wida膰 i idzie na powa偶nych klient贸w ! :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mieczem te偶 umiem macha膰. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No c贸偶, wol臋 nie wiedzie膰 jakim mieczem. :D Wypraszam sobie, kasy s膮 na tyle nisko, 偶e mnie jeszcze wida膰. :P Gorzej jak stoj臋 przy barze i chc臋 kupi膰 piwo, strasznie wysokie te bary robi膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j miecz nazywa si臋 "呕膮d艂o", tak jak ten u偶ywany przez Bilba i Froda. :classic_cool: Zawsze mo偶esz si臋 wdrapa膰 na krzes艂o przy barze i ju偶 nie b臋dzie tego problemu. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"呕膮d艂o" to by艂 ca艂kiem mikry mieczyk, dla hobbit贸w. :P Wdrapuj臋 si臋 ale potem musz臋 zeskakiwa膰 z tych sto艂k贸w a z piwem to zawsze pewne ryzyko. :P Raz si臋 prawie wywali艂am i si臋 barman ze mnie pod艣miechiwa艂. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PakiecikZstu
Chyba nie traktujesz tego, co piszesz, powa偶nie, ... Male艅ka :D ? My艣lisz, 偶e wielkich mocarzy, w艂a艣cicieli sieci setki wielkopowierchniowych, hiperdoejbanych supermarket贸w obchodzi jedna, mo偶e dwie osoby dziennie? I co, mieliby obci膮膰 po 2 p贸艂ki z g贸ry, wtedy sklep musia艂by by膰 1/3 wi臋kszy, 偶eby to wszystko pomie艣ci膰, pomy艣la艂a艣 o tym? Drabina przepasana przez ramie, i butuj do sklepu :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PakiecikZstu
Ubierasz sie w pepko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fakt, mo偶e nie mia艂 imponuj膮cych rozmiar贸w, ale zosta艂y wykuty przez elfy, spisywa艂 si臋 艣wietnie i mia艂 niecodzienne w艂a艣ciwo艣ci! :D Mog艂a艣 poprosi膰 jakiego艣 faceta 偶eby Ci臋 zdj膮艂. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No nie pisz臋 powa偶nie, wiadomo, 偶e nie spodziewam si臋, 偶e nagle wszystkie sklepy przemebluj膮 dla kurdupli. :D Raczej chcia艂am si臋 wy偶ali膰. Drabiny nawet nie mam, musz臋 improwizowa膰 ju偶 w sklepie. :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego mia艂abym ubiera膰 si臋 w pepko? :P No nie wiem, wykuty dla hobbit贸w a hobbici zbyt waleczn膮 ras膮 nie byli. :D To bardziej taki gad偶et o fantazyjnym wygl膮dzie, 艣wiec膮cy i w og贸le. E, no jak to tak, pierwszy raz zobacz臋 faceta na oczy i ju偶 si臋 dam obmacywa膰? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PakiecikZstu
Te ma艂e to jednak najbardziej zadziorne :D Pi膮teczka za dystans do siebie :) Papa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂 wykuty dla elf贸w! A w r臋ce hobbit贸w trafi艂 dzi臋ki szcz臋艣liwemu trafowi. Jak na 艣wiec膮cy gad偶et spisywa艂 si臋 ca艂kiem nie藕le, nie s膮dzisz? :P No to zawsze mo偶esz poprosi膰 偶eby da艂 Ci "stopk臋"! :classic_cool: Wtedy obejdzie si臋 bez macania. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja zawsze prosze o pomoc jakiegos uprzejmego wysokiego pana ( mam 154). W Leroy sa pzrnajniej mini drabinki, nie wiem, czemu ich nie ma w spozywczych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zreszt膮, do艣膰 o mieczu! Liczy si臋 ten kto nim w艂ada. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No tak, problem z uprzejmymi wysokimi panami jest taki, 偶e nie zawsze s膮 pod r臋k膮. :D Je偶eli chodzi o w艂adaj膮cych 呕膮d艂em to nigdy nie przepada艂am zni za Bilbo ani za Frodo :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S艂uszne pytanie, dlaczego!

Udost臋pnij ten post